Joyetech eGo AIO D22

Joyetech eGo AIO D22

Een kleine en makkelijk te gebruiken e-sigaret met sub-ohm atomizers.
€ 32,95

* Vereiste velden

Joyetech eGo AIO D22

Details

De Joyetech eGo AIO D22 is het dikkere en kleinere broertje van de eGo AIO en heeft een lengte van 10,6 centimeter. Het bijvullen met e-liquid gaat gemakkelijk via de bovenkant waardoor eveneens de kans op lekkage nagenoeg is uitgesloten. Ook het vervangen van de atomizer gebeurt via de bovenkant.

De Joyetech eGo AIO D22 is verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren. Daarnaast kan het led lampje van de vuurknop naar wens worden ingesteld in zeven verschillende kleuren (rood, geel, groen, blauw, indigo, wit en paars). Deze verlichting is ook zichtbaar in de e-liquidtank en zal na het indrukken van de vuurknop nagloeien zodat er naar elke hijs goed zichtbaar is hoeveel e-liquid de tank nog bevat.

De clearomizer

Uniek aan de Joyetech eGo AIO serie, dus ook bij de AIO D22 elektronische sigaret, is dat deze is uitgerust met een kindveilige sluiting van de clearomizer. Door de bovenring van het reservoir in te drukken en gelijktijdig te draaien, kan de bovenkant van het tankje worden losgedraaid om deze te vullen met e-liquid of om de atomizer te vervangen. De atomizer head maakt indirect contract met de batterij waardoor kans op lekkage of kortsluiting vrijwel uitgesloten is. De clearomizer van de Joyetech eGo AIO D22 beschikt over een e-liquidcapaciteit van 2ml.

Sub Ohm atomizer head

Omdat de Joyetech eGo AIO D22 beschikt over een atomizer head van 0,6Ω (sub-ohm) creëert deze AIO D22 een volle smaak en veel damp. De BF atomizer head van de Joyetech eGo AIO D22 staat in directe verbinding met de top cap waardoor deze zeer eenvoudig te verwisselen is. Bekijk hier de handige tabel om de juiste BF Atomizer Head te kiezen.

    • TIP: De Joyetech eGo AIO D22 wordt geleverd met de BF Atomizer 0,6Ω SS316. Deze geeft erg veel damp. Dit kan voor beginnende dampers té heftig zijn. Wij raden in dat geval aan om bij de aanbevolen opties te kiezen voor de BF Atomizer 1,5Ω Clapton.

Airflow Control

De top cap van de clearomizer beschikt over een draaibare bovenring die het mogelijk maakt de luchttoevoer naar de e-liquid af te stellen. Hierdoor kan het gebruik van de Joyetech eGo AIO D22 worden aangepast aan persoonlijke voorkeur. Wanneer de luchttoevoer helemaal open staat zal er meer damp worden gecreëerd en is de prikkel op de keel minder. Indien de luchttoevoer dichter staat komt er minder damp vrij maar is de smaak intenser en is de prikkel (hees) in de keel tijdens het inhaleren beter voelbaar. In de afneembare driptip is een spiraalvorminge structuur aangebracht die er voor zorgt dat de luchtstroom van de damp optimaal de mond kan bereiken. Hierdoor zal ook eventueel spetterend e-liquid minder snel de mond bereiken.

De Batterij

De Joyetech eGo AIO D22 beschikt over een krachtige batterij met een capaciteit van maarliefst 1500mAh. Hierdoor kan er een langere periode worden gedampt zonder dat opladen noodzakelijk is. De batterij is tevens voorzien van diverse beveiligingen zoals overladen of te veel spanning. Dit maakt deze elektronische sigaret een zeer betrouwbare optie voor een hele mooie prijs.

U kunt de Joyetech eGo AIO opladen middels de meegeleverde mini USB kabel. Wilt u de AIO opladen via het stopcontact dan kunt u gebruik maken van de los verkrijgbare Joyetech AC Adapter. Let wel dat het laden van een batterij via bijvoorbeeld de computer langer duurt dan het stopcontact.

    • TIP: Wanneer een Atomizer Head voor het eerst in de Joyetech eGo AIO D22 gebruikt wordt, is het raadzaam om een paar druppels e-liquid in de atomizer head te druppelen, hierdoor kan het katoen in de atomizer head de vloeistof goed absorberen en is de kans op zogenoemde dry burns (een verbrande smaak) kleiner.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo AIO D22
2x BF Atomizer Head 0,6Ω SS316
1x Joyetech eGo AIO driptip
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Diameter 22mm
Lengte 106,5mm
Aansluiting Micro USB


*) De Joyetech eGo AIO D22 wordt geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Alternatieven

 
Huidig product

Joyetech eGo AIO D22
 

Joyetech eGo AIO D16
 

Joyetech eGo AIO
Diameter 22mm 16,5mm 19mm
Lengte 106,5mm 158mm 118mm
Gewicht 180g 172g 170g
Batterijcapaciteit 1500mAh 1500mAh 1500mAh
Tankinhoud 2ml 2ml 2ml
Passthrough
€32,95 €27,95 €29,95

Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 3 reviews
Review by REY on 10-11-2016
Compacte vaporizer met goede damp
Waardering
Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van de 'pennen' van Joyetech uiteindelijk toch maar overgestapt op deze vanwege het handzame formaat. De langwerpige vaporizers stop je niet makkelijk in je broekzak of handtas; deze wel. Hij is een tikje aan de zware kant maar hier raak je snel aan gewend. Ook prettig is dat deze niet uit zoveel onderdelen bestaat. Het vullen van e-liquid gaat bijzonder eenvoudig en ben zelf erg tevreden met de kindveilige sluiting. Onder de airflowkap zit een extra randje die ervoor zorgt dat, als je hem juist in de inkeping drukt, hem makkelijk opent en sluit. Zowel met meer en minder luchttoevoer dampt hij zeer goed en komt de smaak goed naar boven. Ik raad niet aan om een vloeistof met 100% VG te gebruiken. Die zorgt ervoor dat de coils snel opbranden en bovendien verdikt de vloeistof daardoor in de tank aanzienlijk wat het roken minder maakt. De batterijduur is zeer goed. Zeker 2 a 3 dagen zonder het ledlampje aan voor mij. Ik kan zelf aardig doorroken. Met het lampje aan in de tank is de batterijduur een stuk minder. Wel leuk maar niet echt een toevoeging. Verder zeer eenvoudig in gebruik, de coils zijn makkelijk te vervangen. Zelf ben ik zeer blij dat in dit pakket een anti spitback driptip zat. Als je de tank namelijk net hebt bijgevuld tot het streepje en gaat roken krijg je regelmatig druppels op je tong. Niet ext lekker. Maar met de driptip direct opgelost. Daarnaast kan de bovenkant van de tank warm worden bij langdurig achter elkaar roken. Heet wordt het niet. Ik ben zelf zeer tevreden over het product en overweeg een tweede te nemen voor als er eentje onder de lader hangt of gewoon met een ander smaakje.
Review by AK on 01-11-2016
Net
Waardering
Ik heb hem net besteld ik heb veel video's op YouTube gezien en voor een beginner is dit het beste apparaat
Review by MKVB on 28-10-2016
Beste van allemaal!!
Waardering
Ik heb al veel verschillende soorten e-sigaretten gebruikt maar dit is zeker de beste (D22); nooit lekkages, hete spetters in je mond en gezeur dat het ineens niet goed meer werkt of smaakt. Perfect formaatje. Het enige nadeel is de kinderveilige sluiting, soms krijg ik hem gewoon niet meer dicht gedraaid omdat hij het schroefdraad net niet goed pakt, erg vervelend. Het zou fijn zijn als er ook een uitvoering zonder kinderveilige sluiting zou zijn dat je zelf kunt bepalen. Verder niks op aan te merken, wil geen andere meer!

Schrijf een review over de Joyetech eGo AIO D22

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering