Joyetech Exceed D19 Kit

Joyetech Exceed D19 Kit

Starterkit met twee type coils, een batterij van 1500mAh en 2ml tankje.
€ 31,95
Beschrijving

Details

De Joyetech Exceed D19 is een e-sigaret van 11,8cm die beschikt over een tankje welke via de bovenkant te vullen is. Middels de lichtgevende ring onder de tank is te zien hoeveel capaciteit de batterij nog bevat. Op deze manier weet u altijd wanneer u de Exceed D19 dient op te laden.

Joyetech Exceed D19 Batterij

De batterij van de Exceed D19 heeft een capaciteit van 1500mAh. Hiermee zult u gemiddeld een dag moeten kunnen dampen. Aan de bovenkant van de batterij bevindt zich een lichtgevende ring. Deze ring geeft de resterende batterijcapaciteit aan, en geeft aan of u in Direct Output of in Constant Voltage dampt. Het opladen van de batterij kunt u doen middels de meegeleverde USB oplaadkabel.

Constant Voltage en Direct Output

De batterij van de Exceed D19 is te gebruiken in twee verschillende standen, namelijk Direct Output (wit licht) en Constant Voltage (oranje licht). Direct Output betekent dat de batterij altijd de maximale spanning geeft. Naarmate uw batterij verder leeg gaat, neemt ook de spanning af. Bij Constant Voltage geeft uw batterij, ongeacht de resterende capaciteit, altijd dezelfde spanning af. De batterij gaat in deze stand wat langer mee.

Joyetech Exceed D19 Clearomizer

De Exceed D19 clearomizer heeft een inhoud van 2ml en is bij te vullen door de topcap eraf te draaien. De tank maakt gebruik van EX coils, waarvan er twee bij de kit worden geleverd. De 0,5Ω EX Coil is een direct-lung uitvoering en de 1,2 EX Coil is een mouth-to-lung uitvoering. Middels de airflow control onderaan de clearomizer kunt u de luchttoevoer naar wens instellen. Dit zorgt voor meer en/of minder damp.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech Exceed D19 Batterij
1x Joyetech Exceed D19 Clearomizer
1x 0,5Ω Joyetech EX Coil
1x 1,2Ω Joyetech EX Coil
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve onderdelen
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Joyetech Exceed D19 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 118mm
Diameter 19mm
Aansluitingen 510 en Micro USB
Gewicht 73g

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee