Smok Stick V8 Baby Kit

Smok Stick V8 Baby Kit

Smok
Eenvoudige e-sigaret met sub-ohm coils, 2000mAh batterij en 2ml tank voor de veeleisende damper.
€ 39,95

* Vereiste velden

Smok Stick V8 Baby Kit

Details

De Smok Stick V8 Baby Kit beschikt over twee sub-ohm coils met weerstand van 0,15Ω en 0,25Ω. De 0,15Ω coil unit is reeds in de clearomizer geplaatst en is opgebouwd met Dual Core draad.

De batterij

De Smok Stick V8 2000 batterij van de Smok Stick V8 Baby Kit beschikt over een vermogen van 2000mAh. Door gebruik te maken van de meegeleverde Micro USB kabel kan de batterij worden opgeladen. Omdat de batterij over de pass through techniek beschikt, kan de V8 Baby Kit tijdens het opladen gewoon worden gebruikt. Door de 510 aansluiting is de Stick V8 batterij uitsluitend geschikt voor clearomizer met een 510 aansluiting.

De resterende capaciteit van de batterij wordt aangeduid middels het lampje rondom de vuurknop. Zodra deze 15 keer achter elkaar knippert, is het voltage lager dan 3,3V en is het raadzaam om de batterij op te laden.

De Smok Stick V8 2000 batterij is voorzien van diverse beveiligingen, waaronder een beveiliging die de batterij uitschakelt als deze langer dan 8 seconde wordt gebruikt. Dit om oververhitting te voorkomen. Daarnaast is de Smok Stick V8 Baby Kit uitgerust met een kortsluitingsbeveiliging, een laag voltage bescherming en een beveiliging tegen te lage weerstanden. De batterij wordt dan automatisch uitgeschakeld.

Smok TFV8 Baby Beast Tank

De Smok TFV8 Baby Beast Tank beschikt over een glazen tankje om een zuivere smaak te garanderen. De Smok TFV8 Baby Beast Tank is zo ontworpen dat deze via de bovenkant gevuld kan worden. Door de driptip een kwartslag naar buiten te draaien, wordt het sleufje zichtbaar waarin de vloeistof gedruppeld kan worden. De driptip is opgebouwd uit twee lagen.

De V8 Baby-M2 Core coil units zijn volgens de BVC manier opgebouwd. Dit houdt in dat twee gloeidraden verticaal boven elkaar gepositioneerd zijn met daar omheen het katoen dat de vloeistof in zich opneemt. In de base van de tank is een airflow control verwerkt zodat de luchttoevoer naar persoonlijke voorkeur kan worden ingesteld. Het is bij alle coils voor de TFV8 Baby Beast Tank aan te raden om een dikkere e-liquid te gebruiken (met een hoger VG-gehalte). Door de lage weerstanden is het ook raadzaam om een e-liquid met een lager nicotinegehalte te gebruiken.

    • De coils voor deze kit hebben allemaal lage (sub-ohm) weerstanden. Hierdoor geven deze erg veel damp. Dit kan voor beginnende dampers té heftig zijn. Ook raden wij bij dergelijke weerstanden dikkere e-liquids aan waarbij het VG-gehalte minimaal 60% is.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Stick V8 2000 Batterij
1x Smok TFV8 Baby Beast Tank
1x 0,15Ω V8 Baby M2 Core Dual Coil
1x 0,25Ω V8 Baby M2 Core Dual Coil
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve onderdelen
2x Smok Vapeband
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok Stick V8 Baby Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 2000mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 133mm
Diameter 22mm
Gewicht 126g
Aansluiting 510

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 4.9 van 5 na 10 reviews
Review by Bvk on 20-03-2018
Heel goed
Waardering
Doet niet onder voor gewoon roken. Sinds dag 1 geen sigaret meer aangeraakt
Review by Nandö on 12-03-2018
eindelijk een goeie gevonden Toppy !!
Waardering
dit is een goeie met een dikke baerij en de luchtinlaat vind ik fantastich hij
smoke
nog meer dan de Sell Pernis bij elkaar dus ben dik tetveden!! en klante service bedank voor weer een goeie i format toppy hoor like !
Review by Ryco on 22-02-2018
Goede keuze
Waardering
Na veel pogingen doen met cartomizer nu de V8 Baby gekocht.
Heerlijke smaak met een goede productie van rook. Met de juiste PG VG verhouding geeft hij een geweldige shock en kun je toch genieten van veel rook.
Review by Kemeltje on 02-01-2018
Beste stick
Waardering
Na een half uur in de shop door een EERLIJKE verkoper aangeraden om voor de SMOK stick te overstappen. Hiervoor een justfog c14 stick gehad, dag en nacht verschil voor nog geen 10€ verschil! Genieten van de smaak was het belangrijkste en deze smok zorgt voor meer dan voldoening. Een aanrader voor degene die niet veel geld kwijt willen en toch een kwalitatief toestel willen. Een groot voordeel is dat je de weerstand handmatig/mechanisch kan aanpassen naar gewenst!
Groeten uit Mechelen/Malinas
Review by Aman on 03-12-2017
NIET VOOR BEGINNERS!
Waardering
Een heel goed product. Werkt goed, hier nog enkele tips:
-Dit is geen beginners product, het is best 'heftig'
-Als je de tank boven 60/70% hebt gevuld moet je altijd de airflow dicht draaien anders kan hij een beetje gaan lekken.
-Hij komt opgeladen binnen, dat is erg fijn.
-Nadat je de juice voor de eerste keer in de coil hebt gedaan en daarna de juice in de tank, wacht dan ongeveer 20 minuten anders krijg je dry hits en kan de coil snel branden (!)

Top product! Zeker het geld waard! (Trouwens, als starter product raad ik je joyetech ego aio aan!)
Review by Gerard on 16-11-2017
The best
Waardering
Beste Stick die op het ogenblik er is zowel voor beginner als gevordere veel damp en goede smaak.
Review by krijn on 03-08-2017
Smok stick v8
Waardering
Een zeer goede damper
Review by Donny on 14-06-2017
Stick V8 baby
Waardering
Awel .. ik heb al veel e sigaretten gekocht voor te stoppen met sigaretten ...geen enkele hielp Madese klaart de klus ! Dampt serieus goed ! Echt fijn ding en fijn dat als je ooit 1 wil kopen met batterij dat je het bovenste stuk er af kan halen en kan installeren op een grotere batterij
Review by Rouzbeh on 24-05-2017
Top
Waardering
na paar weken met Joyetech eGo AIO probox overgestapt naar v8 baby.
wat een verschil in smaak maar ook damp! ideaal voor onderweg en op kantoor. echte aanrader.
Review by C.M.int Veld on 03-05-2017
Uitstekende keuze
Waardering
Deze Smok Stick V8 Baby Kit in de winkel in Den-Haag gekocht op advies van de verkoper.
perfecte keuze, heerlijke smaak en een goede damp.

Schrijf een review over de Smok Stick V8 Baby Kit

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering