Joyetech eGo AIO Box

Joyetech eGo AIO Box

Joyetech
E-sigaret met een geïntegreerde 2ml tank en een batterijcapaciteit van 2100mAh.
€ 33,95

* Vereiste velden

Joyetech eGo AIO Box

Details

Joyetech eGo AIO Box

De Joyetech eGo AIO Box heeft een batterijcapaciteit van 2100mAh. De tank is geïntegreerd en heeft een inhoud van 2ml. Het bijvullen met e-liquid gaat via de bovenkant. U dient de ring onder het mondstukje gelijktijdig te draaien en drukken om deze los te draaien (kinderslot). Wanneer u dit onderdeel heeft losgedraaid kan de Joyetech eGo AIO Box worden bijgevuld. Door het glaasje aan de zijkant kunt u zien hoeveel e-liquid u erin kunt doen, namelijk tot het streepje.

Door ditzelfde glaasje kunt u tijdens het dampen in de gaten houden hoeveel e-liquid de tank nog bevat, en wanneer u deze dient bij te vullen. Bovendien kunt u de tank van binnen verlichten in 7 verschillende kleuren. Nadat u een trekje heeft genomen zal de tank oplichten, hierdoor is ook in het donker goed zichtbaar wat het e-liquid niveau is.

Met dezelfde ring die u losdraaid om te kunnen bijvullen kunt u de airflow instellen. Dit bepaalt hoeveel lucht u tijdens een trekje inhaleert. Door met de klok mee of tegen de klok in te draaien kunt u deze instellen. Hoe meer lucht u inhaleert, des te koeler is de damp. Draait u de airflow dichter dan is de smaak voller.

Sub Ohm atomizer head

De Joyetech eGo AIO Box is een eenvoudige elektrische sigaret zonder ingewikkelde instelmogelijkheden en beschikt over een BF atomizer head van 0,6Ω (sub ohm). Door deze atomizer van 0,6Ω ontstaat er tijdens het dampen relatief veel damp en geeft de Joyetech eGo AIO Box een goede smaak. De atomizer head van de Joyetech eGo AIO Box is via de bovenkant te vervangen. Dit kunt u op dezelfde manier doen zoals u het tankje bijvult, alleen draait u in dit geval de atomizer head los van de ‘atomizer base’.

Een atomizer head is als het ware een verdampertje. Dit onderdeel dient gemiddeld na 1 tot 3 weken vervangen te worden. Zodra u merkt dat de Joyetech eGo AIO Box de e-liquid niet meer zo goed verdampt of als de smaak erg veranderd is het tijd om de atomizer head te vervangen voor een nieuwe.

    • TIP: De Joyetech eGo AIO Box wordt geleverd met de BF Atomizer 0,6Ω SS316. Deze geeft erg veel damp. Dit kan voor beginnende dampers té heftig zijn. Wij raden in dat geval aan om bij de Aanbevolen Opties te kiezen voor de BF Atomizer 1,5Ω Clapton.

Bekijk vergelijkbare e-sigaretten voor de Joyetech eGo AIO Box.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech eGo AIO Box
2x Joyetech BF Atomizer Head 0,6Ω SS316
2x Joyetech eGo AIO Box drip tip
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 2100mAh
Tankinhoud 2ml
Afmetingen 43mm (l) x 23mm (b) x 97mm (h)
Gewicht 150g
Aansluiting(en) Micro USB


*) Deze Joyetech eGo AIO Box wordt geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Beoordelen
Totaal score 4.9 van 5 na 8 reviews
Review by Ellen on 25-02-2017
Nog steeds fijn, maar ...
Waardering
Even mijn vorige beoordeling aanvullen, daar ik hem nu ruim een week gebruik. Ik vind het nog steeds een fijn apparaat en ik raak m'n EMOW eigenlijk niet maar aan.
Maar ik krijg best vaak (1-2 x p.d.) een dry-burn. De coil is dan nog gewoon goed en de tank vol. Ik moet hem dan even los schroeven en weer vast en dan is het weer goed. Ik snap niet waarom dit gebeurd, ik dacht eerst dat de coil (na 2 dagen) op was en die heb ik toen weggegooid. Was blijkbaar niet nodig geweest, dus zonde!
Review by Ellen on 17-02-2017
Hij is fijn!
Waardering
Ik dampte al een jaar met de KangerTech EMOW en vond het nu tijd worden voor meer smaak. En dat is bij deze gelukt!! Ik wist niet dat mijn favoriete juice (Sky, Cloud Company) nog lekkerder kon smaken. Maar met dit apparaat proef ik hem precies zoals hij ruikt, en dat miste ik toch wel bij de EMOW.
Review by jepe on 20-01-2017
fan
Waardering
ik ben fan van dit ding. nooit geen shag meer gekocht
Review by kevin on 10-01-2017
aanrader
Waardering
gemakkelijk in gebruik en makkelijk in onderhoud zeer zeker een aanrader
Review by Aafie on 08-01-2017
Super
Waardering
Dit is echt een aanrader.
Ik heb zoveel verschillende soorten en merken geprobeerd maar begon telkens weer met roken .dit apparaatje helpt je er echt vanaf..heel veel damp heerlijk.
Review by mikey on 22-12-2016
zeer goed !!!
Waardering
erg goed, damp is ruim voldoende. Smaak is alleen iets minder. toch echt een aanrader, al een hoop plezier van gehad
Review by Jodoti on 12-12-2016
Prima apparaat
Waardering
Deze damper werkt heel ontspannen, heeft een zalige smoke en is daarmee een fijne e-sigaret, of mag je het geen sigaret meer noemen. Gewoon een aanrader.
Review by Robi on 06-11-2016
De beste Joytech e sigaret topper !!!
Waardering
Ik was begonnen 14 oktober 2016 van 1 pakje sigaretten naar het e- roken en kocht mij een "Joyetech eGo AIO " wat een goed apparaat is zeker en vast aanrader !!!

maar ik wou een 2de en op aanraden van rookwinkel.nl kocht ik deze ! dit is dan weer de beste en veel beter dan de Joyetech eGo AIO ook de smaak van het roken is veel beter de damp is beter is handzamer etc...

dit is een grote aanrader ,ook al had deze nog geen waarderingen ? toch bestelde k hem en heb er dus geen enkel spijt van de

Joyetech eGo AIO Box Joyetech eGo AIO Box Joyetech eGo AIO Box Laden Joyetech eGo AIO Box Vullen Joyetech eGo AIO Box

Joyetech eGo AIO Box is het allerbeste


kan deze aanraden aan iedereen die met een stareters pakket begint deze te kopen

Schrijf een review over de Joyetech eGo AIO Box

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering