Joyetech eGo AIO D22

Joyetech eGo AIO D22

Kleine elektrische sigaret met 2ml tank, 1500mAh batterij en sub-ohm atomizers.
€ 26,95

* Vereiste velden

Joyetech eGo AIO D22

Details

De Joyetech eGo AIO D22 is met zijn 10,6cm een kleinere, maar dikkere versie van de eGo AIO. Zowel het vullen van de elektrische sigaret als het vervangen van de atomizer gebeurt gemakkelijk via de bovenkant. De D22 is verkrijgbaar in zes kleuren. De kleur van het LED lampje welke zichtbaar is in het tankje waar de e-liquid inzit, kan aangepast worden. Dit lampje zal na het loslaten van de vuurknop branden.

De clearomizer

De eGo AIO D22 clearomizer is voorzien van een kindveilige sluiting. Door de bovenring van het reservoir in te drukken en gelijktijdig te draaien, kunt u de bovenkant van het tankje draaien. Op deze manier kunt u de elektrische sigaret bijvullen met e-liquid, of de atomizer vervangen. De clearomizer van de Joyetech D22 beschikt over een capaciteit van 2ml.

Sub Ohm atomizer head

De Joyetech eGo AIO beschikt over een atomizer head van 0,6 Ohm. Met deze lage weerstand kan er direct over de longen worden geïnhaleerd.

De coil unit van een elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw eGo AIO vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de atomizer base. Als u deze losschroeft van de batterij, kunt u de atomizer vervangen.

    • Tip: Druppel voor het eerste gebruik eerst een paar druppels e-liquid op de atomizer head zodat de e-liquid goed wordt geabsorbeerd. Zo verkleint u de kans op een verbrande atomizer en een verbrande smaak (dry burn).

Airflow Control

Het kapje van de atomizer base dient voor het regelen van de luchttoevoer. U kunt met de klok mee of tegen de klok in draaien om de luchttoevoer te vergroten of te verkleinen. De luchttoevoer zal het grootst zijn, wanneer de markeringen boven elkaar staan.

Hoe groter de luchttoevoer, hoe meer damp er wordt gecreëerd. Staat de luchttoevoer dichter, dan komt er minder damp vrij.

De Batterij

De batterij van de D22 beschikt over een batterij met een capaciteit van 1500mAh. U kunt de Joyetech eGo AIO opladen middels een micro USB kabel welke u aan de zijkant in de Micro USB poort steekt. De USB kant van de kabel kunt u in een AC adapter steken welke u vervolgens in het stopcontact doet. De Joyetech AC Adapter is niet meegeleverd, maar die kunt u hier bestellen. U kunt u de USB kant van de kabel ook in de USB poort van uw computer of een ander apparaat steken.

    • Tip: Houd er rekening mee dat het opladen via de computer of een ander apparaat langer duurt dan wanneer u uw elektrische sigaret via het stopcontact oplaadt. Aangeraden wordt om een AC adapter te gebruiken.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo AIO D22
2x BF Atomizer Head 0,6Ω SS316
1x Joyetech eGo AIO driptip
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* De Joyetech eGo AIO D22 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Diameter 22mm
Lengte 106,5mm
Aansluiting Micro USB

Alternatieven

 
Huidig product

Joyetech eGo AIO D22
 

Joyetech eGo AIO D16
 

Joyetech eGo AIO
Diameter 22mm 16,5mm 19mm
Lengte 106,5mm 158mm 118mm
Gewicht 180g 172g 170g
Batterijcapaciteit 1500mAh 1500mAh 1500mAh
Tankinhoud 2ml 2ml 2ml
Passthrough
€32,95 €27,95 €29,95

Beoordelen
Totaal score 4.5 van 5 na 6 reviews
Review by sil on 11-01-2018
goed
Waardering
goed
Review by Ori on 06-06-2017
Kwetsbaar
Waardering
Af en toe valt zo'n ding wel eens op de grond, door onhandigheid, of wat dan ook. De coil is dan meteen kapot en moet vervangen worden.
Review by Duca on 14-05-2017
Super
Waardering
Geeft veel damp en is makkelijk in gebruik. Kan er alleen niet achter komen hoe ik de driptip erop moet krijgen. De brander maakt wel erg veel geluid tijdens het dampen vind ik wel een min puntje. Verder een super damper.
Review by REY on 10-11-2016
Compacte vaporizer met goede damp
Waardering
Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van de 'pennen' van Joyetech uiteindelijk toch maar overgestapt op deze vanwege het handzame formaat. De langwerpige vaporizers stop je niet makkelijk in je broekzak of handtas; deze wel. Hij is een tikje aan de zware kant maar hier raak je snel aan gewend. Ook prettig is dat deze niet uit zoveel onderdelen bestaat. Het vullen van e-liquid gaat bijzonder eenvoudig en ben zelf erg tevreden met de kindveilige sluiting. Onder de airflowkap zit een extra randje die ervoor zorgt dat, als je hem juist in de inkeping drukt, hem makkelijk opent en sluit. Zowel met meer en minder luchttoevoer dampt hij zeer goed en komt de smaak goed naar boven. Ik raad niet aan om een vloeistof met 100% VG te gebruiken. Die zorgt ervoor dat de coils snel opbranden en bovendien verdikt de vloeistof daardoor in de tank aanzienlijk wat het roken minder maakt. De batterijduur is zeer goed. Zeker 2 a 3 dagen zonder het ledlampje aan voor mij. Ik kan zelf aardig doorroken. Met het lampje aan in de tank is de batterijduur een stuk minder. Wel leuk maar niet echt een toevoeging. Verder zeer eenvoudig in gebruik, de coils zijn makkelijk te vervangen. Zelf ben ik zeer blij dat in dit pakket een anti spitback driptip zat. Als je de tank namelijk net hebt bijgevuld tot het streepje en gaat roken krijg je regelmatig druppels op je tong. Niet ext lekker. Maar met de driptip direct opgelost. Daarnaast kan de bovenkant van de tank warm worden bij langdurig achter elkaar roken. Heet wordt het niet. Ik ben zelf zeer tevreden over het product en overweeg een tweede te nemen voor als er eentje onder de lader hangt of gewoon met een ander smaakje.
Review by AK on 01-11-2016
Net
Waardering
Ik heb hem net besteld ik heb veel video's op YouTube gezien en voor een beginner is dit het beste apparaat
Review by MKVB on 28-10-2016
Beste van allemaal!!
Waardering
Ik heb al veel verschillende soorten e-sigaretten gebruikt maar dit is zeker de beste (D22); nooit lekkages, hete spetters in je mond en gezeur dat het ineens niet goed meer werkt of smaakt. Perfect formaatje. Het enige nadeel is de kinderveilige sluiting, soms krijg ik hem gewoon niet meer dicht gedraaid omdat hij het schroefdraad net niet goed pakt, erg vervelend. Het zou fijn zijn als er ook een uitvoering zonder kinderveilige sluiting zou zijn dat je zelf kunt bepalen. Verder niks op aan te merken, wil geen andere meer!

Schrijf een review over de Joyetech eGo AIO D22

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering