Aspire

Aspire is een merk dat gespecialiseerd is in elektrische sigaretten. Aspire is opgericht in 2013 en is gevestigd in China. Vanaf het ontstaan van Aspire heeft het merk zich gericht op de ontwikkeling van hoogwaardige producten en biedt het een gedegen service voor haar klanten. Door de jaren heen is Aspire er in geslaagd om een betrouwbaar en populair elektrische sigaretten merk neer te zetten. Door jarenlange inzet en een hoge mate van creativiteit, heeft Aspire het voor elkaar gekregen om nu één van de meest toonaangevende ontwikkelaars op het gebied van elektrische sigaretten te zijn.

Aspire staat er om bekend altijd pionier te zijn geweest op het gebied van de innovatie en ontwikkeling van e-sigaretten. Met hun volledige assortiment weet Aspire altijd te verrassen, met de nieuwste ontwikkelingen op dampgebied. Zo ontwikkelde Aspire hun Nautilus-serie in combinatie met de bekende BVC-coils, en ontwierpen zij clearomizers waarbij het voor het eerst mogelijk was om de luchttoevoer geheel naar wens in te stellen. Nog steeds is de Nautilus tank en de Nautilus mini tank wereldwijd enorm populair onder de dampers van nu.

Deze ontwikkelingen hebben Aspire enorm populair gemaakt en hebben ervoor gezorgd dat Aspire een plekje in de top heeft verworven. Toch is dat voor Aspire niet goed genoeg. In 2014 ontwikkelde Aspire de Atlantis-serie. Met deze serie clearomizers brak in de wereld van het elektrisch roken een nieuw tijdperk aan. De Atlantis serie betreft een serie clearomizers die speciaal ontworpen is om sub-ohm atomizers te ondersteunen. Tot op heden is het sub-ohm dampen een trend die zich nog steeds door ontwikkelt. Naast de Atlantis-serie ontwierp Aspire ook de bekende Cleito tanks. Deze tanks maakten het gebruik van de e-sigaret eenvoudig en gooiden hoge ogen op door hun grote prestaties.

Niets van wat Aspire sinds de oprichting in 2013 heeft bereikt is door toeval gelukt. Aspire heeft geïnvesteerd in een professioneel research and development team, dat dagelijks hard werkt om de materialen aan de hoogste kwaliteitseisen te laten voldoen. Zo kan Aspire altijd de beste productkwaliteit garanderen. Daarnaast werkt Aspire samen met toonaangevende ontwerpers en onderzoekers. Zo zijn hun producten en systemen altijd up to date en volgens de meest actuele resultaten en processen gebouwd.

Aspire staat voor de volle 100% achter haar producten en streeft er naar om de beste en minst schadelijke alternatieven voor tabak aan te kunnen bieden. Aspire luistert naar haar klanten, biedt de meest geavanceerde producten aan en levert een uitstekende service. Aspire is jong, maar groeit snel. “Streef om uitstekend te zijn, streef naar Aspire.”

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee