Vaporesso VM Stick 18

Vaporesso VM Stick 18

E-sigaret zonder instelmogelijkheden met een topfill tank van 2ml en een batterijcapaciteit van 1200mAh.
€ 27,95
Beschrijving

Details

De Vaporesso VM Stick 18 is een penvormige elektrische sigaret zonder instelmogelijkheden. De ingebouwde batterij waarop de VM Stick 18 werkt, beschikt over een capaciteit van 1200mAh. De Vaporesso VM Stick 18 wordt geleverd met de Vaporesso VM 18 Tank, welke een inhoud van 2ml heeft.

DE BATTERIJ

De Vaporesso VM Stick 18 heeft een cilindervormige batterij die beschikt over een capaciteit van 1200mAh. Op de batterij vindt u de batterijknop. De batterij van de Vaporesso VM Stick 18 beschikt niet over instelmogelijkheden. Dat betekent dat u deze elektrische sigaret met één druk op de knop kunt gebruiken.

Aan de zijkant van de batterij vindt u een Micro USB poort. Door gebruik te maken van de meegeleverde Micro USB oplaadkabel, kunt u de batterij opladen. Aan de kleur van de geïntegreerde batterijindicator die zich in de batterijknop bevindt, kunt u zien hoe vol uw batterij nog is. Een adapter om uw batterij via netstroom op te laden is niet meegeleverd.

Het volledig opladen van deze batterij duurt door het fast charging systeem maximaal 60 minuten.

VAPORESSO VM 18 TANK

De Vaporesso VM 18 Tank is een clearomizer die beschikt over een inhoud van 2ml en die u via de bovenkant kunt bijvullen. Door de top cap los te draaien van de clearomizer, kunt u deze via de zijkant vullen. Het middelste buisje is voor de luchttoevoer. Hier mag geen e-liquid in komen.

De Vaporesso VM 18 Tank beschikt over bottom airflow control. Aan de onderkant vindt u een ring waar u aan kunt draaien. U kunt de luchttoevoer hiermee instellen. Wanneer u de luchttoevoer vergroot, komt er meer lucht mee waardoor er meer damp uit de elektrische sigaret komt. Wanneer u de luchttoevoer verkleint, zal de damp geconcentreerder zijn.

Het verwisselen van de coil doet u via de onderkant. Door de tank op zijn kop te houden en de atomizer base los te halen van de clearomizer, kunt u de coil verwisselen. Dat betekent dat u niet in het compartiment waar de e-liquid zich bevindt hoeft te komen. Op deze manier gaat er geen e-liquid verloren wanneer u de coil verwisselt.

De Vaporesso VM Stick 18 wordt geleverd met de Vaporesso EUC CCELL 1,0Ω coil en de Vaporesso EUC MESHED 0,6 Ω coil.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vaporesso VM Solo Kit
1x 0,6Ω EUC Mesh Coil
1x 1,0Ω EUC CCELL Coil
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Setje O-ringen
1x E-liquid*

* De Vaporesso VM Stick 18 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Vaporesso
Batterijcapaciteit 1200mAh
Diameter 18mm
Lengte 124mm
Aansluiting(en) 510 / Micro USB

 

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee