Joyetech eGo AIO D16

Joyetech eGo AIO D16

Langwerpige e-sigaret met 2ml tank, 1500mAh batterij en sub-ohm atomizers.
€ 25,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Joyetech eGo AIO D16 is met zijn 15,8cm een langere, maar dunnere versie van de eGo AIO. Zowel het vullen van de elektrische sigaret als het vervangen van de atomizer gebeurt via de bovenkant. De D16 is verkrijgbaar in zes kleuren. De kleur van het LED lampje welke zichtbaar is in het tankje waar de e-liquid inzit, kan worden aangepast. Dit lampje zal na het loslaten van de vuurknop branden.

De clearomizer

De eGo AIO D16 clearomizer is voorzien van een kindveilige sluiting. Door de bovenring van het reservoir in te drukken en gelijktijdig te draaien, kunt u de bovenkant van het tankje opendraaien. Op deze manier kunt u de elektrische sigaret bijvullen met e-liquid, of de atomizer vervangen. De clearomizer van de Joyetecht D16 beschikt over een capaciteit van 2ml.

Sub Ohm atomizer head

De Joyetech eGo AIO beschikt over een atomizer head van 0,6 Ohm. Met deze e-sigaret kan direct over de longen geïnhaleerd worden.

De coil unit van een elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van de eGo AIO vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de atomizer base. Als u deze losschroeft van de clearomizer, kunt u de atomizer vervangen.

    • Tip: Druppel voor het eerste gebruik eerst een paar druppels e-liquid op de atomizer head zodat de e-liquid goed wordt geabsorbeerd. Zo verkleint u de kans op een verbrande atomizer en een verbrande smaak (dry burn).

Airflow Control

Het kapje van de atomizer base dient voor het regelen van de luchttoevoer. U kunt met de klok mee of tegen de klok in draaien om de luchttoevoer te vergroten of te verkleinen. De luchttoevoer zal het grootst zijn, wanneer de markeringen boven elkaar staan.

Hoe groter de luchttoevoer, hoe meer damp er wordt gecreëerd. Staat de luchttoevoer dichter, dan komt er minder damp vrij.

De Batterij

De batterij van de D16 beschikt over een batterij met een capaciteit van 1500mAh. U kunt de Joyetech eGo AIO opladen middels een micro USB kabel welke u aan de zijkant in de Micro USB poort steekt. De USB kant van de kabel kunt u in een AC adapter steken welke u vervolgens in het stopcontact doet. De Joyetech AC Adapter is niet meegeleverd, maar die kunt u hier bestellen. U kunt u de USB kant van de kabel ook in de USB poort van uw computer of een ander apparaat steken.

    • Tip: De Joyetech eGo AIO D16 wordt geleverd met de BF Atomizer 0,6Ω SS316. Deze geeft erg veel damp. Dit kan voor beginnende dampers té heftig zijn. Wij raden in dat geval aan om bij de aanbevolen opties te kiezen voor de BF Atomizer 1,5Ω Clapton.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo AIO D16
2x BF Atomizer Head 0,6Ω SS316
1x Joyetech eGo AIO driptip
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* De Joyetech eGo AIO D16 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Diameter 16,5mm
Lengte 158mm
Aansluiting Micro USB

Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 6 reviews
Review by Wilma on 04-04-2019
Top E-sigaret
Waardering
Na 40 jaar gerookt te hebben ben ik al 5 weken gestopt, dankzij de e-sigaret.
Mis het nog steeds niet, want de fruit smaken zijn heerlijk.
Deze damper is perfect.
Wil nog even kwijt dat rookwinkel.nl
Helemaal top is!! ????
Review by Bob Podt on 30-11-2018
Lekker ding
Waardering
Hele goeie damper!
Had nog steeds een paar oude EGO CC's echter vond het tijd om eens wat anders te proberen, en met succes.
Apparaat geeft enorm veel damp af, echter met evenredig veel verbruik ( in vergelijk met de CC)
Nou vindt ik het lekker om de hele tijd door te dampen, dus ik ga toch de 1.5 ohm branders bestellen,lijkt mij wat minder heftig en je doet er langer mee (denk ik maar)
Dikke plus voor deze EGO, echt beter als m'n oude CCtje
Rookwinkel bedankt!
Groets,
Bob
Review by Petra on 13-07-2018
een van de betere
Waardering
Heb inmiddels mijn 2e besteld, heb al meerdere uitgeprobeerd, ook zwaardere. Maar deze bevalt toe nu het beste, dampt goed, smaak is goed en heel gemakkelijk in het gebruik, waarschijnlijk bestel ik ook nog een derde.
Review by willem on 30-07-2017
E-sigaret
Waardering
Als je een e-sigaret wil voor een redelijke prijs dan kan ik deze zeker aanraden genoeg rook makelijk in gebruik
Review by Atjous on 22-01-2017
Prima en betaalbaar
Waardering
Hele goede e-sigaret voor een schijntje. Genoeg damp, prettige smaak, batterij gaat ruim een dag mee. Erg prettig: geen lekkage (daar heb je met name bij de e-sigaretten met losse onderdelen nog wel eens last van). Geluidsniveau een beetje aan de hoge kant, maar dat heb je met "sub-ohm" nou eenmaal. Aanrader.
Review by Robi on 30-12-2016
Joyetech eGo AIO D16 = Dit is de beste aankoop in e-sigaret 2016
Waardering
Deze is veel beter dan de " Joyetech eGo AIO " waar ik er 2 van bezit een eén "joyetech AIO box " Heeft een veel betere smaal "wellicht omdat ze smaller en langer is proeft het veel zaliger "
Kan deze aan iedereen aanraden ben de eerste die ze online koop te blijkbaar zonder review . TOPPER de beste aankoop van e sigaret van 2016 !!! De levering was alweer TOP van rookwinkel.nl

Schrijf een review over de Joyetech eGo AIO D16

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering