Smok RPM Lite Pod Kit

Smok RPM Lite Pod Kit

Pod systeem met een ingebouwde batterij van 1250mAh en RPM Mesh coils.
€ 29,95
Beschrijving

Details

De Smok RPM is een POD systeem met een tankinhoud van 2ML en een ingebouwde batterij van 1250mAh. Er kunnen 2 soorten sub-ohm coils gebruikt worden, in de weerstanden 0.4Ohm of 0.8Ohm.

Het OLED scherm en instelmogelijkheden

De Smok RPM heeft een OLED scherm, waarop u alle beschikbare data kan aflezen. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het Wattage, de weerstand van de coil en het Voltage. Daarnaast kunt u via de ‘puff counter’ het aantal genomen hijsjes bijhouden, en kunt u de kleur van het scherm naar wens instellen. Uiteraard geeft het scherm ook het resterende batterijpercentage weer.

Middels de verschillende weerstanden coils kunt u zelf bepalen welke manier van dampen het beste bij u past. Dit kunt u ook regelen door middel van het instelbare wattage. De Smok RPM is instelbaar van 1Watt tot 40Watt. Wanneer u het wattage wat hoger instelt, zult u meer damp verkrijgen. Verkiest u liever wat minder damp? Stel dan het wattage lager in.

De pod en de coil’s

De Smok RPM wordt geleverd met 2 coils: een 0.4Ohm coil en een 0.8Ohm coil.

De 0.4Ohm coil dient ‘mouth to lung’ gedampt te worden. Dit betekent dat u de damp eerst in uw mond verzameld, en vervolgens over de longen inhaleert. Deze manier van dampen is vergelijkbaar met het roken van een traditionele sigaret.

De 0.8Ohm coil is geschikt voor het ‘direct lung’ dampen. Hierbij wordt de vrijgekomen damp direct naar de longen geïnhaleerd en vervolgens uitgeblazen. Dit kunt u vergelijken met het gebruik van een waterpijp.

De SMOK RPM in gebruik nemen

Na het plaatsen van de coil unit vult u de pod met de e-liquid naar uw keuze. De pod kunt u vullen door het rubbertje omhoog te halen. Druppel de e-liquid in de pod en sluit vervolgens het rubbertje door deze stevig dicht te drukken. Wacht na het vullen van de e-liquid 10 minuten voordat u start met dampen, zodat de e-liquid in de coil kan trekken.

De Smok RPM maakt gebruik van een fire button inhaleer systeem. Dit betekent dat er damp ontstaat wanneer u de vuurknop ingedrukt houdt. Wanneer u de Smok RPM wil gebruiken, drukt u op de vuurknop en inhaleert u rustig de vrijgekomen damp. Laat, na het inhaleren, het vuurknopje direct weer los.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok RPM Lite batterij
1x Smok RPM Pod (2ml)
1x Smok RPM Mesh 0.4Ohm coil
1x Smok RPM DC 0.8Ohm coil
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding

Specificaties

Merk SMOK
Batterijcapaciteit 1250mAh
Podinhoud 2ml
Afmetingen 75mm (l) x 21mm (d) 32mm (b)
Gewicht 50g
Wattage 1Watt-40Watt

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee