Smok Vape Pen V2 Starter Kit

Smok Vape Pen V2 Starter Kit

All-in-one e-sigaret zonder instelmogelijkheden. Heeft een batterijcapaciteit van 1600mAh en 2ml tankinhoud.
€ 28,95
Beschrijving

Details

De Smok Vape Pen V2 starter set beschikt over een batterij met een capaciteit van 1600mAh. De clearomizer heeft een tankinhoud van 2ml.

Smok Vape Pen 22 Batterij

De batterij van de Smok Vape Pen V2 beschikt over een capaciteit van 1600mAh. De drie LED lichtjes boven de vuurknop van de batterij weergeven de resterende batterijcapaciteit. Branden er drie LED lichtjes? Dan is de batterij volledig opgeladen. Bij twee LED lichtjes is de resterende batterijcapaciteit 70%. Zodra er nog één LED lichtje brand is de resterende batterijcapaciteit 30%. De Smok Vape Pen V2 kan worden opgeladen middels de meegeleverde Micro USB kabel. Omdat de Vape Pen 22 over de pass through techniek beschikt, kan deze tijdens het opladen gewoon worden gebruikt.

De Smok Vape Pen V2 batterij is voorzien van diverse beveiligingen. Als eerste kan de batterij in- en uitgeschakeld worden door vijf maal snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Door de batterij uit te schakelen wanneer u de Smok Vape Pen V2 niet gebruikt, voorkomt u dat de batterij leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Daarnaast beschikt de Smok over een beveiliging die de batterij uitschakelt als de batterijknop langer dan 8 seconden wordt ingedrukt. Dit om oververhitting te voorkomen. Ook is de Smok Vape Pen 22 starter set uitgerust met een kortsluitingsbeveiliging, een laag voltage bescherming en een beveiliging tegen te lage weerstanden. De batterij wordt bij een van deze storingen automatisch uitgeschakeld.

Smok Vape Pen Clearomizer

De Smok Vape Pen V2 clearomizer is gemaakt van roestvrijstaal en beschikt over een Pyrex glazen tankje. De Smok Vape Pen 22 is zodanig ontworpen dat deze via de bovenkant gevuld kan worden. Door de top cap eraf te draaien, krijgt u toegang tot het tankje. U kunt deze bijvullen door de e-liquid langs de zijkant via het Pyrex glaasje naar binnen te laten lopen. Zorg dat de e-liquid niet in de middelste opening komt. Dit is namelijk de coil. Als hier direct e-liquid in komt, zal dat gaan pruttelen tijdens het dampen.

Daarnaast is de clearomizer van de Smok Vape Pen V2 voorzien van een luchttoevoerregeling. Door aan de ring aan de onderkant van de clearomizer te draaien, kunt u de gewenste luchttoevoer instellen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Vape Pen V2 Batterij
1x Smok Vape Pen V2 Clearomizer
2x Smok Vape Pen 0,15Ω Mesh Coil
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok Vape Pen V2 Starter Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 1600mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 117.7mm
Diameter 22mm
Aansluiting Micro USB
Gewicht 94.5g

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee