Eleaf iStick Trim Kit

Eleaf iStick Trim Kit

De iStick Trim van 1800mAh met drie verschillende standen in combinatie met de Eleaf GSTurbo clearomizer van 1,8ml.
€ 37,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Eleaf iStick Trim heeft een klein display aan de bovenkant. Hierop is te zien hoevol de batterij nog is wanneer u aan het dampen bent. De batterij van de iStick Trim heeft een capaciteit van 1800mAh en gaat lang mee. De set wordt geleverd inclusief clearomizer, twee atomizer heads en accessoires. De Eleaf iStick Trim Kit is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, rose goud, rood en groen.

De Eleaf iStick Trim Batterij

De Eleaf iStick Trim heeft een vuurknop aan de zijkant en een micro USB aansluiting aan de andere kant. Door de batterij van 1800mAh kunt u hier voor een langere tijd mee dampen voordat deze opgeladen dient te worden. Het display aan de bovenkant geeft aan hoeveel capaciteit de batterij nog bevat. U kunt de Eleaf iStick Trim in drie standen gebruiken, namelijk Low Power, Modest Power en High Power. In de tabel hieronder ziet u hoe dit precies werkt:

WeerstandLow PowerModest PowerHigh Power
0,60Ω - 0,99Ω 12W 16,5W 22W
1,00Ω - 1,99Ω 12W 15W 18W
2,00Ω - 3,00Ω 5W 8W 10W

Eleaf GSTurbo Clearomizer

De Eleaf iStick Trim Kit wordt geleverd inclusief een Eleaf GSTurbo clearomizer. De clearomizer is het tankje waar de e-liquid in gaat en waarin de coil unit (verdamper) zit. Er worden twee coil units meegeleverd bij de Eleaf iStick Trim. Aan de onderkant bevindt zich een rubberen draairing waarmee de hoeveelheid lucht die de clearomizer doorlaat kan worden aangepast. De hoeveelheid doorgelaten lucht bepaalt hoe licht- of zwaar de hijs is die u neemt. De GSTurbo clearomizer heeft een vloeistof capaciteit van 1,8ml.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick Trim Batterij
1x Eleaf GSTurbo Clearomizer
1x Eleaf GS Air Coil Unit 0,75Ω
1x Eleaf GS Air Coil Unit 1,50Ω
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Setje rubberen O-ringetjes
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iStick Trim wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterijcapaciteit 1800mAh
Tankinhoud 1,8ml
Afmetingen 35mm (b) x 15mm (d) x 130mm (h)
Aansluitingen 510 / Micro USB
Weerstand 0,60Ω tot 3,00Ω

Goed om te weten

Opmerkingen
Uitsluitend opladen met een daarvoor bestemde oplader/adapter.
Laat bij een nieuwe coil unit de e-liquid 10-15 minuten intrekken voordat u deze in gebruik neemt.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee