Joyetech Atopack Penguin Kit

Joyetech Atopack Penguin Kit

Joyetech
Unieke 2000mAh e-sigaret met cartridge voor e-liquid en sub-ohm atomizers.
€ 35,95

* Vereiste velden

Joyetech Atopack Penguin Kit

Details

De Joyetech Atopack Penguin is een elektrische sigaret welke haar naam dankt aan de vorm. De Joyetech Penguin heeft geen clearomizer om de e-liquid in te doen, maar maakt gebruik van navulbare cartridges. Er wordt gebruik gemaakt van een type coil welke in twee uitvoeringen verkrijgbaar is. Hierdoor is de Atopack Penguin geschikt voor zowel beginnende als ervaren elektrische rokers.

Atopack Penguin Body

De Atopack Penguin beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 2000mAh. Aan de lampjes onder het vuurknopje kunt u altijd zien hoeveel capaciteit de batterij nog bevat en wanneer u deze dient op te laden. Het opladen van de Penguin doet u door de deze met de meegeleverde Micro USB kabel aan een adapter te verbinden en deze in het stopcontact te doen, of door de USB poort in bijvoorbeeld uw computer te doen. Het volledig opladen van de Joyetech Penguin duurt ongeveer 2 tot 3 uur.

Atopack Penguin Cartridge

In de cartridge dient u een JVIC (Juice Vertical Injection Coil) te plaatsen alvorens u de Atopack Penguin vult en in gebruik neemt. Deze JVIC is verkrijgbaar in twee weerstanden, namelijk: 0,25Ω en 0,6Ω. Zowel het bijvullen van de cartridge als het verwisselen van de coil gebeurt door de cartridge in zijn geheel los te halen van de Penguin.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Joyetech Atopack Penguin Body
1x Joyetech Atopack Penguin Cartridge
1x 0,25Ω Atopack Coil (JVIC)
1x 0,60Ω Atopack Coil (JVIC)
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Reserve onderdelen
1x Instructiekaartje (Engelstalig)
1x E-liquid (10ml)


* Deze Joyetech Atopack Penguin Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Joyetech
Batterijcapaciteit 2000mAh
Tankinhoud 2ml
Afmeting 26,5mm x 52mm x 102,5mm
Gewicht 139,5g

Andere klanten kochten ook:

Andere klanten kochten ook

Beoordelen
Totaal score 4.6 van 5 na 5 reviews
Review by Vincent on 26-11-2017
Beste tot nu toe
Waardering
Ik heb van alles uitgetest. Dure 'mods', allerlei andere e-sigaretten, maar deze geeft mij op afstand de meeste voldoening. Je kunt er ook enorme rookwolken mee blazen.

Hij heeft ook wel wat kleine nadelen: langs het tankje lekt nog wel eens wat vloeistof die dan ergens weer naar buiten komt waardoor je het apparaat regelmatig even moet schoonpoetsen.
Wanneer je te lang de knop ingedrukt houdt, krijg ik nog wel eens een 'dry hit', dan komt er te weinig vloeistof in de coil om het dampen bij te houden. Druk dus niet langer dan 1 à 2 seconden en zuig dan nog even door.

Hierboven schreef iemand dat deze geruisloos zou werken. Dat is niet mij ervaring, ik hoor luid het ruisen van het verdampen in de coil. Maar zonder 'gerputtel'.

De coils van 0,25 ohm bevallen mij het best maar wie liever wat meer weerstand in de luchtstroom heeft, kiest beter de 0.6 ohm. Verder is er eigenlijk niet veel verschil tussen die coils in mijn ervaring. En voor wat meer weerstand kun je ook met je vinger het luchtgaatje een beetje dichthouden.

Je verbruikt beduidend meer vloeistof en dat betekent dat als je vloeistof met nicotine gebruikt, je ook meer nicotine binnenkrijgt dan met de meeste andere systemen. Je kunt dan gerust naar een vloeistof met de helft overstappen. Een ander effect is ook dat je veel meer smaak krijgt.

Ondanks de paar kleine probleempjes geef ik 5 sterren, omdat ik er zo ontzettend tevreden mee ben.
Review by Marco on 30-08-2017
Goede damper
Waardering
Na een paar dagen wennen een zeer goede E- sigaret. Makkelijk te vullen en wisselen coil.
Smaak goed
Damp goed
Smaak goed
Alleen jammer dat de 0,6 Ohm het niet deed om te testen.
Review by WimC on 18-08-2017
FANTASTISCH
Waardering
Gebruik de Penquin nu een paar dagen. En ik moet zeggen hij is fantastisch. Geeft veel rook en hij is geruisloos. Ik raad hem iedereen aan. Je krijgt er zeker geen spijt van. Alleen jammer dat hier geen 8 ml. catridges verkrijgbaar zijn. Nu wat vaker controleren of de cartridges bijgevuld moet worden.
Review by Max on 03-07-2017
Prima
Waardering
De Pinguin bevalt mij tot nu toe prima, ik gebruik een een goede week. Er komt lekker veel rook vanaf en hij ligt lekker in de hand. het verwisselen van de coil vind ik een beetje onhandig, maar dat zal wel wennen:)
Review by jeffrey vels on 02-07-2017
werkt zeer goed
Waardering
werkt zeer goed hij is krachtig. goede smaak van vloeistof
nadeel: de vloeistof gaat snel op bij 0,25 OHM en bij 0.60 OHM gaat de vloeistof iets langer mee.
voordelen: klein makkelijk om in je zak te doen, hij is licht. batterij is heel sterk de smaken van de vloeistoffen zijn heel intense!
dus het is een aanrader

Schrijf een review over de Joyetech Atopack Penguin Kit

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering