Smok Stick V8 Baby Kit

Smok Stick V8 Baby Kit

Eenvoudige e-sigaret met sub-ohm coils, 2000mAh batterij en 2ml tank voor de veeleisende damper.
€ 39,95
Beschrijving

Details

De Smok Stick V8 Baby Kit beschikt over twee sub-ohm coil units met weerstand van 0,15Ω en 0,25Ω. De 0,15Ω coil unit is reeds in de clearomizer geplaatst en is opgebouwd met Dual Core draad.

DE BATTERIJ

De Smok Stick V8 2000 batterij van de Smok Stick V8 Baby Kit beschikt over een vermogen van 2000mAh. Door gebruik te maken van de meegeleverde Micro USB kabel kan de batterij worden opgeladen. Omdat de batterij over de pass through techniek beschikt, kan de V8 Baby Kit tijdens het opladen gewoon worden gebruikt. Door de 510 aansluiting is de Stick V8 batterij uitsluitend geschikt voor clearomizer met een 510 aansluiting.

De Smok Stick V8 2000 batterij is voorzien van diverse beveiligingen, waaronder een beveiliging die de batterij uitschakelt als deze langer dan 8 seconde wordt gebruikt. Dit om oververhitting te voorkomen. Daarnaast is de Smok Stick V8 Baby Kit uitgerust met een kortsluitingsbeveiliging, een laag voltage bescherming en een beveiliging tegen te lage weerstanden. De batterij wordt dan automatisch uitgeschakeld.

SMOK TFV8 BABY TANK

De Smok TFV8 Baby Beast Tank beschikt over een glazen tankje om een zuivere smaak te garanderen. De Smok TFV8 Baby Beast Tank is zo ontworpen dat deze via de bovenkant gevuld kan worden. Door de driptip een kwartslag naar buiten te draaien, wordt het sleufje zichtbaar waarin de vloeistof gedruppeld kan worden. De driptip is opgebouwd uit twee lagen.

De V8 Baby-M2 Core coil units zijn volgens de BVC manier opgebouwd. Dit houdt in dat twee gloeidraden verticaal boven elkaar gepositioneerd zijn met daar omheen het katoen dat de vloeistof in zich opneemt. In de base van de tank is een airflow control verwerkt zodat de luchttoevoer naar persoonlijke voorkeur kan worden ingesteld.

    • Let op: De coils voor deze kit hebben lage (sub-ohm) weerstanden. Hierdoor geven deze erg veel damp. Dit kan voor beginnende dampers té heftig zijn. Ook raden wij bij dergelijke weerstanden dikkere e-liquids aan waarbij het VG-gehalte minimaal 60% is.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Stick V8 Batterij
1x Smok TFV8 Baby Beast Tank
2x 0,25Ω X-Baby M2 Dual Coil
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve onderdelen
1x Smok Vapeband
1x E-liquid*


* Deze Smok Stick X8 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 2000mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 139mm
Diameter 22mm
Aansluiting 510

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Smok Stick V8 Kit.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee