Joyetech eGo ONE CT

Joyetech eGo ONE CT

Joyetech
Deze eGo ONE CT is de temperatuur geregelde versie van de eGo ONE. Ondersteunt nikkel, titanium en kanthal.
€ 59,95

* Vereiste velden

Joyetech eGo ONE CT

Details

De Joyetech eGo ONE CT is de temperatuur geregelde versie van de eGo ONE. De eGo ONE CT beschikt over een batterij met een capaciteit van 1100mAh en wordt geleverd met drie atomizers in verschillende weerstanden en materialen.

Temperature Control

De Joyetech eGo ONE CT is een elektrische sigaret met een automatische temperatuur regeling. Bij de Joyetech eGo ONE CT worden verschillende atomizers meegeleverd. De Nikkel atomizer zorgt voor een constante temperatuur van 250 graden. De titanium atomizer zorgt voor een constante temperatuur van 240 graden.

Wanneer u de Joyetech eGo ONE CT uitschakelt door vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken en daarna de batterijknop ingedrukt houdt, kunt u schakelen tussen de verschillende standen. Zo kunt u de Joyetech eGo ONE aanpassen aan de atomizer die is geplaatst.

Constant Wattage

Naast de CT modus is het ook mogelijk om de Joyetech eGo ONE CT te gebruiken als een normale eGo ONE. In de CW modus met een atomizer van 0,5Ω geeft de eGO ONE 25 Watt, met de 1,0Ω atomizer geeft de eGo ONE 15 Watt.

Airflow Controller

De luchtstoom van de Joyetech eGo ONE CT kan bijgesteld worden. Door de ring onder aan de clearomizer met de klok mee te draaien wordt de luchtstroom kleiner. Draai de ring tegen de klok in om de luchtstroom te vergroten.

De Batterij

De Joyetech eGo ONE CT wordt geleverd met een 1100mAh batterij welke is voorzien van een batterij indicator. Aan de hand van het geïntegreerde LED lampje, kunt u zien hoeveel batterijcapaciteit uw elektrische sigaret nog heeft. Met de vuurknop kunt u schakelen tussen de VW en TC-stand. U kunt hierbij kiezen voor kanthal, nikkel (Ni) of titanium (Ti). De batterij kan opgeladen worden middels het meegeleverde micro USB kabeltje. U kunt hiervoor gebruik maken van een adapter voor in het stopcontact, of een USB poort van uw computer of een ander apparaat. Let wel; een AC adapter is niet meegeleverd.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo One CT Batterij
1x Joyetech eGo ONE Atomizer
1x Joyetech eGo ONE CL Atomizer Head 1,0Ω
1x Joyetech eGo ONE CL Ni200 Atomizer Head 0,2Ω
1x Joyetech eGo ONE CL Ti Atomizer 0,4Ω
1x Joyetech eGo ONE Drip Tip Metaal
1x Joyetech USB Cable
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Joyetech eGo ONE CT wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1100mAh
Tankinhoud 1,8ml
Diameter 19mm
Lengte 62mm
Aansluiting(en) 510

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 3 reviews
Review by Bobby on 22-09-2016
Nice
Waardering
Een tijd geleden dampte ik als één van de eerste maar na een hoop ergenis , ben ik weer gaan roken totdat ik de ego one tegen kwam , hij doet precies wat ik wil .
Het is gebruiksvriendelijk en degelijk.
Wel zou ik willen adviseren om een laag nicotine vloeistof te gebruiken ,
Omdat mijn ervaring is dat ik nu wel wat meer damp dan dat ik rookte .
Een echte aanrader
Review by Rene on 13-04-2016
Super
Waardering
Heb hm enkele weken in huis. Zeer enthousiast maar liet hm toch liggen om een gewone sigaret te roken. Nu week in gebruik genomen en vind nu een gewone sigaret vies. Super apparaatje
Review by Jeroen on 22-03-2016
Super Subliem
Waardering
Wow wat een ding.
Net gekocht als iets nieuws. Hiervoor gebruikte ik de CE4 en CE5 model.
Dit model is subliem werkt bijzonder goed voor een klein ding wat een damp zeg en voel alles in me keel net of ik me oude van nelle zwaar zit te roken. Moet ook zeggen na een paar haaltjes heb ik wel genoeg en zit ik niet meer te dampen zoals voorheen.
Wat een top product.

Levering van rookwinkel is zoals altijd weer tip top alles op tijd en netjes verpakt.
En altijd handig die 5% kaartjes.

Schrijf een review over de Joyetech eGo ONE CT

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering