Blu Kit

Blu Kit

Een POD kit welke verkrijgbaar is in 5 verschillende kleuren. De Blu Kit wordt geleverd zonder pod’s
€ 9,95
Beschrijving

Details

Dit POD systeem van het merk Blu maakt gebruik van voorgevulde pods. De pod’s hebben een inhoud van 1,5ML en zijn verkrijgbaar in 8 verschillende smaken. In tegenstelling tot de Blu Starter Pack wordt de Blu Kit geleverd zonder pod’s. U kunt deze los bijbestellen.

Het plaatsen en vervangen van de pod’s gaat erg gemakkelijk. U plaatst simpelweg een nieuwe pod aan de bovenkant van de e-sigaret. U vervangt de pod wanneer deze geen e-liquid meer bevat, wanneer de smaak niet meer optimaal is en/of wanneer er minder damp ontstaat.

De batterij

De interne batterij heeft een capaciteit van 350mAh, welke opgeladen dient te worden middels de bijgeleverde micro USB kabel. Het opladen van de batterij duurt slechts 20 minuten. De batterij indicator geeft aan wanneer de batterij leeg is; deze zal dan gaan knipperen wanneer u een hijsje wil nemen. De batterij activeert automatisch wanneer u een hijsje neemt. U hoeft hiervoor geen knopje in te drukken.

    • Let op: Deze Blu Kit wordt geleverd zonder Pods/Caps. Meer informatie daarover kunt u hier vinden.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Blu batterij (zonder pod)
1x Micro USB kabel
1x Handleiding

Specificaties

Merk Blu
Batterijcapaciteit 350mAh

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee