Eleaf iStick Basic

Eleaf iStick Basic

Een rechthoekige e-sigaret van 2300mAh met een losse clearomizer van 2ml en twee sub-ohm atomizers.
€ 36,95
Beschrijving

Details

De Eleaf iStick Basic heeft geen display of instelmogelijkheden. Bij deze Eleaf iStick Basic schuift de clearomizer in de batterij waar deze vervolgens magnetisch wordt vergrendeld. De batterij heeft een capaciteit van 2300mAh en gaat lang mee. De set wordt geleverd inclusief clearomizer. De Eleaf iStick Basic is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, grijs, rood, blauw en hot pink.

De Eleaf iStick Basic Body

De Eleaf iStick Basic heeft een uitsparing in de body waar de clearomizer in schuift. Met een magneet wordt de clearomizer op z'n plaats gehouden. Via de raampjes kunt u zien hoeveel vloeistof zich in de clearomizer bevindt. De body bevat een batterij van 2300mAh en aan de zijkant zit een Micro USB aansluiting om de batterij op te laden. Om de batterij op te laden is er een USB oplaadkabel meegeleverd. Er is geen adapter voor in het stopcontact meegeleverd. Die kunt u hier bestellen.

Eleaf GS Air 2 Clearomizer

De Eleaf iStick Basic wordt geleverd inclusief een Eleaf GS Air 2 clearomizer. De clearomizer is het tankje waar de e-liquid in gaat en waarin de coil unit (verdamper) zit. Er worden twee coil units meegeleverd bij de Eleaf iStick Basic. Aan de onderkant bevindt zich een draairing waarmee de hoeveelheid lucht die de clearomizer doorlaat kan worden aangepast. De hoeveelheid doorgelaten lucht bepaalt hoe licht- of zwaar de hijs is die u neemt. De GS Air 2 clearomizer heeft een vloeistof capaciteit van 2ml.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick Basic body
1x Eleaf GS Air 2 Clearomizer
2x 0,75Ω Eleaf GS Air 2 Atomizer Head
1x Micro USB Oplaadkabel
1x 510 adapter
1x eGo adapter
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iStick Basic wordt geleverd met een 10ml flesje e-liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterijcapaciteit 2300mAh
Tankinhoud 2ml
Afmeting 38mm (b) x 23mm (d) x 80mm (h)
Aansluitingen 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee