Smok Stick V8 Kit

Smok Stick V8 Kit

Smok
Eenvoudige e-sigaret met sub-ohm coils, 2000mAh batterij en 2ml tank voor de veeleisende damper.
€ 39,95

* Vereiste velden

Smok Stick V8 Kit

Details

De Smok Stick V8 Baby Kit beschikt over twee sub-ohm coil units met weerstand van 0,15Ω en 0,25Ω. De 0,15Ω coil unit is reeds in de clearomizer geplaatst en is opgebouwd met Dual Core draad.

DE BATTERIJ

De Smok Stick V8 2000 batterij van de Smok Stick V8 Baby Kit beschikt over een vermogen van 2000mAh. Door gebruik te maken van de meegeleverde Micro USB kabel kan de batterij worden opgeladen. Omdat de batterij over de pass through techniek beschikt, kan de V8 Baby Kit tijdens het opladen gewoon worden gebruikt. Door de 510 aansluiting is de Stick V8 batterij uitsluitend geschikt voor clearomizer met een 510 aansluiting.

De Smok Stick V8 2000 batterij is voorzien van diverse beveiligingen, waaronder een beveiliging die de batterij uitschakelt als deze langer dan 8 seconde wordt gebruikt. Dit om oververhitting te voorkomen. Daarnaast is de Smok Stick V8 Baby Kit uitgerust met een kortsluitingsbeveiliging, een laag voltage bescherming en een beveiliging tegen te lage weerstanden. De batterij wordt dan automatisch uitgeschakeld.

SMOK TFV8 BABY TANK

De Smok TFV8 Baby Beast Tank beschikt over een glazen tankje om een zuivere smaak te garanderen. De Smok TFV8 Baby Beast Tank is zo ontworpen dat deze via de bovenkant gevuld kan worden. Door de driptip een kwartslag naar buiten te draaien, wordt het sleufje zichtbaar waarin de vloeistof gedruppeld kan worden. De driptip is opgebouwd uit twee lagen.

De V8 Baby-M2 Core coil units zijn volgens de BVC manier opgebouwd. Dit houdt in dat twee gloeidraden verticaal boven elkaar gepositioneerd zijn met daar omheen het katoen dat de vloeistof in zich opneemt. In de base van de tank is een airflow control verwerkt zodat de luchttoevoer naar persoonlijke voorkeur kan worden ingesteld.

    • Let op: De coils voor deze kit hebben lage (sub-ohm) weerstanden. Hierdoor geven deze erg veel damp. Dit kan voor beginnende dampers té heftig zijn. Ook raden wij bij dergelijke weerstanden dikkere e-liquids aan waarbij het VG-gehalte minimaal 60% is.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Stick V8 Batterij
1x Smok TFV8 Baby Beast Tank
2x 0,25Ω X-Baby M2 Dual Coil
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve onderdelen
1x Smok Vapeband
1x E-liquid*


* Deze Smok Stick X8 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 2000mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 139mm
Diameter 22mm
Aansluiting 510

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Smok Stick V8 Kit.

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 4.6 van 5 na 17 reviews
Review by Danique on 15-06-2018
Goed maar niet tevreden
Waardering
De beste e-sigaret die ik ooit heb gehad. Alleen .. na nog geen week is de lak er al af. Neem hem altijd goed opgeborgen mee.. heb de paarse.. kleur nooit meer..
Review by Fernando on 01-06-2018
Super E Sigaret lust wel een slokje
Waardering
Hallo allemaal !! deze waamzinnige e sigaret v8 nooit problemen altijd goeie damp en smaak geen probleem in keel even een tip hij lust een slokje wat je er tegen kan doen is niet de luchtinlaat helemaal open draaien maar een kwart of helft zelf doe ik een kwart en nog iets de e sigaret is niet om zoveel mogelijk damp te maken en ook nog eens kringen is dood zonde voor je vloeistof want dan kan je beter een bellen blazer nemen Geintje ! Mvg Fernando Damp Zuuuu
Review by Fernando on 01-06-2018
Super E Sigaret lust wel een slokje
Waardering
Hallo allemaal !! deze waamzinnige e sigaret v8 nooit problemen altijd goeie damp en smaak geen probleem in keel even een tip hij lust een slokje wat je er tegen kan doen is niet de luchtinlaat helemaal open draaien maar een kwart of helft zelf doe ik een kwart en nog iets de e sigaret is niet om zoveel mogelijk damp te maken en ook nog eens kringen is dood zonde voor je vloeistof want dan kan je beter een bellen blazer nemen Geintje ! Mvg Fernando Damp Zuuuu
Review by Vape-demon on 28-05-2018
Formidabel
Waardering
Ik gebruik de v8 all meer dan een jaar en nooit problemen gehad.
Voor mij was het egt een geweldig ding en ook aan all mijn maten aangeraden en die zitten er nu ook aan de v8.
Smaak= goed
Rook= prima
Batterei = geweldig!
Egt een geweldige instapper voor mij!
Review by Nelys on 12-04-2018
Topper!
Waardering
Ik heb deze V8 Baby Beast nu al ruim een halfjaar. Nu is het tijd voor een review. Ik damp met de 0,4 Ohm coil direct long. Ik heb al vele e-sigs versleten maar geen van alle kon me beletten nog een echte sigaret te pakken. Er mankeerde vele dingen aan zoals smaak e.d. .
Tot ik deze V8 Baby Beast kocht. Smaak is eindelijk lekker zoals het flesje liquid zegt dat het is, goede dampontwikkeling, batterij gaat hele dag mee, tank zeer makkelijk zonder knoeien te vullen. Natuurlijk zijn er ook nadelen; tank lekt weleens en de coils zijn rete duur. Echter, deze nadelen wegen niet op tegen de voordelen. Voor kwaliteit moet je nou eenmaal betalen, en kwaliteit heb je gegarandeerd met de Smok V8 BB en de coils! Ik raad de Smok V8 BB iedereen aan die kwaliteit wilt dampen. Wil je toch iets anders?; De Vaporesso Veco One is een vergelijkbaar alternatief.
Review by Pascal on 31-03-2018
Geweldig
Waardering
Als MTL damper begonnen met een E-go set en vervolgens naar een e Vic mod naar deze V8 van Smok voor het gemak.
Direct de 0.6 ohm mee besteld en de airflow wat terug gedraaid perfect voor mtl met het echte gevoel van roken :)

Heerlijke pen zonder complexe instellingen en toch een lekkere throat hit en een mooie wolk.
Enige puntje van aandacht is dat de tank wat kan lekken maar ach, wat maakt het uit?! De smaak is heerlijk en de batterij gaat lang mee.
Top machine die zeker de moeite waard is te bestellen ook voor de mtl damper.

En zoals altijd de complimenten voor de mensen van rookwinkel! De volgende dag al binnen voor een keurige prijs.
Vooralsnog de enige shop waar ik de devices bestel.
Ouderwets goede service en eerlijke prijzen. I love it :)

Review by jonathan on 31-03-2018
Ontevreden, zeer slecht
Waardering
Ik heb de smok stick v8 nu 4 maanden, en ik heb er alleen maar problemen mee gehad. Mijn coil werkte niet meer dus ik heb nieuwe besteld maaarrrr de nieuwe coils uit de fabriek passen soms niet en op het moment dat ik een nieuwe coil er op zet 0.15 ohm springt de sigaret automatisch in de veilig modus. Dus kan ik niet verder dampen. Waar slaat dit op? Hij moet het toch gewoon in 1 keer doen met een gloednieuwe coil er op! Veel durf ik er niet aan te doen, ik ben bang dat ik hem verder stuk maak. Na een tijdje googlen kwam ik er achter dat ik niet de enige ben die dit heb. Youtube staat vol met oplossingen om de problemen van deze Smok v8 baby beast op te lossen. Ik zou graag zien dat "rookwinkel" met een oplossing komt. Het product is voor mij geen aanrader!
Review by Bvk on 20-03-2018
Heel goed
Waardering
Doet niet onder voor gewoon roken. Sinds dag 1 geen sigaret meer aangeraakt
Review by Nandö on 12-03-2018
eindelijk een goeie gevonden Toppy !!
Waardering
dit is een goeie met een dikke baerij en de luchtinlaat vind ik fantastich hij
smoke
nog meer dan de Sell Pernis bij elkaar dus ben dik tetveden!! en klante service bedank voor weer een goeie i format toppy hoor like !
Review by Ryco on 22-02-2018
Goede keuze
Waardering
Na veel pogingen doen met cartomizer nu de V8 Baby gekocht.
Heerlijke smaak met een goede productie van rook. Met de juiste PG VG verhouding geeft hij een geweldige shock en kun je toch genieten van veel rook.
Review by Kemeltje on 02-01-2018
Beste stick
Waardering
Na een half uur in de shop door een EERLIJKE verkoper aangeraden om voor de SMOK stick te overstappen. Hiervoor een justfog c14 stick gehad, dag en nacht verschil voor nog geen 10€ verschil! Genieten van de smaak was het belangrijkste en deze smok zorgt voor meer dan voldoening. Een aanrader voor degene die niet veel geld kwijt willen en toch een kwalitatief toestel willen. Een groot voordeel is dat je de weerstand handmatig/mechanisch kan aanpassen naar gewenst!
Groeten uit Mechelen/Malinas
Review by Aman on 03-12-2017
NIET VOOR BEGINNERS!
Waardering
Een heel goed product. Werkt goed, hier nog enkele tips:
-Dit is geen beginners product, het is best 'heftig'
-Als je de tank boven 60/70% hebt gevuld moet je altijd de airflow dicht draaien anders kan hij een beetje gaan lekken.
-Hij komt opgeladen binnen, dat is erg fijn.
-Nadat je de juice voor de eerste keer in de coil hebt gedaan en daarna de juice in de tank, wacht dan ongeveer 20 minuten anders krijg je dry hits en kan de coil snel branden (!)

Top product! Zeker het geld waard! (Trouwens, als starter product raad ik je joyetech ego aio aan!)
Review by Gerard on 16-11-2017
The best
Waardering
Beste Stick die op het ogenblik er is zowel voor beginner als gevordere veel damp en goede smaak.
Review by krijn on 03-08-2017
Smok stick v8
Waardering
Een zeer goede damper
Review by Donny on 14-06-2017
Stick V8 baby
Waardering
Awel .. ik heb al veel e sigaretten gekocht voor te stoppen met sigaretten ...geen enkele hielp Madese klaart de klus ! Dampt serieus goed ! Echt fijn ding en fijn dat als je ooit 1 wil kopen met batterij dat je het bovenste stuk er af kan halen en kan installeren op een grotere batterij
Review by Rouzbeh on 24-05-2017
Top
Waardering
na paar weken met Joyetech eGo AIO probox overgestapt naar v8 baby.
wat een verschil in smaak maar ook damp! ideaal voor onderweg en op kantoor. echte aanrader.
Review by C.M.int Veld on 03-05-2017
Uitstekende keuze
Waardering
Deze Smok Stick V8 Baby Kit in de winkel in Den-Haag gekocht op advies van de verkoper.
perfecte keuze, heerlijke smaak en een goede damp.

Schrijf een review over de Smok Stick V8 Kit

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering