Verzending & bezorging

Op werkdagen vóór 22:00 besteld? Uw pakket wordt dezelfde dag nog verstuurd.

BINNEN 24 UUR VERZONDEN

Op werkdagen worden de bestellingen die door de brievenbus passen en die voor 18:00 zijn betaald en afgerond, diezelfde dag verzonden. Bestellingen die als pakket worden verstuurd worden diezelfde dag verzonden indien deze voor 22:00 uur zijn betaald en afgerond. Bij elk product staat aangegeven of het momenteel op voorraad is. Indien de daadwerkelijke voorraad afwijkt van de op de website aangegeven voorraad, zullen wij contact met u opnemen. We zullen dan kijken naar een gepaste oplossing, zodat u zo snel mogelijk van uw elektrische sigaret kunt genieten.

AVOND BEZORGING

Op de meeste postcodes kunt u er voor kiezen om uw pakket in de avond te laten leveren (tussen 18:00 - 22:00). Hierbij hebt u de mogelijkheid om een dag te kiezen welke u het beste uitkomt. Let wel, indien u kiest voor de betaalmethode 'overboeking' zal uw bestelling pas verstuurd worden zodra wij uw betaling in goede orde hebben ontvangen. Dit kan soms één tot twee dagen duren. Houd hier dus rekening mee bij het kiezen van uw bezorgmoment.

Niet thuis bij bezorging pakket?

Dan probeert de bezorger je pakket af te geven bij de buren (tenzij u bij de bezorg opties heeft gekozen voor een aangetekende zending). Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuis code’ achter. Met deze code kunt u zelf een nieuw bezorgmoment kiezen. Dit kan tot 22.00 uur. Als u niets doet, komt PostNL de eerstvolgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer langs. Niet thuis bij tweede bezorgpoging? Ook dan laat de bezorger een kaartje bij u achter. Hierop staat waar u uw pakket kunt ophalen. Deze informatie vind u ook op Track & Trace en in de PostNL app.

WEEKEND EN FEESTDAGEN

Alle bestellingen worden verstuurd door PostNL. Op zaterdag en zondag worden er geen pakketten gesorteerd. Dit betekent dat als u een bestelling plaatst die door de brievenbus past op vrijdag na 18:00 uur, of een bestelling plaatst die als pakketpost wordt verstuurd op vrijdag na 22:00 uur, deze op dinsdag bij u aangeboden zal worden.

TRACK & TRACE

Indien uw bestelling niet door de brievenbus past of als de totale waarde groter is dan € 40,- wordt de bestelling verzonden als pakketpost. Als uw bestelling is ingepakt, ontvangt u een email met de Track & Trace code. Middels de Track & Trace code kunt u zien waar het pakket zich op dit moment bevindt en wat het verwachte moment is dat uw pakket zal worden aangeboden.

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland en België boven de €50,- zijn gratis. Voor € 1,- extra wordt uw pakket aangetekend en verzekerd verzonden. Voor Nederlandse bestellingen onder de €50,- zijn de verzendkosten voor brievenbuspakketjes €1,75. Indien de zending door de brievenbus past, is pakketpost een keuze. Voor pakketpost zijn de kosten dan € 4,50 en voor aangetekend & verzekerd versturen € 5,50. U kunt een keuze voor één van deze opties maken in het bestelproces. Past de zending niet door de brievenbus dan wordt deze verzonden als pakketpost zonder meerprijs. Dus voor € 1,75. Bekijk de pagina 'Verzendkosten' voor de overige verzendkosten.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee