Smok OSUB 40W Kit

Smok OSUB 40W Kit

40 watt box MOD met temperature control, 1350mAh batterij, 2ml tank en twee coil units.
€ 44,95
Beschrijving

Details

De Smok OSUB is een 40 watt box MOD met een temperature control functie. De Smok OSUB 40W Kit wordt geleverd met een Smok Helmet Mini clearomizer. De OSUB box MOD heeft een ingebouwde batterij met een capaciteit van 1350mAh en is voorzien van een OLED display.

Smok OSUB 40W

De Smok OSUB heeft een vermogen van 40 watt en een batterijcapaciteit van 1350mAh. De vuurknop van de OSUB beslaat de gehele zijkant in de vorm van een metalen plaatje dat om de box MOD heen valt. Hierdoor steekt er geen kleinere vuurknop uit, maar kan er worden gedampt door als het ware te knijpen in de box MOD. Onder het metalen plaatje, welke ingedrukt dient te worden om te dampen, bevindt zich een kleinere vuurknop. Het metalen plaatje is met magneten aan de OSUB box MOD bevestigd.

Onder dit plaatje zit een micro USB poort waarmee de ingebouwde batterij kan worden opgeladen met de meegeleverde USB oplaadkabel. Omdat de batterij van de OSUB beschikt over de pass through techniek, kan er tijdens het opladen gewoon worden gedampt. Boven de micro USB poort zit de reset knop. Hiermee kunt u de Smok OSUB 40W altijd terug zetten naar de oorspronkelijke instellingen.

Smok Helmet Mini clearomizer

De roestvrijstalen Smok Helmet Mini clearomizer heeft een tankinhoud van 2ml en een diameter van 22mm. Het bijvullen met e-liquid gebeurt via de bovenkant. Ook het verwisselen van de coil gaat via de bovenkant. Door de bovenste ring tegelijkertijd in te drukken en te draaien kan deze worden losgedraaid. Daarbij beschikt de Helmet Mini over een airflow control functie. Deze kan via dezelfde ring worden ingesteld, door met de klok mee of tegen de klok in te draaien zonder de ring in te drukken.

Temperature Control (TC)

Met een temperature control functie is het mogelijk om de temperatuur van de coil unit te regelen. Door de vuurknop drie keer achter elkaar in te drukken komt u in het menu. Met de vuurknop en de plus- en minknoppen kunt u zich door het menu navigeren. Hierin kunt u onder andere kiezen voor de TC en VW stand. Ook kunt u het type coil selecteren en de scherminstellingen aanpassen.

Met de plus- en minknop onder het display is de temperatuur regelbaar van 100 tot 315 °C of van 200 tot 600 Fahrenheit. In de TC stand kan de Smok OSUB een maximaal vermogen bereiken van 50 watt. Hiervoor zijn coils nodig met een gloeidraad van bijvoorbeeld nikkel (Ni), titanium (Ti) of roestvrij staal (SS). De Smok OSUB 40W Kit wordt standaard geleverd met een 0,4Ω en een 0,6Ω Fused Clapton Dual Core Coil. Dit zijn coils met een gloeidraad van kanthal. Deze zijn te gebruiken in de VW stand en niet in de TC stand.

Variable Wattage (VW)

Naast de temperature control modus beschikt de Smok OSUB ook over een variable wattage modus. Door de vuurknop drie keer achter elkaar in te drukken kunt u in het menu voor de VW stand kiezen. In de variable wattage stand is het wattage met de knoppen instelbaar van 1 tot en met 40 watt in stappen van 0,1 watt.

OLED Display

Het OLED display van de Smok OSUB geeft alle benodigde informatie weer. Naast het gekozen wattage of de temperatuur wordt ook de status van de batterij en de weerstand van de coil weergegeven. Mocht er een probleem zijn met de atomizer, dan is dit zichtbaar op het display. Tijdens het indrukken van de vuurknop wordt het aantal seconden dat de knop is ingedrukt weergegeven.

Beveiliging

De Smok OSUB Kit is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de Smok OSUB per ongeluk in uw broekzak aan gaat, kunt u deze op slot zetten. Dit doet u door 5 keer snel achter elkaar op de vuurknop te drukken. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan, dan verschijnt er in het display "Atomizer Short". Om de accu te beschermen tegen te ver ontladen, wordt de Smok OSUB 40W Kit uitgeschakeld als de accu spanning onder 3,3 Volt zakt. Op het display wordt dan weergegeven "Lock".

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok OSUB 40W
1x Smok Helmet Mini clearomizer
1x 0,4Ω Fused Clapton Dual Core Coil (20-45W)
1x 1,0Ω Single Clapton Core Coil (15-35W)
1x Reserve rubberen ringetjes
1x USB oplaadkabel
1x Engelstalige Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok OSUB 40W Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterijcapaciteit 1350mAh
Tankinhoud 2ml
Variabel Wattage 1 - 40W
Weerstand in VW stand 0,1 - 3Ω
Temperatuur Control 100 - 315°C / 200 - 600℉
Weerstand in TC stand 0,06 - 3Ω
Uitgangsstroom 0,8 - 9V
Gewicht 169,5g
Afmeting 120mm (h) x 35mm (d) x 70mm (b)
Aansluiting 510 spring loaded

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee