Vaporesso GEN Fit Starter Kit

Vaporesso GEN Fit Starter Kit

Een compacte e-sigaret met een 1200mAh capaciteit batterij, instelbaar in drie standen.
€ 34,95
Beschrijving

Details

Batterij

De Vaporesso GEN Fit Kit heeft een 1200mAh batterij en is instelbaar in drie standen. De laagste stand geeft een vermogen van 7.5 Watt, de middelste stand een vermogen van 9 Watt en de hoogste stand heeft een vermogen van 10 Watt.

Het LED lampje dat zich aan de bovenkant van de batterij bevindt, is een geïntegreerde batterijindicator. Deze indicator laat door middel van kleur zien hoe vol de batterij nog is.

Brandt het lampje groen? Dan is de batterij tussen de 100% en 70% vol. Wanneer het lampje blauw brandt, is de resterende batterijcapaciteit 70% tot 40%. Kleurt het lampje rood? Dan is de resterende capaciteit minder dan 40% en dient u uw batterij op te laden.

De batterij heeft een USB-C aansluiting.

Clearomizer

De clearomizer van de Vaporesso GEN Fit Kit is aan de bovenkant te vullen door de top cap er af draaien. Door de instelbare airflow-ring aan de onder kant van de clearomizer, is het mogelijk de luchttoevoer naar wens in te stellen.

De bijgeleverde MTX 1.2 Ω coil unit is bedoeld om van mond naar long (MTL) te inhaleren en heeft een advies wattage tussen de 8 en 12 Watt. Gebruik bij een MTX 1.2 Ω coil een liquid met een maximale VG gehalte van 60%.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vaporesso GEN Fit Mod
1x Vaporesso iTank M
1x Vaporesso MTX 1.2Ω coil unit
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Vaporesso GEN Fit Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Vaporesso
Batterijcapaciteit 1200mAh
Tankinhoud 2ml
Weerstand van Coil 1.2Ω
Afmetingen 122.1mm (l) x 19.1mm (b) 27.6mm (d)
Gewicht 77g
Aansluiting USB Type-C

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee