Justfog Q16 FF Kit

Justfog Q16 FF Kit

Kit met een 900mAh batterij, een instelbaar wattage in 3 standen en een batterij indicator.
€ 39,95
Beschrijving

Details

De Justfog Q16 FF kit beschikt over een batterijcapaciteit van 900mAh en een instelbaar wattage in 3 standen. De bijgeleverde Justfog Q16 FF clearomizer heeft een inhoud van 1.9ml en maakt gebruik van 1.2Ohm Justfog FF coils. Daarnaast is de clearomizer voorzien van een luchttoevoer regeling en een nieuw vulsysteem.

Justfog Q16 FF Batterij

De Justfog Q16 FF batterij heeft een instelbaar wattage op drie verschillende niveaus. U kunt de batterij instellen op 9Watt, 11Watt of 13Watt. Dit doet u door op het onderste knopje van de batterij te klikken. Aan de hand van de LED-lampjes aan de voorkant van de batterij is af te lezen op welke instelling u de batterij heeft staan.

Het bovenste zilveren knopje op de Justfog Q16 FF batterij is de vuurknop. Deze dient u ingedrukt te houden tijdens het inhaleren. Om de batterij aan of uit te zetten dient u 4x binnen 1 à 2 seconden op deze vuurknop te klikken.

Het kleine LED-lampje die zich boven de vuurknop van de Justofg Q16 FF batterij bevindt, is een geïntegreerde batterijindicator. Aan de hand van kleuren van dit LED-lampje kunt u zien hoeveel capaciteit de batterij nog heeft. Brand het witte lampje? Dat wil zeggen dat de batterij 100 tot 65% vol is. Bij de kleur blauw is dat 65 tot 30% en bij rood is dat 30% of minder.

    • Let op: Een AC adapter is niet inbegrepen bij deze set. U kunt de USB oplaadkabel gebruiken in elke gewenste USB poort die spanning afgeeft. Wenst u de Justfog Q16 FF via het stopcontact op te laden? Schaf dan hier een AC adapter aan.

Justfog Q16 FF clearomizer

De Justfog Q16 FF clearomizer wordt aan de zijkant gevuld. Dit doet u door de ring aan de bovenkant van te tank naar rechts te draaien totdat u de horizontale injectieopening ziet. Vervolgens kunt u het tuitje van het e-liquid flesje tegen deze injectieopening plaatsen en de clearomizer vullen met e-liquid. Na het vullen draait u de bovenste ring weer naar links, zodat de Justfog Q16 FF clearomizer goed afgesloten is.

Aan de onderkant van de Justfog Q16 FF clearomizer zit een draairing waarbij u de luchttoevoer naar wens kunt instellen. De coil unit bevindt zich ook aan de onderkant van de clearomizer. Deze kunt u vervangen door het glas van de onderkant van de clearomizer af te draaien. De Justfog Q16 FF clearomizer wordt standaard geleverd met een Justfog FF 1.2Ohm coil unit.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Justfog Q16 FF Batterij
1x Justfog Q16 FF Clearomizer
1x Justfog FF Coil 1.2Ohm
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Justfog Q16 FF Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 900mAh
Podinhoud 1.9ml
Afmetingen Batterij 70.2mm (l), 25.6mm (d), 17mm (b)
Afmetingen Clearomizer 16mm Ø. 59.4mm (l)
Gewicht 60.1g
Aansluiting USB Type-C

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee