Verzending & bezorging

Op werkdagen vóór 22:00 besteld? Uw pakket wordt dezelfde dag nog verstuurd.

BINNEN 24 UUR VERZONDEN

Op werkdagen worden de bestellingen die door de brievenbus passen en die voor 18:00 zijn betaald en afgerond, diezelfde dag verzonden. Bestellingen die als pakket worden verstuurd worden diezelfde dag verzonden indien deze voor 22:00 uur zijn betaald en afgerond. Bij elk product staat aangegeven of het momenteel op voorraad is. Indien de daadwerkelijke voorraad afwijkt van de op de website aangegeven voorraad, zullen wij contact met u opnemen. We zullen dan kijken naar een gepaste oplossing, zodat u zo snel mogelijk van uw elektrische sigaret kunt genieten.

AVOND BEZORGING

U kunt er voor kiezen om uw pakket in de avond te laten leveren (tussen 18:00 - 22:00). Hierbij hebt u de mogelijkheid om een dag te kiezen welke u het beste uitkomt. Let wel, indien u kiest voor de betaalmethode 'overboeking' zal uw bestelling pas verstuurd worden zodra wij uw betaling in goede orde hebben ontvangen. Dit kan soms wel één tot twee dagen duren. Houd hier dus rekening mee bij het kiezen van uw bezorgmoment.

WEEKEND EN FEESTDAGEN

Alle bestellingen worden verstuurd door PostNL. Op zaterdag en zondag worden er geen pakketten gesorteerd. Dit betekent dat als u een bestelling plaatst die door de brievenbus past op vrijdag na 18:00 uur, of een bestelling plaatst die als pakketpost wordt verstuurd op vrijdag na 22:00 uur, deze op dinsdag bij u aangeboden zal worden.

TRACK & TRACE

Indien uw bestelling niet door de brievenbus past of als de totale waarde groter is dan € 40,- wordt de bestelling verzonden als pakketpost. Als uw bestelling is ingepakt, ontvangt u een email met de Track & Trace code. Middels de Track & Trace code kunt u zien waar het pakket zich op dit moment bevindt en wat het verwachte moment is dat uw pakket zal worden aangeboden.

REMBOURS

In verband met de hoge kosten van een rembours zending is dit alleen mogelijk bij een bestelling boven € 40,-. De kosten van een Remboursverzending bedragen € 8,50 euro. Indien de remboursbestelling wordt geweigerd of niet wordt opgehaald, dan worden deze kosten bij u in rekening gebracht. Let op: Deze methode kan uitsluitend middels PIN aan de deur worden betaald.

Verzendkosten

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland en België boven de €50,- zijn gratis. Voor Nederlandse bestellingen onder de €50,- zijn de verzendkosten €1,75,. Bekijk de pagina 'Verzendkosten' voor de overige verzendkosten.