Joyetech eGo AIO D22

Joyetech eGo AIO D22

Kleine elektrische sigaret met 2ml tank, 1500mAh batterij en sub-ohm atomizers.
€ 26,95
Beschrijving

Details

De Joyetech eGo AIO D22 is met zijn 10,6cm een kleinere, maar dikkere versie van de eGo AIO. Zowel het vullen van de elektrische sigaret als het vervangen van de atomizer gebeurt gemakkelijk via de bovenkant. De D22 is verkrijgbaar in zes kleuren. De kleur van het LED lampje welke zichtbaar is in het tankje waar de e-liquid inzit, kan aangepast worden. Dit lampje zal na het loslaten van de vuurknop branden.

De clearomizer

De eGo AIO D22 clearomizer is voorzien van een kindveilige sluiting. Door de bovenring van het reservoir in te drukken en gelijktijdig te draaien, kunt u de bovenkant van het tankje draaien. Op deze manier kunt u de elektrische sigaret bijvullen met e-liquid, of de atomizer vervangen. De clearomizer van de Joyetech D22 beschikt over een capaciteit van 2ml.

Sub Ohm atomizer head

De Joyetech eGo AIO beschikt over een atomizer head van 0,6 Ohm. Met deze lage weerstand kan er direct over de longen worden geïnhaleerd.

De coil unit van een elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw eGo AIO vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de atomizer base. Als u deze losschroeft van de batterij, kunt u de atomizer vervangen.

    • Let op: Druppel voor het eerste gebruik een paar druppels e-liquid op de atomizer head, zodat de e-liquid goed geabsorbeerd kan worden. Zo verkleint u de kans op een verbrande atomizer en een verbrande smaak (dry hit).

Airflow Control

Het kapje van de atomizer base dient voor het regelen van de luchttoevoer. U kunt met de klok mee of tegen de klok in draaien om de luchttoevoer te vergroten of te verkleinen. De luchttoevoer zal het grootst zijn, wanneer de markeringen boven elkaar staan.

Hoe groter de luchttoevoer, hoe meer damp er wordt gecreëerd. Staat de luchttoevoer dichter, dan komt er minder damp vrij.

De Batterij

De batterij van de D22 beschikt over een batterij met een capaciteit van 1500mAh. U kunt de Joyetech eGo AIO opladen middels een micro USB kabel welke u aan de zijkant in de Micro USB poort steekt. De USB kant van de kabel kunt u in een AC adapter steken welke u vervolgens in het stopcontact doet. De Joyetech AC Adapter is niet meegeleverd, maar die kunt u hier bestellen. U kunt u de USB kant van de kabel ook in de USB poort van uw computer of een ander apparaat steken.

    • Let op: Houd er rekening mee dat het opladen via een computer of een ander apparaat langer duurt dan wanneer u uw elektrische sigaret via het stopcontact oplaadt. Aangeraden wordt om een AC adapter te gebruiken.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo AIO D22
2x BF Atomizer Head 0,6Ω SS316
1x Joyetech eGo AIO driptip
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* De Joyetech eGo AIO D22 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Diameter 22mm
Lengte 106,5mm
Aansluiting Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee