Smok Stick V9 Starter Kit

Smok Stick V9 Starter Kit

E-sigaret van 3000mAh en topfill tank welke sub-ohm coils gebruikt.
€ 49,95
Beschrijving

Details

De SMOK Stick V9 is een penvormige e-sigaret die werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 3000mAh. De SMOK wordt geleverd met de TFV Mini V2 tank, welke beschikt over een inhoud van 2ml. Het vullen van de elektrische sigaret doet u via de bovenkant, door de top cap opzij te schuiven.

SMOK TFV MINI V2

De SMOK TFV Mini V2 Tank heeft een inhoud van 2ml en is via de bovenkant te vullen. Door op het knopje op de dop cap te drukken en vervolgens te duwen, schuift u het tankje open. U dient de e-liquid door het langwerpige gat aan de zijkant in het tankje te laten lopen. Het middelste buisje dient voor de luchttoevoer.

De SMOK TFV Mini V2 clearomizer beschikt over airflow control. Dat betekent dat u de luchttoevoer naar wens in kunt stellen. Door aan de ring onder het glaasje te draaien, kunt u de luchttoevoer naar wens instellen. Draai de luchttoevoer nooit helemaal dicht. Er kan dan geen lucht meer langs de coil, waardoor deze kan verbranden.

De SMOK TFV Mini V2 maakt gebruik van de Smok TFV Mini V2 Coils. Deze coils zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, namelijk A1 (0,17Ω), A2 (0,2Ω) en A3 (0,15Ω). Bij aanschaf van de SMOK Stick V9 Starter Kit zijn de S1 en S2 standaard inbegrepen. De coil unit kunt u vervangen door de top cap los te draaien van het glaasje. Trek nu het glaasje los, en de coil unit komt vrij. Nu kunt u deze losschroeven van de atomizerbase en vervangen voor een nieuwe.

    • Let op: Deze e-sigaret dient gebruikt te worden met een e-liquid voorzien van minimaal 70%VG. Laat de e-sigaret na het vullen en bij gebruik van een nieuwe atomizer vijf tot tien minuten rusten. Zo weet u zeker dat de e-liquid voldoende is geabsorbeerd en voorkomt u een verbrande smaak.

DE BATTERIJ

De penvormige SMOK Stick V9 werkt op een ingebouwde batterij. Deze batterij beschikt over een capaciteit van 3000mAh. De batterij kan opgeladen worden door gebruik te maken van de meegeleverde Micro USB oplaadkabel. De batterij beschikt over de pass through techniek. Dat betekent dat de SMOK Stick V9 tijdens het opladen, gewoon kan worden gebruikt. De batterij beschikt over een 510 aansluiting, waardoor iedere clearomizer die beschikt over eenzelfde aansluiting op de batterij gebruikt kan worden.

In de batterijknop van de SMOK Stick V9 is een LED lampje geïntegreerd. Dit LED lampje fungeert als batterij indicator. Wanneer u het knopje hebt ingedrukt, zal het lampje oplichten. Brandt het lampje groen? Dan is uw batterij voor meer dan 70% vol. Wanneer het lampje oranje brandt, is de resterende capaciteit tussen de 30% en 69%. Wanneer de batterij capaciteit lager dan 29% is, zal het lampje rood branden en dient u de batterij op te laden.

BEVEILIGING

De SMOK Stick V9 beschikt over verschillende beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. Zo beschikt de batterij over een beveiliging die er voor zorgt dat de batterij geen spanning meer afgeeft wanneer u de batterijknop langer dan acht seconden ingedrukt houdt. Oververhitting wordt op deze manier voorkomen. Daarnaast beschikt de batterij over een lage weerstandsbeveiliging, kortsluiting beveiliging en beveiliging tegen een te laag voltage.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Stick V9 Batterij
1x Smok TFV Mini V2 Tank
1x 0,15Ω S1 Single Mesh Coil
1x 0,15Ω S2 Quadruple Coil
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve onderdelen
1x E-liquid*


* Deze Smok Stick V9 Starter Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 3000mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 134,2mm
Diameter 25,4mm
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee