Justfog

Justfog is één van de meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van elektrisch roken. JUSTFOG is een merk dat gevestigd is in Zuid-Korea. Met hun jarenlange ervaring op het gebied de ontwikkeling van elektronische sigaretten, hebben zij een enorme wereldwijde bekendheid verworven.

Justfog heeft altijd als doel gehad om te blijven zoeken naar de meest recente ontwikkelingen op het gebied van alternatieven voor de analoge sigaret, om met de meest veilige methodes te kunnen werken. Zo kan JUSTFOG garanderen dat de producten die zij leveren duurzaam, veilig en van hoge kwaliteit zijn.

Door hun voortdurende innovaties is JUSTFOG uitgegroeid tot een van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten. Zo heeft JUSTFOG enorme bekendheid geworven met de welbekende MAXI-serie en de 1453-serie. Alle producten die JUSTFOG op de markt brengt, zijn met zorg ontwikkeld door gespecialiseerde Ph.D. experts op het gebied van e-sigaretten. De producten van Justfog worden ontwikkeld in een speciaal research and development lab, waarna ze talloze tests en optimalisatie procedures ondergaan. Zonder het doorlopen van deze strikte procedures, komen de producten van Justfog de markt niet op.

Nadat de ontwerpen van Justfog in Zuid-Korea zijn doorontwikkeld tot het optimale product, worden de prototypes naar China verscheept. In China beschikt Justfog over een eigen fabriek, waar haar producten door haar eigen mensen vervaardigd en geproduceerd worden. Omdat Justfog niets uit handen geeft en de gehele procedure, van het ontwerpen tot het ontwikkelen en het vervaardigen van het eindproduct, zelf op zich neemt, kan JUSTFOG de kwaliteit van haar producten de gehele procedure bewaken.

Daar Justfog veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft, voldoen de producten die zij op de markt brengen geheel aan de veiligheidseisen die de Europese wetgeving inzake milieubescherming (CE) en de RoHS-richtlijn inzake beperking van gevaarlijke stoffen stelt.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee