Smok Nord 2 Pod Starter Kit

Smok Nord 2 Pod Starter Kit

1500mAh batterij met instelbaar wattage en 0,96” OLED-scherm.
€ 34,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De SMOK Nord 2 Starter Kit is aanzienlijk veranderd in vergelijking met de SMOK Nord Pod kit. De SMOK Nord 2 heeft een gemakkelijk bedienbaar 0,96-inch OLED-scherm en grotere batterij cappaciteit van 1500mA-batterij met instelbaar wattage van 1-40W.

DE BATTERIJ

SMOK Nord 2 Starter Kit heeft grote ingebouwde 1500mA-batterij. Anders dan bij veel andere pod-systemen beschikt de Nord 2 over een vuurknop. Om te inhaleren dient u het knopje ingedrukt te houden wanneer u inhaleert. Daarnaast kunt u het wattage instellen zoals op de coil aangegeven voor een optimale smaakbeleving. Wanneer u de vuurknop 3 keer indrukt activeert u de wattage-instellingen en ziet u de ingestelde wattage knipperen nu kunt u het wattage wisselen door de knop lang ingedrukt te houden.

DE POD

De SMOK Nord 2 kit wordt geleverd met 2 verschillende pods en twee bijbehorende coil units. De pod is het tankje dat u dient te vullen met e-liquid. Daar u de pod los kunt trekken van de batterij, is het losdraaien van een clearomizer verleden tijd. Door de pod los te trekken en het rubberen dekseltje aan de zijkant los te maken, kunt u de pod bijvullen.

De SMOK Nord 2 kit wordt geleverd met een Nord 2 RPM Pod inclusief RPM Mesh 0.4ohm coil én een Nord 2 Pod inclusief Nord DC 0.8ohm MTL coil.

Inhoud van de set

AantalItem
1xSmok Nord 2
1xNavulbare Smok Nord 2 Nord Pod
1xNavulbare Smok Nord 2 RPM Pod
1xNord DC 0.8Ω Coil
1xRPM Mesh 0.4Ω Coil
1xUSB Oplaadkabel
1xHandleiding

Specificaties

MerkSMOK
Gewicht79g
Batterijcapaciteit1500mAh
Tankinhoud2ml
Vermogen1 Watt tot 40 Watt
Weerstand van Coil1200mAh
Afmetingen95mm x 30,5mm x 20mm
AansluitingMicro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee