Uwell Caliburn A2

Uwell Caliburn A2

De Uwell Caliburn A2 is een podsysteem met 520mAh batterij capaciteit en navulbare pods met een ingebouwde 0.9Ohm meshed coil unit.
€ 24,95
Beschrijving

Details

De Uwell Caliburn A2 heeft een 520mAh ingebouwde batterij en is op te laden met een USB-C oplaadkabel. Dit podsysteem maakt gebruik van een fire button die ingedrukt moet worden tijdens inhaleren. De batterij beschikt over een LED-indicator waarop u de resterende batterij capaciteit kunt aflezen.

De Pods van de Uwell Caliburn A2 zijn voorzien van een ingebouwde 0.9Ohm meshed coil unit. De coils zijn niet verwisselbaar. De Pod dient in zijn geheel vervangen te worden na een gebruiksduur van ongeveer 1 tot 2 weken. Daarnaast beschikt de Pod van de Uwell Caliburn A2 over een raampje waardoor te zien is hoever de Pod gevuld is met e-liquid.

    • Let op: Een AC adapter en een Type-C USB oplaadkabel zijn niet inbegrepen bij deze set. U kunt de AC adapter en/of de Type-C USB oplaadkabel hier bestellen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Uwell Caliburn A2
2x Caliburn A2 0.9Ohm mesh Pod
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Uwell Caliburn A2 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Uwell
Batterijcapaciteit 520mAh
Podinhoud 2ml
Afmetingen 110mm (l) x 21.3mm (d) 11,7mm (b)
Gewicht 31g

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee