Hoe u kunt betalen

Wij werken samen met bedrijven die uw aankoop en veiligheid garanderen.

PRIJZEN

Alle op de website vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Tijdens het invoeren van uw gegevens (op de afrekenpagina) kunt u kiezen uit de onderstaande betaalmethoden.

IDEAL

Betalen met iDeal is veilig en snel. Via uw eigen bank kunt u uw bestelling bij rookwinkel.nl eenvoudig afronden. Betalen met iDeal is op rookwinkel.nl net zo veilig als inloggen bij uw bank. Dit door het gebruik van versleutelde website gedeelten (ssl certificaat) en het gebruik van Norton software op de website van rookwinkel.nl

OVERBOEKING & VOORUITBETALING

Bent u niet bekend met iDeal of heeft u geen beschikking over een creditcard? Dan kunt u uw bestelling via een overboeking betalen. Houd er rekening mee dat uw overboeking enige vertraging op kan lopen, omdat transacties van bank tot bank vaak niet direct worden voldaan.

Gegevens voor overboeking:
ING Bank: NL07INGB0007975137 t.n.v. Rookwinkel.nl
Omschrijving: Bestelnummer

Klarna & AfterPay (achteraf betalen)

Om achteraf te betalen hoeft u enkel uw NAW-gegevens en e-mailadres achter te laten, informatie die u altijd bij u heeft. Met achteraf betalen kunt u direct een bestelling plaatsen en hoeft u pas te betalen zodra u de producten heeft ontvangen. U kunt betalen wanneer het u het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Het minimale bestelbedrag met Klarna is €15,-. Voor AfterPay is er geen minimum. De kosten hiervoor bedragen € 1,-.

Sofort Banking

Hiervoor selecteert u bij het afrekenen simpelweg SOFORT als betalingmethode. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren.

Mistercash

Mistercash is een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met Ideal in Nederland. Mister Cash is de naam van het betaalsysteem enkel te vinden op Belgische bankkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als houder van zulk een kaart betalen bij diverse winkels, tankstations en allerlei automaten.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee