Justfog FOG1 Starter Kit

Justfog FOG1 Starter Kit

Complete starter kit met een 1500mAh batterij en twee type sub-ohm coils die veel damp afgeven.
€ 28,95

* Vereiste velden

Justfog FOG1 Starter Kit

Details

De Justfog FOG1 is een e-sigaret zonder instelmogelijkheden, geleverd met sub-ohm coils. De ingebouwde batterij heeft een capaciteit van 1500mAh en de tank heeft een inhoud van 2ml.

FOG1 Tank

De 2ml tank is onderdeel van de e-sigaret en is middels een rubberen O-ring bevestigd aan de batterij. De luchtstroom kunt u aanpassen door aan de ring onder het glaasje te draaien. De Justfog beschikt over een kinderslot. Om de clearomizer bij te vullen, dient u de bovenste ring gelijktijdig in te drukken en te draaien. Het vervangen van de coil kunt u eveneens via de bovenkant doen.

    • Let op: Wanneer u een coil voor het eerst gebruikt in de Justfog FOG1 is het belangrijk om de e-liquid 10 tot 15 minuten in te laten trekken. Hierdoor gaat de coil langer mee en voorkomt u dat er in het begin een brandige smaak ontstaat.

Justfog OCC Bottom Coils

De twee OCC Bottom Coils die bij deze Justfog FOG1 Starter Kit worden geleverd hebben een lage weerstand van 0,5Ω (direct lung) en 0,8Ω (mouth to lung). De gloeidraad in deze coils is gemaakt van een combinatie van nikkel met Chrome.

Een coil is het onderdeeltje dat zorgt voor de verdamping van e-liquid. Tussen De gloeidraad bevindt zich katoen, die de e-liquid absorbeert. Na gemiddeld 1 tot 3 weken raakt het katoen verzadigd waardoor het de e-liquid niet meer goed opneemt. Dit is merkbaar door een branderige smaak of veel minder damp dan in het begin. Op dit moment is het raadzaam om de coil te vervangen.

Justfog FOG1 Batterij

De batterij van de Justfog FOG1 Starter Kit heeft een capaciteit van 1500mAh en heeft één vuurknop. Het opladen van de batterij gebeurt via een micro USB kabel. Deze wordt niet meegeleverd, maar kunt u hier aanschaffen. Door de pass through functie kunt u de FOG1 e-sigaret tijdens het opladen gewoon gebruiken. U kunt de batterij ver- en ontgrendelen door vijf keer, snel achter elkaar, op de vuurknop te drukken. De resterende batterijcapaciteit wordt door de batterij weergegeven middels de onderstaande verlichting boven de vuurknop:

  • Rood: 0% - 29%
  • Blauw: 30% - 59%
  • Wit: 60% - 100%

De Justfog FOG1 batterij beschikt over meerdere beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Zo is de Justfog FOG1 beveiligd tegen kortsluiting, oververhitting, overlading en een te lage spanning.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Justfog FOG1 Batterij
1x Justfog FOG1 Tank
1x 0,5Ω Justfog OCC Bottom Coil
1x 0,8Ω Justfog OCC Bottom Coil
3x Extra rubberen ringen
1x Handleiding
1x E-liquid*


* De Justfog FOG1 Starter Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Diameter 20mm
Lengte 113,5mm
Gewicht 82,9g
Aansluiting Micro USB

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Justfog FOG1 Starter Kit.

Andere klanten kochten ook:

Andere klanten kochten ook

Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 1 reviews
Review by Erik on 15-09-2017
Geweldig product
Waardering
Wilde na de justfog s14 en q 14 die mij ook fantastisch bevallen een wat kleiner apparaat met meer vermogen en kwam op deze justfog 1 uit. Wat een geweldig apparaat. Makkelijk mee te nemen en vooral te vullen. Veel damp en goede smaak wat ik al van justfog gewend ben. Ik gebruik gewoon de 0.8 John coil want dit is prima. Ik rook echt mound to long wat mij het beste bevalt. Deze fog 1 borrelt en spettert niet, dus geen vieze smaakjes of bijgeluiden. Nicotine kan gehalveerd van 6 naar 3 mg. E dat is prima. 0 mg eigenlijk ook.....dus het gaat de goeie kant op.
Ik ben met dit apparaat weer een stapje verder in het dampen en het stoppen met roken en dat bevalt me zo goed dat ik gemeens naar sigaretten terug zou willen......dus geen sigaret meer aangeraakt en totaal geen behoefte meer aan.

Schrijf een review over de Justfog FOG1 Starter Kit

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering