Innokin iTaste VTR

Innokin iTaste VTR

Zeer solide en mooi afgewerkte "MOD" met zowel een Variable Voltage als Variable Wattage functie.

€ 79,00

Innokin iTaste VTR

Details

De Innokin iTaste VTR is een zeer solide en mooi afgewerkte "MOD" met zowel een Variable Voltage als Variable Wattage functie. Hierdoor is de iTaste VTR uitermate geschikt voor mensen die veel dampen en de hoeveelheid damp nauwkeurig willen regelen. Uniek aan de VTR is het zeer grote uitgangsvermogen van maximaal 15 Watt.

De iTaste VTR is geen complete starter set en wordt geleverd exclusief oplader en batterij. Koopt u een oplader of batterij in combinatie met de VTR dan krijgt u ongeveer 20% korting op deze artikelen.

iClear30s Clearomizer

De Innokin iTaste VTR wordt geleverd met de iClear30s clearomizer. Dit is een clearomizer met een capaciteit van 3.0 milliliter en een Dual Coil atomizer. Door de dubbele gloeidraad produceert de iClear30 extra veel damp. Ook het aantal wicks (lontjes) is verdubbeld waardoor de iClear30 extra veel liquid kan opnemen en de kans op een verbrande smaak enorm wordt gereduceerd.

Variable Voltage & Variable Wattage

De iTaste VTR heeft twee manieren om de uitgangstroom in te stellen. In de Variable Voltage modus kan het voltage ingesteld worden van 3.0 tot 6.0 Volt in stapjes van 0.1 Volt. De hoeveelheid warmte die de atomizer produceert is dan afhankelijk van de gekozen spanning en de weerstand van de atomizer. Atomizers hebben echter nooit exact dezelfde weerstand. Wijkt de weerstand af dan zal de hoeveelheid damp ook afwijken. Nieuw bij deze 2.0 versie is de Variable Wattage functie. Het wattage kan hiermee ingesteld worden van 6.0 tot 15.0 Watt in stapjes van 0,5 Watt. De atomizer zal nu onafhankelijk van zijn weerstand bij dezelfde instelling altijd even veel warmte en dus damp produceren.

Ohm Meter

Met de ingebouwde weerstand meter kan de weerstand van de gebruikte atomizer worden gemeten. Dit is handig als u de weerstand van de aangesloten atomizer niet weet. Mocht de weerstand van de atomizer na verloop van tijd sterk afwijken van de beginwaarde dan is dit een indicator dat de atomizer bijna versleten is.

High Compatibility Connector

De iTaste MVP beschikt over zowel een eGo als een 510 connector. Hierdoor zijn alle gangbare atomizers en clearomizers te gebruiken zoals de Innokin iClear16 & iClear30, alle Kanger clearomizers, de CE5, etc. Voor de grotere clearomzers zoals de ProTank en de Vivi Nova is een adapter ring die extra steun en stevigheid geeft meegeleverd.

Beveiliging

Om een lange levensduur van de iTaste VTR en uw atomizer te garanderen beschikt de VTR over diverse beveiligingen. Om te voorkomen dat de atomizer verbrand wordt de stroom automatisch uitgeschakeld als de knop langer dan 10 seconden wordt ingedrukt. Om de batterij van de MVP te beschermen tegen te ver ontladen schakeld de iTaste automatisch uit als de batterij bijna leeg is. Ook kan het gebeuren dat de atomizer door een defect kortsluiting maakt. Door de korstsluitbeveiliging heeft dit geen enkel effect op de MVP.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Innokin iTaste VTR
1x Innokin iTaste30s Clearomizer
1x Adapter Ring
1x Engelstalige Handleiding
1x Mini Flightcase
1x Gratis e-Liquid*


*) Alle starter sets worden geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Beoordelen
Totaal score 4.6 van 5 na 9 reviews
Review by Attila on 24-06-2015
Geweldige klomp ijzer
Waardering
Heb hem eerst een maandje geprobeerd alvorens een beoordeling te schrijven. Hij voldoet aan alles wat een smoker zou moeten doen, en geloof me, dat is nog best moeilijk. Een volle dag met een batterij, en twee atimozers. Nooit meer gesleep met batterijladers en andere ongein. Ik heb naast de 30S ook een XI atomizer, maar beide zijn scherp van smaak. Ik ga de raad van mijn collega's hierboven opvolgen en eens een aerotank proberen. Verder is het een steady, sturdy apparaat, waarbij je met grote precisie kan dampen. Ze moeten met een hele goede komen wil ik ooit nog iets anders gaan proberen.
Review by Frank on 02-04-2015
Prachtding
Waardering
Februari begonnen met gebruik van dit speeltje. Rookte 7,50 eurie per dag aan lucky strike en in een keer overgestapt. Tijdens mijn vliegreizen had ik met mijn overstap op Madrid veel moeite vanwegen nicotine gebrek. Overigens mocht ik deze van meneer de beveiliger wel gebruiken. De damp is goed, net echt zeg ik maar. Door hem zelf in te kunnen stellen kun je de zachtheid/scherpte van de damp perfect aanpassen voor ieders genot. Hij is in een ruim jaar tijd wel richting vervanging aan het gaan, maar voor omgerekend een 10 euro per maand is hij het meer dan waard geweest. Ook is hij al een aantal keer goed op de grond gestuiterd, dus de mankementen komen niet uit het niks. Zorg wel dat je extra onderdelen in huis hebt zoals en drip tip etc. Dit wil na het vallen nog wel eens flink beschadingen/stuk gaan wat behoorlijk kan irriteren. Zelf gebruik ik een top coil wat mij prima bevalt en heb een bottom coil ernaast voor wat afwisselling. Schoonmaken doe ik deze niet. Voor het bedrag en het rook genot vervang ik deze gewoon voor een nieuwe na maximaal 2 weken.
Review by JeDi on 01-03-2015
Innokin i-taste vtr
Waardering
Geweldige dampmachine!
Review by The Warrior on 08-12-2014
Drip Tip
Waardering
Een pracht van een damp machine.
Ik vind alleen de clearomizer iets te schraal smaken, misschien dat er iemand is die weet welke kunststof drip tip op de 30s past.
Verder is de machine een aanrader.
Review by Pieter on 04-10-2014
Meest robuuste mod op de markt
Waardering
Al een half jaar vape ik erop los met de geweldige VTR. Het ding levert goed vermogen, is superstevig (is al een paar keer op de grond gestuiterd, niks aan de hand!). De Iclear30s vond ik niet zo super, damp is bij een nieuwe coil uitstekend, maar een rare silica-bijsmaak volgt snel en dat dampt niet lekker. Een Kanger Aerotank past uitstekend (alles met een diameter van 19mm of minder past zonder de adapter door de ring aan de bovenzijde) en vind ik veel prettiger dampen, die raad ik persoonlijk aan bij te bestellen. Nu heb ik er een genesis-atomizer in zitten en dat is echt fantastisch! Nooit meer een ander apparaat voor mij. Niet goedkoop maar dubbel en dwars zijn geld waard. Wees wel bereid op aandacht, mensen zullen je over dit gekke ding aanspreken!
Review by Tom on 11-08-2014
Itast
Waardering
Nu een paar dagen deze mod in gebruik. Overgestapt van een evod waarmee ik ben begonnen. Wat een verschil dampen op watt. Dikke rookpluimen. Zaten wat krassen op mijn display uit de verpakking en rookwinkel meteen na mijn eerste mail de mogelijkheid geboden om hem op te sturen. Klasse qua service van rookwinkel. Hij is groot en zwaar. Maar past perfect in mijn broekzak en is qua hoogte niet veel verschillend ten opzichten van een volle evod. Wel een stuk breed natuurlijk maar zit niet in de weg. Ben niet zo weg van de iclear 30s. Misschien toch maar kijken naar een bottem coil die hier ook zonder adaptor er in past. Misschien dat rookwinkel iets voor kan stellen ;-). Voor de rest netjes dat je korting krijgt op de oplader en batterij bij direct bestellen. Levering was zoals altijd perfect verlopen en netjes verpakt. Besteld en volgende dag hele pakket binnen. Bediening van de itast is voor een beginner tot gevorderde damper makkelijk in gebruik. Bij het indrukken van de knop boven op het apparaat is direct de weerstand te zien van je coil en daarna kun je kiezen of je dampt op wattage of voltage. Door simpel te draaien aan het wieltje kun me beide instellen. Voor de mensen die net als ik zijn begonnen met een simpele sic en net iets meer willen zonder te veel poespas, is dit een aanrader. Batterij en damp is stukken beter. Wel even in de buidel tasten maar dan heb je ook wat. Misschien een idee om liquids van eigen merk te hebben met een andere pg/vg verhouding te hebben. Bijvoorbeeld 50/50 %.
Review by Radjesh on 27-05-2014
Geweldig
Waardering
Maandag besteld en dinsdag in huis

Had nooit gedacht dat de iTaste zo groot zou zijn
Ben begonnen met de eRoll, maar sinds ik de iTaste in huis hebt wil ook nooit meer een andere
Ligt inderdaad makkelijk in de hand bediening is ook simpel
En dat men zelfs de voltage kan afstelling heerlijk
Echt een aanrader
Review by Antoine on 25-05-2014
Review door Antoine
Waardering
Allereerst wil ik mijn complimenten geven voor de goed website en de snelle levering van rookwinkel.nl.

Dit product werkt geweldig! Het uiterlijk straalt kwaliteit en degelijkheid uit en zo voelt dit product ook aan.
De bediening is simpel met het voltage/wattage bereik dat meer dan genoeg is voor mij.
Het gewicht is behoorlijk hoog en ik kan mij voorstellen dat niet iedereen dit fijn zal vinden.
Al met al ben ik super tevreden over deze aankoop en zal ik het met veel plezier gebruiken.
Review by Patrick on 26-02-2014
Innokin VTR
Waardering
Als kwaliteit bepaald wordt door gewicht dan is de beste kwaliteit die er bestaat. Dit ding is ZWAAR ! Ligt wel lekker in de hand en ik vindt het formaat perfect. Kan meer dan genoeg power leveren en de bediening is prettig.
De iClear 30 presteert ook goed genoeg. Ik wissel die af met een Protank 3 die hier ook op past. Ik vindt die iets fijner (meer lucht) maar die heeft niet zo'n handige swivel tip.
Zou 5 sterren gekregen hebben als ie ietsje lichter was geweest. Niet geschikt voor een borstzak.

Schrijf een review over de Innokin iTaste VTR

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering