Joyetech eGo AIO D16

Joyetech eGo AIO D16

Langwerpige en makkelijk te gebruiken e-sigaret met sub-ohm atomizers.
€ 29,95

* Vereiste velden

Joyetech eGo AIO D16

Details

De Joyetech eGo AIO D16 is een langwerpige e-sigaret van 15,8 centimeter. Het is de langere versie van de eGo AIO. Het bijvullen met e-liquid gaat gemakkelijk via de bovenkant waardoor eveneens de kans op lekkage nagenoeg is uitgesloten. Ook het vervangen van de atomizer gebeurt via de bovenkant.

De Joyetech eGo AIO D16 is verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren. Daarnaast kan het led lampje van de vuurknop naar wens worden ingesteld in zeven verschillende kleuren (rood, geel, groen, blauw, indigo, wit en paars). Deze verlichting is ook zichtbaar in de e-liquidtank en zal na het indrukken van de vuurknop nagloeien zodat er na elke hijs goed zichtbaar is hoeveel e-liquid de tank nog bevat.

De clearomizer

Uniek aan de Joyetech eGo AIO serie, dus ook bij de AIO D16 elektronische sigaret, is dat deze is uitgerust met een kindveilige sluiting van de clearomizer. Door de bovenring van het reservoir in te drukken en gelijktijdig te draaien, kan de bovenkant van het tankje worden losgedraaid om deze te vullen met e-liquid of om de atomizer te vervangen. De atomizer head maakt indirect contract met de batterij waardoor kans op lekkage of kortsluiting vrijwel uitgesloten is. De clearomizer van de Joyetech eGo AIO D16 beschikt over een e-liquidcapaciteit van 2ml.

Sub Ohm atomizer head

Omdat de Joyetech eGo AIO D16 beschikt over een atomizer head van 0,6Ω (sub-ohm) deze eGo AIO D16 creëert een volle smaak en veel damp. De BF atomizer head van de Joyetech eGo AIO D16 staat in directe verbinding met de top cap waardoor deze zeer eenvoudig te verwisselen is. Bekijk hier de handige tabel om de juiste BF Atomizer Head te kiezen.

    • TIP: De Joyetech eGo AIO D16 wordt geleverd met de BF Atomizer 0,6Ω SS316. Deze geeft erg veel damp. Dit kan voor beginnende dampers té heftig zijn. Wij raden in dat geval aan om bij de aanbevolen opties te kiezen voor de BF Atomizer 1,5Ω Clapton.

Airflow Control

De top cap van de clearomizer beschikt over een draaibare bovenring die het mogelijk maakt de luchttoevoer naar de e-liquid af te stellen. Hierdoor kan het gebruik van de Joyetech eGo AIO D16 worden aangepast aan persoonlijke voorkeur. Wanneer de luchttoevoer helemaal open staat zal er meer damp worden gecreëerd en is de prikkel op de keel minder. Indien de luchttoevoer dichter staat komt er minder damp vrij maar is de smaak intenser en is de prikkel (hees) in de keel tijdens het inhaleren beter voelbaar. In de afneembare driptip is een spiraalvorminge structuur aangebracht die er voor zorgt dat de luchtstroom van de damp optimaal de mond kan bereiken. Hierdoor zal ook eventueel spetterend e-liquid minder snel de mond bereiken.

De Batterij

De Joyetech eGo AIO D16 beschikt over een krachtige batterij met een capaciteit van maarliefst 1500mAh. Hierdoor kan er een langere periode worden gedampt zonder dat opladen noodzakelijk is. De batterij is tevens voorzien van diverse beveiligingen zoals overladen of te veel spanning. Dit maakt deze elektronische sigaret een zeer betrouwbare optie voor een hele mooie prijs.

U kunt de Joyetech eGo AIO opladen middels de meegeleverde mini USB kabel. Wilt u de Joyetech eGo AIO D16 opladen via het stopcontact dan kunt u gebruik maken van de los verkrijgbare Joyetech AC Adapter. Let wel dat het laden van een batterij via bijvoorbeeld de computer langer duurt dan het stopcontact.

    • TIP: Wanneer een Atomizer Head voor het eerst in de Joyetech eGo AIO D16 gebruikt wordt, is het raadzaam om een paar druppels e-liquid in de atomizer head te druppelen, hierdoor kan het katoen in de atomizer head de vloeistof goed absorberen en is de kans op zogenoemde dry burns (een verbrande smaak) kleiner.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo AIO D16
2x BF Atomizer Head 0,6Ω SS316
1x Joyetech eGo AIO driptip
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Diameter 16,5mm
Lengte 158mm
Aansluiting Micro USB


*) De Joyetech eGo AIO D16 wordt geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Alternatieven

 
Huidig product

Joyetech eGo AIO D16
 

Joyetech eGo AIO
 

Joyetech eGo AIO D22
Diameter 16,5mm 19mm 22mm
Lengte 158mm 118mm 106,5mm
Gewicht 180g 172g 170g
Batterijcapaciteit 1500mAh 1500mAh 1500mAh
Tankinhoud 2ml 2ml 2ml
Passthrough
€29,95 €27,95 €32,95

Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 2 reviews
Review by Atjous on 22-01-2017
Prima en betaalbaar
Waardering
Hele goede e-sigaret voor een schijntje. Genoeg damp, prettige smaak, batterij gaat ruim een dag mee. Erg prettig: geen lekkage (daar heb je met name bij de e-sigaretten met losse onderdelen nog wel eens last van). Geluidsniveau een beetje aan de hoge kant, maar dat heb je met "sub-ohm" nou eenmaal. Aanrader.
Review by Robi on 30-12-2016
Joyetech eGo AIO D16 = Dit is de beste aankoop in e-sigaret 2016
Waardering
Deze is veel beter dan de " Joyetech eGo AIO " waar ik er 2 van bezit een eén "joyetech AIO box " Heeft een veel betere smaal "wellicht omdat ze smaller en langer is proeft het veel zaliger "
Kan deze aan iedereen aanraden ben de eerste die ze online koop te blijkbaar zonder review . TOPPER de beste aankoop van e sigaret van 2016 !!! De levering was alweer TOP van rookwinkel.nl

Schrijf een review over de Joyetech eGo AIO D16

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering