Joyetech eGo AIO D16

Joyetech eGo AIO D16

Langwerpige e-sigaret met 2ml tank, 1500mAh batterij en sub-ohm atomizers.
€ 29,95

* Vereiste velden

Joyetech eGo AIO D16

Details

De Joyetech eGo AIO D16 is met zijn 15,8cm een langere, maar dunnere versie van de eGo AIO. Zowel het vullen van de elektrische sigaret als het vervangen van de atomizer (verdamper) gebeurt gemakkelijk via de bovenkant. De D16 is verkrijgbaar in zes kleuren en het LED lampje welke zichtbaar is in het tankje waar de e-liquid inzit, kunt u naar eigen wens aanpassen. Dit lampje zal na het loslaten van de vuurknop even nagloeien, zodat na elke hijs goed zichtbaar is hoeveel e-liquid de clearomizer bevat.

De clearomizer

De eGo AIO D16 clearomizer (tankje) is voorzien van een kindveilige sluiting. Door de bovenring van het reservoir in te drukken en gelijktijdig te draaien, kunt u de bovenkant van het tankje draaien. Op deze manier kunt u de elektrische sigaret bijvullen met e-liquid, of de atomizer vervangen. De clearomizer van de Joyetecht D16 beschikt over een capaciteit van 2ml.

Sub Ohm atomizer head

De Joyetech eGo AIO beschikt over een atomizer head van 0,6 Ohm (sub-ohm). Dat betekent dat de atomizer een lage weerstand heeft, wat resulteert in meer damp en smaak. Met deze e-sigaret kan tevens direct over de longen geïnhaleerd worden.

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw eGo AIO vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de atomizer base. Als u deze losschroeft van de clearomizer, kunt u de atomizer vervangen.

    • Tip: De Joyetech eGo AIO D16 wordt geleverd met de BF Atomizer 0,6Ω SS316. Deze geeft erg veel damp. Dit kan voor beginnende dampers té heftig zijn. Wij raden in dat geval aan om bij de aanbevolen opties te kiezen voor de BF Atomizer 1,5Ω Clapton.

Airflow Control

Het kapje van de atomizer base dient voor het regelen van de luchttoevoer. U kunt met de klok mee of tegen de klok in draaien om de luchttoevoer te vergroten of te verkleinen. De luchttoevoer zal het grootst zijn, wanneer de markeringen boven elkaar staan.

Hoe groter de luchttoevoer, hoe meer damp er wordt gecreëerd en hoe minder de prikkel op de keel is. Staat de luchttoevoer dichter, dan komt er minder damp vrij. Dit zorgt voor een intensere smaak en een grotere prikkel in de keel.

De Batterij

De batterij van de D16 beschikt over een batterij met een capaciteit van 1500mAh. U kunt de Joyetech eGo AIO opladen middels een micro USB kabel welke u aan de zijkant in de Micro USB poort steekt. De USB kant van de kabel kunt u in een AC adapter steken welke u vervolgens in het stopcontact doet. De Joyetech AC Adapter is niet meegeleverd. U kunt u de USB kant van de kabel ook in de USB poort van uw computer of een ander apparaat steken.

    • Tip: Wanneer een Atomizer Head voor het eerst in de Joyetech eGo AIO D16 gebruikt wordt, is het raadzaam om een paar druppels e-liquid in de atomizer head te druppelen, hierdoor kan het katoen in de atomizer head de vloeistof goed absorberen en is de kans op zogenoemde dry burns (een verbrande smaak) kleiner.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo AIO D16
2x BF Atomizer Head 0,6Ω SS316
1x Joyetech eGo AIO driptip
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Diameter 16,5mm
Lengte 158mm
Aansluiting Micro USB


*) De Joyetech eGo AIO D16 wordt geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Alternatieven

 
Huidig product

Joyetech eGo AIO D16
 

Joyetech eGo AIO
 

Joyetech eGo AIO D22
Diameter 16,5mm 19mm 22mm
Lengte 158mm 118mm 106,5mm
Gewicht 180g 172g 170g
Batterijcapaciteit 1500mAh 1500mAh 1500mAh
Tankinhoud 2ml 2ml 2ml
Passthrough
€29,95 €27,95 €32,95

Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 2 reviews
Review by Atjous on 22-01-2017
Prima en betaalbaar
Waardering
Hele goede e-sigaret voor een schijntje. Genoeg damp, prettige smaak, batterij gaat ruim een dag mee. Erg prettig: geen lekkage (daar heb je met name bij de e-sigaretten met losse onderdelen nog wel eens last van). Geluidsniveau een beetje aan de hoge kant, maar dat heb je met "sub-ohm" nou eenmaal. Aanrader.
Review by Robi on 30-12-2016
Joyetech eGo AIO D16 = Dit is de beste aankoop in e-sigaret 2016
Waardering
Deze is veel beter dan de " Joyetech eGo AIO " waar ik er 2 van bezit een eén "joyetech AIO box " Heeft een veel betere smaal "wellicht omdat ze smaller en langer is proeft het veel zaliger "
Kan deze aan iedereen aanraden ben de eerste die ze online koop te blijkbaar zonder review . TOPPER de beste aankoop van e sigaret van 2016 !!! De levering was alweer TOP van rookwinkel.nl

Schrijf een review over de Joyetech eGo AIO D16

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering