Smok Stick AIO M17 Kit

Smok Stick AIO M17 Kit

Een kleine e-sigaret van 1300mAh met sub-ohm coils en topffiling tankje.
€ 29,95
Beschrijving

Details

De Smok Stick AIO M17 Kit beschikt over een batterij met een capaciteit van 1300mAh. De tank heeft een inhoud van 2ml en is via de bovenkant te vullen met e-liquid.

Smok Stick AIO M17 Batterij

De batterij van de Smok Stick AIO M17 beschikt over een capaciteit van 1300mAh. De Smok Stick AIO M17 kan worden opgeladen middels de meegeleverde Micro USB kabel. Omdat de Smok Stick AIO M17 over de pass through techniek beschikt, kan deze tijdens het opladen gewoon worden gebruikt.

De Smok Stick AIO M17 batterij is voorzien van diverse beveiligingen. Als eerste kan de batterij in- en uitgeschakeld worden door vijf maal snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Door de batterij uit te schakelen wanneer u de Smok Stick AIO M17 niet gebruikt, voorkomt u dat de batterij leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Daarnaast beschikt de Smok Stick AIO M17 over een beveiliging die de batterij uitschakelt als de batterijknop langer dan 8 seconden wordt ingedrukt. Dit om oververhitting te voorkomen. Ook is de Smok Stick AIO M17 Kit uitgerust met een kortsluitingsbeveiliging, een laag voltage bescherming en een beveiliging tegen te lage weerstanden. De batterij wordt bij een van deze storingen automatisch uitgeschakeld.

Smok Stick AIO M17 Tank

De Smok Stick AIO M17 tank is van Pyrex glas en is zodanig ontworpen dat u deze eenvoudig via de bovenkant kunt bijvullen. U kunt deze bijvullen door de e-liquid langs de zijkant via het Pyrex glaasje naar binnen te laten lopen. Zorg dat de e-liquid niet in de middelste opening komt. Dit is namelijk de coil. Als hier direct e-liquid in komt, zal dat gaan pruttelen tijdens het dampen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Stick AIO M17
2x 0,6Ω Smok Stick M17 Coil
1x Reserve tankglaasje
1x Rubberen Vape Band (beschermring)
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Setje rubberen O-ringetjes
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok Stick AIO M17 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 1300mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 130,65mm
Diameter 17,5mm
Aansluiting Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee