Aspire Zelos Nano Kit

Aspire Zelos Nano Kit

Een complete kit met een 2ml Nautilus Nano Tank, 1600mAh Zelos Nano Mod batterij en een instelbaar wattage in drie standen.
€ 34,95
Beschrijving

Details

De Aspire Zelos Nano Kit is een complete kit met een Zelos Nano Mod batterij en een Nautilus Nano Tank.

Aspire Zelos Nano Mod batterij

De batterij van de Aspire Zelos Nano kit heeft een capaciteit van 1600mAh en een instelbaar wattage in drie standen. Deze standen zijn in te stellen door op het onderste kleine knopje te klikken, aan de onderkant van de batterij. De drie LED-lampjes weergeven hoe hoog de batterij ingesteld is.

Het kleine LED-lampje, onder de vuurknop van de batterij, is een geïntegreerde batterij indicator. Aan de hand van de kleur van dit lampje, is te zien hoeveel batterijcapaciteit de Aspire Nautilus Nano Mod nog heeft. Brand het lampje groen? Dat wil zeggen dat de batterij 100 tot 60% vol is. Bij de kleur blauw is dat 30 tot 60% en bij rood is dat 30% of minder.

Aspire Nautilus Nano tank

Bij de Aspire Zelos Nano Kit wordt standaard de Aspire Nautilus Nano tank geleverd. Deze tank heeft een inhoud van 2ml en is voorzien van een luchttoevoerregeling aan de onderkant van de tank.

De Aspire Nautilus Nano tank wordt geleverd met een 1.8 Ohm coil unit en een 1.0 Ohm coil unit. De coil bevindt zich aan de onderkant van de tank en is te vervangen door het glas van de onderkant van de tank af te draaien. De Aspire Nautilus Nano tank kan aan de bovenkant gevuld worden door de top cap er af te draaien.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Zelos Nano Mod
1x Nautilus Nano Tank
1x Nautilus Mesh Coil 1.0Ω
1x Nautilus BVC Coil 1.8Ω
1x Reserve glas
1x Reserve o-ringen
1x Handleiding
1x Handleiding


* Deze Aspire Zelos Nano Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Batterijcapaciteit 1600mAh
Podinhoud 2ml
Wattage 13-15W (1.0Ω), 9-11W (1.8Ω)
Afmetingen 21.0 (l) x 2.9 (b) x 13.0 (d)
Gewicht 100g
Aansluiting USB Type-C
Maximale oplaadstroom 1Ampere

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee