IQOS 3 DUO Kit

IQOS 3 DUO Kit

De IQOS is een elektronisch apparaat waarin tabaksticks (de IQOS Heets) worden verwarmt in plaats van verbrand, zoals bij een traditionele sigaret.
€ 49,00

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De techniek van de IQOS werkt door middel van de Heat-No-Burn-Technology. Deze techniek zorgt ervoor dat er verhitting in plaats van verbranding van tabak plaats vind. Een traditionele sigaret wordt verbrand tot 600°C en zorgt hiermee voor uitstoot van schadelijke stoffen. De IQOS wordt verwarmd tot onder 350°C, waardoor er minder schadelijke stoffen vrijkomen.

Door de verhitting ontstaat er minder geur, geen as en wordt er geen gebruik gemaakt van vuur.

IQOS 3 Duo

De IQOS 3 Duo, verkrijgbaar in 4 kleuren, heeft een magneetsluiting en een langere batterijduur. Hierdoor kunt u 2 Heets (tabaksticks) achter elkaar gebruiken, zonder dat de batterij tussendoor opgeladen dient te worden. Wanneer de IQOS 3 Duo voor het eerst wordt gebruikt, neemt het opladen ongeveer 10 minuten in beslag.

Het apparaat beschikt over een trilfunctie: wanneer het apparaat wordt ingeschakeld en wanneer er nog 2 hijsjes over zijn, geeft de IQOS 3 Duo een trilsignaal. Verder bevat de batterij een Bluetooth-knop. Middels deze knop is het uitvoeren van service, onderhoud en configuratie mogelijk. .

De IQOS 3 Duo is verkrijgbaar in de kleuren: Brilliant Gold, Velvet Grey, Stellar Blue, Warm White en Lucid Teal.

Gebruik van het IQOS apparaat

De IQOS 3 Duo dient als volgt te worden gebruikt:

1. Haal de houder uit de lader en schuif de Heets (tabaksticks) met de tabakzijde naar beneden over het verwarmingselement in de houder, tot aan de indicatielijn.

2. Houd de schakelaar ingedrukt en wacht tot het LED lampje knippert. Laat nu de schakelaar los en wacht tot het LED lampje continue brandt. Het verwarmingselement is nu de tabak aan het opwarmen tot 350 °C.

3. Na gebruik trekt u het kapje van de houder omhoog en verwijdert u de Heet. Plaats vervolgens de houder terug in de lader. Na ieder gebruik dient de IQOS batterij in de houder te worden geplaatst, om de batterij op de laden.

    • Let op: Deze IQOS 3 DUO Kit wordt geleverd zonder Heets (tabaksticks). Meer informatie daarover kunt u hier vinden.

Inhoud van de set

AantalItem
1x IQOS Houder
1x IQOS Lader
1x IQOS Schoonmaakborstel
1x IQOS Schoonmaakstaafjes
1x IQOS USB-kabel
1x IQOS AC Power Adapter

Specificaties

Merk IQOS
Gewicht houder 22 gram
Gewicht zakoplader 103 gram

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee