Joyetech eGo AIO Box

Joyetech eGo AIO Box

Joyetech
E-sigaret met een geïntegreerde 2ml tank en een batterijcapaciteit van 2100mAh.
€ 33,95

* Vereiste velden

Joyetech eGo AIO Box

Details

Joyetech eGo AIO Box

De Joyetech eGo AIO Box is een elektrische sigaret welke beschikt over een batterij met een capaciteit van 2100mAh. De tank is geïntegreerd en heeft een inhoud van 2ml. Het bijvullen met e-liquid gaat via de bovenkant. De eGo AIO Box beschikt over een kinderslot. U dient de ring onder het mondstukje gelijktijdig in te drukken en te draaien om deze los te draaien. Wanneer u dit onderdeel heeft losgedraaid, kan de Joyetech eGo AIO Box worden bijgevuld. Vul het tankje niet verder dan tot de markering op het glaasje. Door het glaasje aan de zijkant kunt u zien hoeveel e-liquid er in het tankje zit.

Door ditzelfde glaasje kunt u tijdens het dampen in de gaten houden hoeveel e-liquid de tank nog bevat, en wanneer u deze dient bij te vullen. Bovendien kunt u de tank van binnen verlichten in zeven verschillende kleuren. Nadat u een trekje heeft genomen, zal het tankje oplichten. Het glaasje van het tankje is demonteerbaar en kunt u zo nodig vervangen voor een nieuwe.

Met dezelfde ring die u losdraait om te kunnen bijvullen, kunt u de airflow instellen. De airflow bepaalt hoeveel lucht u tijdens een trekje inhaleert. Door met de klok mee of tegen de klok in te draaien, kunt u deze instellen. Hoe meer lucht u inhaleert, des te koeler de damp is. Draait u de airflow dichter, dan is de smaak voller.

Sub Ohm atomizer head

De Joyetech eGo AIO Box beschikt over een BF atomizer head van 0,6Ω (sub ohm). De atomizer head van de Joyetech eGo AIO Box is via de bovenkant te vervangen. Dit kunt u op dezelfde manier doen zoals u het tankje bijvult, alleen draait u in dit geval de atomizer head los van de atomizer base.

Een atomizer head is het verwarmingselementje welke de e-liquid omzet in damp. Dit onderdeel dient gemiddeld na 1 tot 3 weken vervangen te worden. Zodra u merkt dat de eGo AIO Box de e-liquid niet meer zo goed verdampt of als de smaak erg verandert, is het tijd om de atomizer head te vervangen voor een nieuwe.

    • Tip: De Joyetech eGo AIO Box wordt geleverd met de BF Atomizer 0,6Ω SS316. Deze geeft erg veel damp. Dit kan voor beginnende dampers té heftig zijn. Wij raden in dat geval aan om bij de Aanbevolen Opties te kiezen voor de BF Atomizer 1,5Ω Clapton.

Bekijk vergelijkbare e-sigaretten voor de Joyetech eGo AIO Box.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo AIO Box
2x Joyetech BF Atomizer Head 0,6Ω SS316
2x Joyetech eGo AIO Box drip tip
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 2100mAh
Tankinhoud 2ml
Afmetingen 43mm (l) x 23mm (b) x 97mm (h)
Gewicht 150g
Aansluiting(en) Micro USB


*) Deze Joyetech eGo AIO Box wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid met een smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Beoordelen
Totaal score 4.7 van 5 na 15 reviews
Review by Esmee on 04-09-2017
Jammer dat........
Waardering
......ik op dezelfde dag als toen ik hem kocht al direct problemen had! ben al ruim drie jaar aan het vapen en was toe aan een nieuwe. Ik kocht bij Rookwinkel in Breda deze aio box. Toen ik thuis was en wat liquid bijvulde (en nee niet teveel gevuld) ging hij sputteren en spetteren! Na een uurtje heb de de hulplijn gebeld en deze adviseerde om een andere cool te gebruiken...niets hielp! Ik baalde zo erg dat ik gewoon trek had in een echte sigaret, na 3,5 jaar! Dan deed hij het weer even dan weer niet. Na andere half flesje liquid en drie coils weer naar Breda! Die constateerde ook dat dit niet hoorde! Ik kon gebruik maken van het herroepingsrecht en de eleafstick gekocht. Goed geholpen in Breda, leuke meiden! Nu twee weken verder....vamp ik tevreden verder
Review by Petra on 10-08-2017
Fantastisch:
Waardering
Moest wel heel even wennen, na vele jaren van sigaartjes. Maar nu na slechts 4 maanden, zou ik niets anders meer willen. Ik heb van de week gehoord dat zelfs mijn longfunctie is toegenomen. Ik raad iedere verstokte roker zeker een e-sigaret aan.
Review by willem on 11-06-2017
super damper
Waardering
wereld ding dampt zeer goed heel snel van trek in echte sigaretten af dat scheelt een berg geld en ik heb meer lucht na 1 pakje per dag naar 0 alleen nog dampen pas wel op met vullen je zit snel boven niveau dan verzuipt de coil en dan is het klaar ga nog wel 0,5 coil proberen hij kan nog wel is erg heet worden met inhaleren verder na twee weken dampen zeer tevreden
Review by rutger on 22-05-2017
prima
Waardering
ik dampte hiervoor met de justfog 1453, prima apparaat maar was opzoek naar meer damp en meer airflow. bij deze gevonden. heb de box nu 3 weken in gebruik. heerlijke damper. met de 0.5 coil kan je prima direct naar de longen roken. met de 0.6 kreeg ik veel dryhits als ik direct over de long rookte. in ieder geval, redelijk veel damp, goede smaak, makkelijk in gebruik, coils gaan lang mee. ik ben tevreden!
Review by Patrick on 03-05-2017
Had ik eerder moeten doen!
Waardering
Ik heb sinds kort een Joyetech eGO AIO Box in bezit en wat ben ik er blij mee! Ik kan me niet voorstellen dat ik het roken van sigaretten tot voor kort nog lekker vond. Met vaping is zo veel afwisseling in smaak, heerlijk! Ik ben begonnen met een kei goedkope liquid pen. De smaak hiervan was niet echt top, om over het lekken in mijn mond nog maar te zwijgen. Daarop ben ik me gaan verdiepen in de wereld van vaping. Ja, ik vind vaping een toffere term dan dampen. Dat klinkt als dampoe, en dampoe is.. efin, terug naar de review. Ik ben me dus gaan verdiepen kwam uiteindelijk uit bij deze Joyetech eGO AIO Box. Een eenvoudig apparaat die doet wat hij moet. Leuk dat je ook kleurtjes in kan stellen voor je tank! Smaak is sowieso veeeeeeel beter dat het vape device dat ik hiervoor bezat. Echt een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een simpel vape device! En uiteraard is de service van Rookwinkel.nl helemaal top. Ik koop mijn vape stuff hier. Hetzij online, hetzij in de toffe winkel in Breda. Ik ben een nieuwe vast klant! Zo bestelde ik vandaag nieuwe liquids om 17.00. En binnen een half uur een mailtje dat de bestelling verzonden is. Top!
Review by Johan van vossen on 15-04-2017
Goed product
Waardering
Ik gebruik deze nu een paar weken en ben redelijk tevreden, echter gaan mijn coils maar enkele dagen mee. De smaak is goed en de batterij houd het de hele dag vol.
Review by Christ on 13-04-2017
zeer goed
Waardering
deze is 10 keer beter als de joytech aio die haperen nogal eens .prima maar ik ben 4 weken aan het dampen maar kan er nog niet buiten .
Review by Ellen on 25-02-2017
Nog steeds fijn, maar ...
Waardering
Even mijn vorige beoordeling aanvullen, daar ik hem nu ruim een week gebruik. Ik vind het nog steeds een fijn apparaat en ik raak m'n EMOW eigenlijk niet maar aan.
Maar ik krijg best vaak (1-2 x p.d.) een dry-burn. De coil is dan nog gewoon goed en de tank vol. Ik moet hem dan even los schroeven en weer vast en dan is het weer goed. Ik snap niet waarom dit gebeurd, ik dacht eerst dat de coil (na 2 dagen) op was en die heb ik toen weggegooid. Was blijkbaar niet nodig geweest, dus zonde!
Review by Ellen on 17-02-2017
Hij is fijn!
Waardering
Ik dampte al een jaar met de KangerTech EMOW en vond het nu tijd worden voor meer smaak. En dat is bij deze gelukt!! Ik wist niet dat mijn favoriete juice (Sky, Cloud Company) nog lekkerder kon smaken. Maar met dit apparaat proef ik hem precies zoals hij ruikt, en dat miste ik toch wel bij de EMOW.
Review by jepe on 20-01-2017
fan
Waardering
ik ben fan van dit ding. nooit geen shag meer gekocht
Review by kevin on 10-01-2017
aanrader
Waardering
gemakkelijk in gebruik en makkelijk in onderhoud zeer zeker een aanrader
Review by Aafie on 08-01-2017
Super
Waardering
Dit is echt een aanrader.
Ik heb zoveel verschillende soorten en merken geprobeerd maar begon telkens weer met roken .dit apparaatje helpt je er echt vanaf..heel veel damp heerlijk.
Review by mikey on 22-12-2016
zeer goed !!!
Waardering
erg goed, damp is ruim voldoende. Smaak is alleen iets minder. toch echt een aanrader, al een hoop plezier van gehad
Review by Jodoti on 12-12-2016
Prima apparaat
Waardering
Deze damper werkt heel ontspannen, heeft een zalige smoke en is daarmee een fijne e-sigaret, of mag je het geen sigaret meer noemen. Gewoon een aanrader.
Review by Robi on 06-11-2016
De beste Joytech e sigaret topper !!!
Waardering
Ik was begonnen 14 oktober 2016 van 1 pakje sigaretten naar het e- roken en kocht mij een "Joyetech eGo AIO " wat een goed apparaat is zeker en vast aanrader !!!

maar ik wou een 2de en op aanraden van rookwinkel.nl kocht ik deze ! dit is dan weer de beste en veel beter dan de Joyetech eGo AIO ook de smaak van het roken is veel beter de damp is beter is handzamer etc...

dit is een grote aanrader ,ook al had deze nog geen waarderingen ? toch bestelde k hem en heb er dus geen enkel spijt van de

Joyetech eGo AIO Box Joyetech eGo AIO Box Joyetech eGo AIO Box Laden Joyetech eGo AIO Box Vullen Joyetech eGo AIO Box

Joyetech eGo AIO Box is het allerbeste


kan deze aanraden aan iedereen die met een stareters pakket begint deze te kopen

Schrijf een review over de Joyetech eGo AIO Box

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering