Joyetech eGo AIO Box

Joyetech eGo AIO Box

E-sigaret met een geïntegreerde 2ml tank en een batterijcapaciteit van 2100mAh.
€ 28,95
Beschrijving

Details

Joyetech eGo AIO Box

De Joyetech eGo AIO Box is een elektrische sigaret welke beschikt over een batterij met een capaciteit van 2100mAh. De tank is geïntegreerd en heeft een inhoud van 2ml. Het bijvullen met e-liquid gaat via de bovenkant. De eGo AIO Box beschikt over een kinderslot. U dient de ring onder het mondstukje gelijktijdig in te drukken en te draaien om deze los te draaien. Wanneer u dit onderdeel heeft losgedraaid, kan de Joyetech eGo AIO Box worden bijgevuld. Vul het tankje niet verder dan tot de markering op het glaasje. Door het glaasje aan de zijkant kunt u zien hoeveel e-liquid er in het tankje zit.

Door ditzelfde glaasje kunt u tijdens het dampen in de gaten houden hoeveel e-liquid de tank nog bevat, en wanneer u deze dient bij te vullen. Bovendien kunt u de tank van binnen verlichten in zeven verschillende kleuren. Nadat u een trekje heeft genomen, zal het tankje oplichten. Het glaasje van het tankje is demonteerbaar en kunt u zo nodig vervangen voor een nieuwe.

Met dezelfde ring die u losdraait om te kunnen bijvullen, kunt u de airflow instellen. De airflow bepaalt hoeveel lucht u tijdens een trekje inhaleert. Door met de klok mee of tegen de klok in te draaien, kunt u deze instellen. Hoe meer lucht u inhaleert, des te koeler de damp is. Draait u de airflow dichter, dan is de smaak voller.

Sub Ohm atomizer head

De Joyetech eGo AIO Box beschikt over een BF atomizer head van 0,6Ω (sub ohm). De atomizer head van de Joyetech eGo AIO Box is via de bovenkant te vervangen. Dit kunt u op dezelfde manier doen zoals u het tankje bijvult, alleen draait u in dit geval de atomizer head los van de atomizer base.

Een atomizer head is het verwarmingselementje welke de e-liquid omzet in damp. Dit onderdeel dient gemiddeld na 1 tot 3 weken vervangen te worden. Zodra u merkt dat de eGo AIO Box de e-liquid niet meer zo goed verdampt of als de smaak erg verandert, is het tijd om de atomizer head te vervangen voor een nieuwe.

    • Let op: De Joyetech eGo AIO Box wordt geleverd met de BF Atomizer 0,6Ω SS316. Deze atomizer heeft een lage weerstand en geeft erg veel damp, wat voor beginnende dampers te heftig kan zijn. Atomizers met een hogere weerstand zijn los verkrijgbaar.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo AIO Box
2x Joyetech BF Atomizer Head 0,6Ω SS316
2x Joyetech eGo AIO Box drip tip
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Joyetech eGo AIO Box wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 2100mAh
Tankinhoud 2ml
Afmetingen 43mm (l) x 23mm (b) x 97mm (h)
Gewicht 150g
Aansluiting(en) Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee