Joyetech Atopack Penguin Kit

Joyetech Atopack Penguin Kit

Unieke 2000mAh e-sigaret met cartridge voor e-liquid en sub-ohm atomizers.
€ 35,95
Beschrijving

Details

De Joyetech Atopack Penguin is een elektrische sigaret welke haar naam dankt aan de vorm. De Joyetech Penguin heeft geen clearomizer om de e-liquid in te doen, maar maakt gebruik van navulbare cartridges. Er wordt gebruik gemaakt van een type coil welke in twee uitvoeringen verkrijgbaar is. Hierdoor is de Atopack Penguin geschikt voor zowel beginnende als ervaren elektrische rokers.

Atopack Penguin Body

De Atopack Penguin beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 2000mAh. Aan de lampjes onder het vuurknopje kunt u altijd zien hoeveel capaciteit de batterij nog bevat en wanneer u deze dient op te laden. Het opladen van de Penguin doet u door de deze met de meegeleverde Micro USB kabel aan een adapter te verbinden en deze in het stopcontact te doen, of door de USB poort in bijvoorbeeld uw computer te doen. Het volledig opladen van de Joyetech Penguin duurt ongeveer 2 tot 3 uur.

Atopack Penguin Cartridge

In de cartridge dient u een JVIC (Juice Vertical Injection Coil) te plaatsen alvorens u de Atopack Penguin vult en in gebruik neemt. Deze JVIC is verkrijgbaar in twee weerstanden, namelijk: 0,25Ω en 0,6Ω. Zowel het bijvullen van de cartridge als het verwisselen van de coil gebeurt door de cartridge in zijn geheel los te halen van de Penguin.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech Atopack Penguin Body
1x Joyetech Atopack Penguin Cartridge
1x 0,25Ω Atopack Coil (JVIC)
1x 0,60Ω Atopack Coil (JVIC)
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Reserve onderdelen
1x Instructiekaartje (Engelstalig)
1x E-liquid (10ml)


* Deze Joyetech Atopack Penguin Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 2000mAh
Tankinhoud 2ml
Afmeting 26,5mm x 52mm x 102,5mm
Gewicht 139,5g

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee