Zensations Starter Set

Zensations Starter Set

Zensations
Eenvoudige elektrische sigaret set met verwisselbare cartomizers.
€ 9,95

* Vereiste velden

Zensations Starter Set

Details

Eenvoudige elektrische sigaret set met verwisselbare cartomizers (voorgevulde tankjes e-liquid). Zensations Starter Set met tabaksmaak e-liquid.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Zensations Set Batterij
1x Refill
1x Extra Filters (4 stuks)
1x USB oplader
1x Etui

Specificaties

Merk Zensations
Batterij capaciteit 350mAh
 

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Zensations Starter Set.

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 4.5 van 5 na 4 reviews
Review by Marjan on 19-06-2018
Prima
Waardering
Stoppen met roken wil ik niet ????. Maar zocht wel een manier om het goedkoper te maken. Vaak in gezelschap toch wel meerdere sigaretten achter elkaar roken, op station etc snel nog even en dan rook je niet eens een hele.
Was opzoek naar simpel iets zonder gedoe met vloeistoffen, knopjes indrukken of grote bakbeest van dingen. Ben meer dan tevreden!
Review by Suus on 02-09-2016
SUPER !!!
Waardering
Heb diverse uitgeprobeerd maar deze vind ik om te starten of om erbij te hebben grote klasse. Rook zoals rook hoort te zijn wat ik bij andere goedkopere uitvoeringen van elektrische sigaretten helaas zwaar vond tegenvallen. Wil je het eens uitproberen start met deze zou ik zeggen !!
Review by Grenon on 16-04-2016
Zensations
Waardering
Dit artikel is prima ontvangen, het gebruik is zeer eenvoudig de smaak en het roken is zeer goed, ik geniet er van, de levering was zeer snel, aanbevolen.
Review by Henrica on 28-01-2016
Prima
Waardering
Prima starterset.. helpt prima bij het volhouden met stoppen normaal roken..en de smaken zijn lekker! Ik wissel af; zonder nicotine en met lage dosering.. Top!

Schrijf een review over de Zensations Starter Set

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering