Smok Vape Pen 22 Starter Kit

Smok Vape Pen 22 Starter Kit

Eenvoudige 1650mAh e-sigaret bestaande uit één stuk. Gemaakt van roestvrijstaal met sub-ohm coils.
€ 28,95

* Vereiste velden

Smok Vape Pen 22 Starter Kit

Details

De Smok Vape Pen 22 starter set beschikt over een batterij met een capaciteit van 1650mAh. De clearomizer heeft een tankinhoud van 2ml. De Smok Vape Pen 22 is verkrijgbaar is het zwart en in het zilver.

Smok Vape Pen 22 Batterij

De batterij van de Smok Vape Pen 22 beschikt over een capaciteit van 1650mAh. Tijdens het dampen kunt u zien hoe vol de batterij nog is. Het lampje rondom de vuurknop zal na elk trekje 4 keer knipperen. Als het lampje 15 keer snel knippert, betekent dit dat het voltage lager is dan 3,3V. Op dat moment is het raadzaam om de batterij op te laden. De Smok Vape Pen kan worden opgeladen middels de meegeleverde Micro USB kabel. Omdat de Vape Pen 22 over de pass through techniek beschikt, kan deze tijdens het opladen gewoon worden gebruikt.

De Smok Vape Pen batterij is voorzien van diverse beveiligingen. Als eerste kan de batterij in- en uitgeschakeld worden door vijf maal snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Door de batterij uit te schakelen wanneer u de Smok Vape Pen niet gebruikt, voorkomt u dat de batterij leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Daarnaast beschikt de Smok over een beveiliging die de batterij uitschakelt als de batterijknop langer dan 8 seconden wordt ingedrukt. Dit om oververhitting te voorkomen. Ook is de Smok Vape Pen 22 starter set uitgerust met een kortsluitingsbeveiliging, een laag voltage bescherming en een beveiliging tegen te lage weerstanden. De batterij wordt bij een van deze storingen automatisch uitgeschakeld.

Smok Vape Pen Clearomizer

De Smok Vape Pen 22 clearomizer is gemaakt van roestvrijstaal en beschikt over een Pyrex glazen tankje. De Smok Vape Pen 22 is zodanig ontworpen dat deze via de bovenkant gevuld kan worden. Door de top cap eraf te draaien, krijgt u toegang tot het tankje. U kunt deze bijvullen door de e-liquid langs de zijkant via het Pyrex glaasje naar binnen te laten lopen. Zorg dat de e-liquid niet in de middelste opening komt. Dit is namelijk de coil. Als hier direct e-liquid in komt, zal dat gaan pruttelen tijdens het dampen.

Het verwisselen van de coil gebeurt door de onderkant (base) los te draaien. Indien de Smok Vape Pen 22 nog e-liquid bevat, is het raadzaam om deze ondersteboven te houden wanneer u de Dual Core coil gaat vervangen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Vape Pen 22 Batterij
1x Smok Vape Pen 22 Clearomizer
2x Smok 0,3Ω Dual Core Coil
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok Vape Pen 22 Starter Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 1650mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 110mm
Diameter 22mm
Aansluiting Micro USB
Gewicht 90g
Kleuren Zwart en Zilver

Andere klanten kochten ook:

Andere klanten kochten ook

Beoordelen
Totaal score 4.4 van 5 na 6 reviews
Review by mike on 30-11-2017
zeer goed !!!
Waardering
hele leuke pen voor dit geld, niet aan te raden om mee te beginnen als beginnende damper. Hij is erg krachtig en blaast er flinke wolken mee. Verder helemaal top!
Review by Eveline on 15-11-2017
Niet voor de starter
Waardering
Deze is (vind ik dan) niet geschikt voor de starter. Wat een krachtig apparaat zeg. Voor mij echt veel te sterk. Echt voor de goed ervaren esmoker. Ik kan het wel.een hoge score geven omdatvhet apparaat op zich echt super top is maar voor mij is het een 1 ster.
Review by Pascal on 14-10-2017
Perfect
Waardering
Eerst wat lekkage maar met wat vaseline is alles weer beter lekt niet meer en de smaak is geweldig niet te warm. Lekkerste vind ik dat het direct naar je longen gaat ik zal het aanbevelen voor beginnende dampers.
Review by Ariane on 05-04-2017
Fijn apparaatje, wel te warme damp
Waardering
Fijn pen. Veel smaak en grote wolken. Voor mij is de damp alleen echt te heet. Als ik rustig damp is het te doen, maar ik kan er niet even flink aan trekken.
Review by Eric on 10-01-2017
Nice!
Waardering
Krachtig, veel damp en een goede smaak. Accu gaat dik 2 dagen mee bij redelijk veel gebruik.
Wel een flink nadeel is dat de coil regelmatig blijft hangen aan de bovenkant waardoor alle vloeistof er uit lekt als je hem opendraaid om even wat er bij te doen..
Het is een wat lek gevoelig model, als je er iets meer als de helft in doet lekt alles er uit.
Die 2 dingen zijn dus wel een flinkt nadeel, houd in veel vullen en alles goed aandraaien.
De prestaties zijn dan wel heel goed, de airflow staat vast maar precies goed afgesteld, met de 0,3ohm coil is er veel damp en is hij sterk in je keel. Voor een beginnende damper kan dit best wat heftig zijn. Overall dus een goede koop, voor een krachtige damper en een goede damp hoef je niet verder te kijken voor dit bedrag krijg je niet beter!
Pluspunten
- goede accu en pass through (roken tijdens laden)
- veel damp
- simpel in werking
- goede smaak
- mooi design

Nadelen
- lek gevoelig
- wat dure coils in vergelijking met andere
- coil kan vast hangen aan bovenkant


Review by Smok vape pen 22 on 03-11-2016
Topper
Waardering
Schitterende all in one! Krachtig, veel damp, handig en makkelijk in de broekzak. Een echte aanrader ook voor de meer ervaren damper.

Schrijf een review over de Smok Vape Pen 22 Starter Kit

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering