Verzending & bezorging

Op werkdagen vóór 18:00 besteld? Uw bestelling de volgende dag bezorgd!

Binnen 24 uur verzonden

Op werkdagen worden, indien op voorradig, alle bestellingen die voor 18:00 uur zijn afgerond dezelfde dag verzonden. Bij elk product staat aangegeven of het momenteel op voorraad is. Indien de daadwerkelijke voorraad afwijkt van de op de website aangegeven voorraad, zullen wij contact met u opnemen. We zullen dan kijken naar een gepaste oplossing, zodat u zo snel mogelijk van uw elektrische sigaret kunt genieten.

Avond bezorging

U kunt er voor kiezen om uw pakket in de avond te laten leveren (tussen 18:00 - 22:00). Hierbij heeft u ook de mogelijkheid om een dag te kiezen welke u het beste uitkomt. Let wel, indien u kiest voor de betaalmethode 'overboeking' zal uw bestelling pas verstuurd worden zodra wij uw betaling in goede orde hebben ontvangen. Dit kan soms wel 1 tot 2 dagen duren. Houd hier dus rekening mee bij het kiezen van uw bezorgmoment.

Weekend en feestdagen

Alle bestellingen worden verstuurd door PostNL. Op zaterdag en zondag worden er geen pakketten gesorteerd. Dit betekent dat als u een bestelling plaatst op vrijdag na 18:00 uur, deze op dinsdag bij u aangeboden zal worden.

Track & Trace

Indien uw bestelling niet door een brievenbus past of als de totale waarde groter is dan € 40,- wordt de bestelling verzonden als pakketpost. Als uw bestelling is ingepakt ontvangt u een email met de Track & Trace code, zodat u kunt zien waar het pakket zich op dit moment bevindt en wat het verwachte moment is dat uw pakket zal worden aangeboden.

Rembours

In verband met de hoge kosten van een rembours zending is dit alleen mogelijk bij een bestelling boven € 40,-. De kosten van een Remboursverzending bedragen € 8,50 euro. Indien de remboursbestelling wordt geweigerd of niet wordt opgehaald, dan worden deze kosten bij u in rekening gebracht.