Justfog Better Than Pod Kit

Justfog Better Than Pod Kit

Een Pod systeem met een batterijcapaciteit van 420mAh en een navulbare pod met een ingebouwde 1.0Ohm coil unit.
€ 15,45

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Justfog Better Than is een podsysteem met een ingebouwde batterij van 420mAh en is op te laden met een USB Type-C oplaadkabel. De pod maakt gebruik van een automatisch inhaleersysteem, waardoor er geen knopje ingedrukt hoeft te worden tijdens het inhaleren.

Aan de voorkant van de Justfog Better Than batterij bevindt zich een klein LED-lampje. Aan de hand van de kleur van dit lampje is af te lezen hoe vol de batterij nog is. Kleurt het lampje wit? Dan is de batterij tussen de 100 en 65% vol. Bij de kleur blauw is dat 65 tot 30% en bij rood is dat 30% of minder. Zodra het lampje 4 keer knippert is de batterij bijna leeg en moet deze opgeladen worden.

De Justfog Better Than maakt gebruik van een pod met een ingebouwde 1.0Ohm weerstand coil unit. De coil is niet vervangbaar en na verloop van tijd zal dus de gehele pod vervangen moeten worden.

De Justfog Better Than Pod is te vullen aan de zijkant. Het rubberen klepje kunt u losmaken zodat u toegang krijgt tot het navulbare tankje met een inhoud van 1.9ml. Na het vullen drukt u het rubbertje weer dicht zodat de pod goed afgesloten is.

    • Let op: Een AC adapter en een Type-C USB oplaadkabel zijn niet inbegrepen bij deze set. U kunt de AC adapter en/of de Type-C USB oplaadkabel hier bestellen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Justfog Better Than Batterij
1x Justfog Better Than 1.0Ω Pod
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Justfog Better Then Pod Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 420mAh
Podinhoud 1.9ml
Afmetingen 77.7mm (l), 12.5mm (d), 21.8mm (b)
Gewicht 22.9g
Aansluiting USB Type-C

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee