Kamry Micro 1.0+

Kamry Micro 1.0+

E-sigaret met een lengte van 10cm. Beschikt over een 1ml clearomizer met ingebouwde atomizer en een 650mAh batterij.
€ 12,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

Let op: Dit is een nieuwere uitvoering van de Kamry Micro. Dit product maakt geen gebruik van een verwisselbare atomizer. Het vorige model welke wel gebruik maakt van de verwisselbare atomizer komt nooit meer op voorraad.

De Kamry Micro 1.0+ is een elektrische sigaret van een iets groter formaat dan een normale sigaret. De e-sigaret wordt automatisch geactiveerd als u aan het mondstuk zuigt. U hoeft geen knopje in te drukken om te kunnen inhaleren. Tijdens het inhaleren licht aan het einde van de e-sigaret een lampje op. Ditzelfde lampje zal tijdens het inhaleren knipperen als de batterij bijna leeg is.

De e-liquid capaciteit is 1,0ml en de batterij heeft een capaciteit van 170mAh. Dit staat ongeveer gelijk aan 300 trekjes. De Kamry Micro 1.0+ is beveiligd tegen kortsluiting en een te laag voltage om schade aan de batterij te voorkomen. De vier airflow gaten zorgen voor een lichte inhalatie. Als de atomizer versleten is, dient deze vervangen te worden.

De Kamry Micro 1.0+ wordt geleverd met een USB lader. U kunt uw Kamry Micro opladen via het stopcontact of via andere apparaten met een USB poort. Om op te laden via het stopcontact is een adapter noodzakelijk. Deze is niet meegeleverd.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Kamry Micro Batterij
1x Kamry Micro Clearomizer
1x 120mAh USB oplader
1x E-liquid*


* Deze Kamry Micro wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Kamry
Batterij capaciteit 170mAh
Tankinhoud 1ml
Diameter 9,2mm
Lengte 100mm
Voltage Output 3,3 - 4,2 Volt
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee