Eleaf iSolo Air

Eleaf iSolo Air

Compacte e-sigaret van Eleaf met een instelbaar wattage en interne batterij van 1500mAh.
€ 35,95
Beschrijving

Details

De Eleaf iSolo Air is een POD systeem van Eleaf, welke gebruik maakt van verschillende weerstanden coils. De 1500mAh batterij is volledig opgeladen in 40 minuten en beschikt over een OLED scherm, waar instellingen zoals de resterende batterijcapaciteit op af te lezen zijn. De batterij is op te laden met de bijgeleverde USB-C oplaadkabel.

De coil units

De iSolo Air wordt geleverd met 2 verwisselbare coil units, met de weerstanden 1.2Ohm en 0.8Ohm. Geeft u de voorkeur aan wat meer damp, dan kiest u voor de 0.8Ohm. Wilt u juist een geringe damphoeveelheid? Kies dan voor de 1.2Ohm.

Gemiddeld dient u een coil unit 1x per 2 weken te wisselen. U wisselt de coil unit wanneer de iSolo Air minder damp geeft, of wanneer de smaak niet meer is zoals u gewend bent.

Instelbaar wattage en airflow control

De Eleaf iSolo Air is naar wens in te stellen dankzij de mogelijkheid om het wattage omhoog en omlaag te zetten. U kunt hierin schakelen door de buttons op MOD. Het geselecteerde wattage is vervolgens af te lezen op het scherm.

De luchttoevoer kan worden ingesteld middels de airflow control ring. Wanneer er meer lucht mee komt tijdens het nemen van een trekje, koelt de damp af en kunt u dieper inhaleren. Bij een airflow die wat dichter staat, is de damp wat geconcentreerder.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iSoli Air MOD
1x GTL Mini Pod
1x GTL 1.2Ohm coil
1x GTL 0.8Ohm coil
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iSolo Air Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterijcapaciteit 1500mAh
Podinhoud 2ml
Afmetingen 91mm (h) x 34mm (l) x 27mm (b)
Gewicht 90 gram

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee