Joyetech eCab

Joyetech eCab

Chique uitgevoerde electrische sigaret van hoge kwaliteit met verwisselbare batterij en atomizer.
€ 29,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Joyetech eCab is een chique uitgevoerde electrische sigaret van hoge kwaliteit met een verwisselbare batterij en atomizer. De eCab is licht van gewicht en hierdoor comfortabel in gebruik.

Het ontwerp van de Joyetech eCab is gebaseerd op de eGo-C maar doordat de eCab een stuk dunner is en gedetailleerd is afgewerkt heeft de eCab een chiquer uiterlijk. Nieuw bij dit model is de verwisselbare batterij, hierdoor kunt u twee batterijen tegelijk opladen en als u onderweg bent gemakkelijk een lege batterij wisselen voor een volle batterij.

De Verstuiver

De verstuiver (atomizer) verwarmt de e-Liquid tot deze verdampt. Deze damp inhaleert u via het mondstukje. Bij de set krijgt u twee atomizers. Na enige tijd moet de atomizer vervangen worden. In tegenstelling tot veel andere elektrische sigaretten is de verstuiver een los onderdeel waardoor deze voordelig kan worden vervangen.

De Batterij

De batterij van de Joyetech eCab heeft een capaciteit van 360mAh. Dit is voldoende voor ongeveer 150 trekjes van de elektrische sigaret. De batterij is voorzien van een 5 kliks bescherming. Door 5x snel op de knop te drukken wordt de batterij ingeschakeld. Hierdoor kan de elektrische sigaret niet per ongeluk in uw tas of broekzak aan gaan. Door nog 5x snel achter elkaar op het knopje te drukken wordt de batterij uitgeschakeld. Mocht u vergeten de batterij uit te schakelen en de knop wordt per ongeluk langer dan 10 seconde ingedrukt dan wordt de stroom alsnog onderbroken. Als de batterij leeg is zal het lampje 40x snel achter elkaar knipperen. Het volledig opladen van de batterij duurt ongeveer twee uur.

Kleuren

De Joyetech eCab is beschikbaar in 5 verschillende kleuren. Zwart, zilver, wit, roze en rood. Staat uw favoriete kleur niet in de keuze lijst? Dan is deze kleur momenteel niet op voorraad.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Batterij behuizing
1x Atomizer Body
2x Joyetech eCab Batterij
3x Joyetech eCab Tank Cartridge
2x C1 Atomizer (verdamper)
2x Siliconen mondstukje
2x Reserve siliconen tank dopje
1x Joyetech eCab Batterij Oplader
1x Joyetech AC Adapter
1x Handleiding
1x Geschenkverpakking
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 360mAh
E-liquid capaciteit 1,2ml
Diameter 11mm
Lengte 130mm
Gewicht 28,3gr
Aansluiting(en) -

 

*) Alle starter sets worden geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Let op: De eCab is niet compatible met de eGo serie. Hierdoor kunt u geen accessoires uit de eGo serie gebruiken in combinatie met de eCab!

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee