Smok Stick One Basic

Smok Stick One Basic

Smok
Elektrische sigaret met een capaciteit van 2200mAh, een revolutionair vulsysteem en smaakvolle coils.
€ 37,95

* Vereiste velden

Smok Stick One Basic

Details

De Smok Stick One Basic is verkrijgbaar in de kleuren zilver, rood, wit en zwart en is voorzien van de Nano TFV4 tank.

De Smok Stick One Basic wordt geleverd met coil units met een weerstand van 0,3Ω en 0,25Ω. Dit geeft de Stick One Basic e-sigaret de mogelijkheid om Sub Ohm te dampen. De 0,3Ω coil unit is reeds in de clearomizer geplaatst en is opgebouwd met Dual Core Clapton draad. Clapton coils zijn gemaakt van 2 verschillende typen draad die in elkaar gevlochten zijn, voor gelijkmatigere verwarming van de liquid.

De batterij

De eGo cloud batterij van de Smok Stick One Basic beschikt over een vermogen van 2200mAh. Door gebruik te maken van de meegeleverde Micro USB kabel kan de batterij worden opgeladen. Omdat de Smok Stick One Basic de pass-trough techniek bezit, kan de e-sigaret tijdens het opladen gewoon worden gebruikt.

Ter bescherming van de Smok Stick One Basic batterij, is deze voorzien van diverse beveiligingen. Om oververhitting te voorkomen wordt de batterij uitgeschakeld als deze langer dan 8 seconden wordt gebruikt. Daarnaast is de Stick One Basic elektrische sigaret uitgerust met een kortsluitingsbeveiliging, een laag voltage bescherming en een beveiliging tegen te lage weerstanden. De batterij wordt dan automatisch uitgeschakeld.

Nano TFV4 Clearomizer

De Nano TFV4 Clearomizer beschikt over een glazen tankje welke via de bovenkant gevuld kan worden. Door het mondstuk een kwartslag naar buiten te draaien, wordt het sleufje zichtbaar waarin de vloeistof gedruppeld kan worden. De driptip is opgebouwd uit twee lagen waardoor de luchtstroom zo wordt gevormd dat deze niet te heet wordt.

De Micro CLP2 Core coil unit is volgens de bottom vertical coil (BVC) manier opgebouwd. Dit betekent dat er een clapton gloeidraad verticaal gepositioneerd is met daar omheen het katoen dat de vloeistof in zich opneemt. Omdat deze draad meer oppervlakte bezet, kan er meer e-liquid verdampd worden. De damp afgifte van de Smok Stick One Basic is hierdoor gelijkmatig en vol. In de base van de tank is een airflow control verwerkt zodat de luchttoevoer kan worden aangepast.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok eGo Cloud Batterij
1x Smok Nano TFV4 Tank
1x 0,30Ω Clapton Dual Core Coil Unit
1x 0,25Ω Stainless Steel Dual Core Coil Unit
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve onderdeeltjes
1x Smok Vapeband
1x Siliconen hoesje voor de Nano TFV4 Tank
1x Handleiding (Engels)
1x E-liquid*


* Deze Smok Stick One Basic wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterij capaciteit 2200mAh
E-liquid capaciteit 2ml
Lengte 142mm
Diameter 19mm
Aansluiting 510
Kleuren Zwart, zilver, rood en wit

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Smok Stick One Basic.

Andere klanten kochten ook:

Andere klanten kochten ook

Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 2 reviews
Review by Dion on 15-11-2016
Helemaal blij mee!
Waardering
Als ervaren damper heb ik deze aangeschaft om mee te nemen naar bijv. werk en/of stad etc. Ik ben absoluut niet ontevreden over de smaak en damp productie die de stick levert! De tfv4 nano tank is sowieso al geweldig, maar met de stevige batterij die aardig lang mee gaat maakt het de stick compleet. Ik raad deze aan voor beginners, maar ook ervaren dampers! :)
Review by Els on 05-08-2016
Geweldig!
Waardering
Ben er helemaal happy mee, geen sigaret meer aangeraakt sinds de smok Stick. .snap alleen de ballen niet van al die termen en onderdelen, maar hij doet zijn werk goed!!

Schrijf een review over de Smok Stick One Basic

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering