Smok

SMOK is een e-sigarettenmerk dat in 2010 is ontstaan en welke het boegbeeld is van Shenzhen IVPS Technology Co Limited. SMOK is een professional in de elektrische sigaretten markt en opereert op zowel onderzoeks- als ontwikkelingsvlak. SMOK richt zich op onderzoek en ontwikkeling van elektronische sigarettechnologie, richt zich op ontwikkeling en management van merkopbouw en verkoopkanalen in binnen- en buitenland en blijft daarnaast innoveren. Innovatie staat centraal.


SMOK is een vooraanstaand merk in de e-sigaretten branche. Het is dan ook niet verwonderlijk dat SMOK blijft innoveren op ieder niveau. Buiten de instelbare MODs die beschikken over de meest vernieuwende functionaliteiten, wordt ook de startende damper niet overgeslagen. Mede door hun veelzijdige aanbod hebben zij hun plekje binnen de damp-industrie zeer zeker verdiend. Hun producten worden inmiddels door meer dan 80 miljoen consumenten wereldwijd gebruikt. Het doel van SMOK is niet alleen om producten van hoge kwaliteit te leveren, maar ook om de consument te helpen een gezonder leven te leiden en te laten genieten van een gezonder alternatief voor tabak. Een gezonde en gelukkige consument. Dat is waar SMOK voor strijdt, dat is hun passie.


Als één van de meest toonaangevende e-sigaretmerken heeft SMOK naast het aanbieden van een uitgebreid assortiment, ook andere diensten aangeboden. Zo hebben zij een exclusieve APP-Vaping tour georganiseerd en hebben zij een sociaal platform opgericht waarop u ervaringen kunt delen met dampers van over de hele wereld. SMOK heeft haar plaats in de industrie hierdoor ruimschoots verdiend.


SMOK produceert niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar hoopt daarnaast haar consumenten te helpen een gezonder leven te leiden en te laten genieten van een gezonder alternatief voor tabak. Een gezondere en gelukkigere consument is onze passie.

SMOK heeft een compleet klantenservicesysteem opgezet om samenwerking soepel en efficiënt te laten verlopen. SMOK richt zich niet alleen op ontwerp en kwaliteit, maar biedt ook eersteklas klantenservice voor klanten om een win-win situatie te bereiken. SMOK is toegewijd aan het creëren van de beste dampervaring voor onze klanten. Focussen op productkwaliteit, veiligheid en het aanbieden van de beste damp-ervaring in alle aspecten is voor SMOK het ultieme doel.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee