Joyetech Exceed D19 Kit

Joyetech Exceed D19 Kit

Starterkit met twee type coils, een batterij van 1500mAh en 2ml tankje.
€ 31,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Joyetech Exceed D19 is een e-sigaret van 11,8cm die beschikt over een tankje welke via de bovenkant te vullen is. Middels de lichtgevende ring onder de tank is te zien hoeveel capaciteit de batterij nog bevat. Op deze manier weet u altijd wanneer u de Exceed D19 dient op te laden.

Joyetech Exceed D19 Batterij

De batterij van de Exceed D19 heeft een capaciteit van 1500mAh. Hiermee zult u gemiddeld een dag moeten kunnen dampen. Aan de bovenkant van de batterij bevindt zich een lichtgevende ring. Deze ring geeft de resterende batterijcapaciteit aan, en geeft aan of u in Direct Output of in Constant Voltage dampt. Het opladen van de batterij kunt u doen middels de meegeleverde USB oplaadkabel.

Constant Voltage en Direct Output

De batterij van de Exceed D19 is te gebruiken in twee verschillende standen, namelijk Direct Output (wit licht) en Constant Voltage (oranje licht). Direct Output betekent dat de batterij altijd de maximale spanning geeft. Naarmate uw batterij verder leeg gaat, neemt ook de spanning af. Bij Constant Voltage geeft uw batterij, ongeacht de resterende capaciteit, altijd dezelfde spanning af. De batterij gaat in deze stand wat langer mee.

Joyetech Exceed D19 Clearomizer

De Exceed D19 clearomizer heeft een inhoud van 2ml en is bij te vullen door de topcap eraf te draaien. De tank maakt gebruik van EX coils, waarvan er twee bij de kit worden geleverd. De 0,5Ω EX Coil is een direct-lung uitvoering en de 1,2 EX Coil is een mouth-to-lung uitvoering. Middels de airflow control onderaan de clearomizer kunt u de luchttoevoer naar wens instellen. Dit zorgt voor meer en/of minder damp.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech Exceed D19 Batterij
1x Joyetech Exceed D19 Clearomizer
1x 0,5Ω Joyetech EX Coil
1x 1,2Ω Joyetech EX Coil
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve onderdelen
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Joyetech Exceed D19 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 118mm
Diameter 19mm
Aansluitingen 510 en Micro USB
Gewicht 73g

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Joyetech Exceed D19 Kit.

Beoordelen
Totaal score 4.5 van 5 na 4 reviews
Review by RYU on 29-06-2018
JOYETECH EXCEED D19
Waardering
*Instructies helder en overzichtelijk
*Gebruik super simpel
*Damp super en instelbaar
*Vindt m wel gehorig tov mijn vorige, maar zal vast een kwestie van wennen zijn
*lekker veel accessories
*makkelijk bij te vullen
*lekt niet
*prijs/kwaliteit is super
Review by Syn on 27-11-2017
Let op bij sub-ohm
Waardering
Prima unit. Kan een beetje lekken na het vervangen van de coil via de airflow, maar tijdens gebruik voor zover geen last van gehad.

Ondanks de beschrijving, let op bij sub-ohm, dan gaat de batterij bij frequent gebruik slechts een paar uren mee, niet de gehele dag.

Verder is deze uitstekend qua smaak ervaring.
Voor de prijsklasse is zul je niet beter vinden.
Review by ch on 03-11-2017
JOYETECH EXCEED D19
Waardering
Prima e-smoker! Heb al een aantal andere e-smokers gebruik, maar deze is wat mij betreft tot nu toe de beste. Na wat gepruttel en spitback in het begin nu perfect! Veel damp. Met name de instelbaarheid voor moutth to long en direct long met 1.2 ohm coil.
Review by ch on 03-11-2017
JOYETECH EXCEED D19
Waardering
Prima e-smoker! Heb al een aantal andere e-smokers gebruik, maar deze is wat mij betreft tot nu toe de beste. Na wat gepruttel en spitback in het begin nu perfect! Veel damp. Met name de instelbaarheid voor moutth to long en direct long met 1.2 ohm coil.

Schrijf een review over de Joyetech Exceed D19 Kit

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering