Kamry ePipe K1000

Kamry ePipe K1000

Hoogwaardig afgewerkte elektrische pijp met een futuristisch design.

Normale prijs: € 59,95

Special Price € 49,95

Beschrijving

Details

De Kamry ePipe K1000 is een elektrische pijp met een futuristisch design. Het is een mechanische Mod, dat wil zeggen dat de pijp geen elektronica bevat maar alleen een schakelaar bovenop de pot heeft om de verstuiver van stroom te voorzien. Zowel de pot als het mondstuk zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium wat resulteert in een zeer strakke en duurzame afwerking.

De batterij

In de "pot" van de pijp bevindt zich de lithium-ion batterij. Dis een IMR 18350 model met een capaciteit van 900mAh. Bij de set worden twee batterijen meegeleverd. Bovenop de batterij zit de schakelaar. Door op de schakelaar te drukken wordt zonder tussenkomst van elektronica de verdamper van stroom voorzien. Kamry K1000 bevat dus ook geen elektronica die voor storing kan zorgen of defect kan gaan.

De Clearomizer

De X6 atomizer (verdamper) is voorzien van een zeer dikke wick (lont) wat zorgt voor een stevige damp en een zuivere smaak.

Universele 510 Aansluiting

De K1000 heeft een universele 510 aansluiting. Hierdoor is het ook mogelijk om andere clearomizers te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld een Vivi Nova of Kanger ProTank clearomizer gebruiken. Ook de drip tip (mondstuk) heeft de universele 510 aansluiting zodat deze ook op de Vivi Nova past.

Bamboe en Walnoot

De kleuren bamboe en walnoot zijn vanaf heden ook gemaakt van aluminium. De modellen van echt hout zijn niet meer leverbaar.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Kamry K1000 Body
1x Kamry K1000 Atomizer
1x Kamry X6 Coil Unit
2x IMR 18350 900mAh Lithium Batterijen
1x Batterij Oplader
1x Instructiekaartje
1x Etui
1x Gratis e-Liquid*


*) Alle starter sets worden geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee