Justfog FOG1 Starter Kit

Justfog FOG1 Starter Kit

Starter kit met de 2ml tank, een 1500mAh batterij en twee sub-ohm coils.
€ 28,95
Beschrijving

Details

De Justfog FOG1 is een e-sigaret zonder instelmogelijkheden, geleverd met sub-ohm coils. De ingebouwde batterij heeft een capaciteit van 1500mAh en de tank heeft een inhoud van 2ml.

FOG1 Tank

De 2ml tank is onderdeel van de e-sigaret en is middels een rubberen O-ring bevestigd aan de batterij. De luchtstroom kunt u aanpassen door aan de ring onder het glaasje te draaien. De Justfog beschikt over een kinderslot. Om de clearomizer bij te vullen, dient u de bovenste ring gelijktijdig in te drukken en te draaien. Het vervangen van de coil kunt u eveneens via de bovenkant doen.

    • Let op: Wanneer u een coil voor het eerst gebruikt in de Justfog FOG1 is het belangrijk om de e-liquid 10 tot 15 minuten in te laten trekken. Hierdoor gaat de coil langer mee en voorkomt u dat er in het begin een brandige smaak ontstaat.

Justfog OCC Bottom Coils

De twee OCC Bottom Coils die bij deze Justfog FOG1 Starter Kit worden geleverd hebben een lage weerstand van 0,5Ω (direct lung) en 0,8Ω (mouth to lung). De gloeidraad in deze coils is gemaakt van een combinatie van nikkel met Chrome.

Een coil is het onderdeeltje dat zorgt voor de verdamping van e-liquid. Tussen De gloeidraad bevindt zich katoen, die de e-liquid absorbeert. Na gemiddeld 1 tot 3 weken raakt het katoen verzadigd waardoor het de e-liquid niet meer goed opneemt. Dit is merkbaar door een branderige smaak of veel minder damp dan in het begin. Op dit moment is het raadzaam om de coil te vervangen.

Justfog FOG1 Batterij

De batterij van de Justfog FOG1 Starter Kit heeft een capaciteit van 1500mAh en heeft één vuurknop. Het opladen van de batterij gebeurt via een micro USB kabel. Deze wordt niet meegeleverd, maar kunt u hier aanschaffen. Door de pass through functie kunt u de FOG1 e-sigaret tijdens het opladen gewoon gebruiken. U kunt de batterij ver- en ontgrendelen door vijf keer, snel achter elkaar, op de vuurknop te drukken. De resterende batterijcapaciteit wordt door de batterij weergegeven middels de onderstaande verlichting boven de vuurknop:

  • Rood: 0% - 29%
  • Blauw: 30% - 59%
  • Wit: 60% - 100%

De Justfog FOG1 batterij beschikt over meerdere beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Zo is de Justfog FOG1 beveiligd tegen kortsluiting, oververhitting, overlading en een te lage spanning.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Justfog FOG1 Batterij
1x Justfog FOG1 Tank
1x 0,5Ω Justfog OCC Bottom Coil
1x 0,8Ω Justfog OCC Bottom Coil
3x Extra rubberen ringen
1x Handleiding
1x E-liquid*


* De Justfog FOG1 Starter Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Diameter 20mm
Lengte 113,5mm
Gewicht 82,9g
Aansluiting Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee