Joyetech eGo AIO

Joyetech eGo AIO

Elektrische sigaret met 2ml tank, 1500mAh batterij en sub-ohm atomizers.
€ 25,95

* Vereiste velden

    • Vanaf 1 juli is het verboden e-sigaretten en liquids via internet te verkopen. U bent van harte welkom in één van onze winkels.
Beschrijving

Details

De Joyetech eGo AIO is uitgerust met een batterij met een capaciteit van 1500mAh. De batterij en de tank vormen één geheel. Slechts de coil unit dient zo nu en dan vervangen te worden. Dit kan, net als het bijvullen met e-liquid, via de bovenkant.

De clearomizer

De Joyetech eGo AIO elektronische sigaret is uitgerust met een kindveilige clearomizer. Door de bovenring van het reservoir in te drukken en gelijktijdig te draaien, kan de bovenkant van het tankje worden gedraaid om deze te vullen met e-liquid. De tank van de Joyetech eGo AIO beschikt over een capaciteit van 2ml.

Sub Ohm atomizer head

De Joyetech eGo AIO wordt geleverd met twee coil units van 0,6Ω (sub-ohm). Wanneer een Atomizer Head voor het eerst in de Joyetech eGo AIO gebruikt wordt, is het raadzaam om een paar druppels e-liquid in de coil unit te druppelen. Hierdoor kan het katoen in de coil de vloeistof goed absorberen en is de kans op zogenoemde dry hits, welke een verbrande smaak geven, kleiner.

    • Let op: De Joyetech eGo AIO wordt geleverd met de BF Atomizer 0,6Ω SS316. Deze atomizer heeft een lage weerstand en geeft erg veel damp, wat voor beginnende dampers te heftig kan zijn. Atomizers met een hogere weerstand zijn los verkrijgbaar.

Airflow Control

De top cap van de clearomizer beschikt over een draaibare bovenring die het mogelijk maakt de luchttoevoer naar de e-liquid af te stellen. In de afneembare driptip is een spiraalvormige structuur aangebracht.

De Batterij

De Joyetech eGo AIO beschikt over een batterij met een capaciteit van 1500mAh. De batterij is voorzien van diverse beveiligingen, zoals een beveiliging tegen overladen of tegen teveel spanning.

U kunt de Joyetech eGo AIO opladen middels de meegeleverde mini USB kabel, tevens is de eGo AIO te gebruiken terwijl deze wordt opgeladen. Wilt u de AIO opladen via het stopcontact? Dan kunt u gebruik maken van de los verkrijgbare Joyetech AC Adapter. Let wel dat het laden van een batterij via bijvoorbeeld de computer langer duurt dan via het stopcontact.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo AIO
2x BF Atomizer Head 0,6Ω SS316
1x Joyetech eGo AIO driptip
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* De Joyetech eGo AIO wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Diameter 19mm
Lengte 118mm
Aansluiting Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee