Aspire PockeX Pocket AIO

Aspire PockeX Pocket AIO

Een all-in-one 1500mAh e-sigaret met sub-ohm coils en een 2ml tankje, welke via de bovenkant te vullen is.
€ 27,95
Beschrijving

Details

De Aspire PockeX Pocket AIO bestaat uit één geheel en is via de bovenkant te vullen. De batterij van de Aspire heeft een capaciteit van 1500mAh. Bij deze all-in one elektrische sigaret worden twee atomizers met een weerstand van 0,6 Ohm geleverd. De Aspire PockeX Pocket AIO is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, rosé goud en wit.

Aspire PockeX Tank

De 2ml tank is onderdeel van de e-sigaret en is bevestigd aan de batterij middels een rubberen O-ring. Het vullen van het apparaat of het verwisselen van de atomizer, kunt u doen via de bovenkant. U draait dan de bovenste ring (top cap) los van de tank, waardoor ook de U-tech atomizer uit de tank komt. Als deze bovenste ring met de U-tech atomizer is losgedraaid kunt u de tank bijvullen met e-liquid tot het streepje. Indien u de U-tech atomizer wilt vervangen kunt u deze losdraaien en vervangen voor een nieuwe.

    • Let op: Wanneer u een coil voor het eerst gebruikt in de Aspire Pockex Pocket AIO, is het belangrijk om de e-liquid 10 tot 15 minuten in te laten trekken. Hierdoor kan de coil de e-liquid goed absorberen, en voorkomt u een verbrande smaak (dry hit).

De tank is gemaakt van RVS met Pyrex glas. Het ronde Delrin mondstukje zorgt ervoor dat deze tijdens het dampen niet te heet wordt. Dit mondstukje is afneembaar.

Aspire U-tech PockeX Atomizer

De twee U-tech atomizers die bij deze Aspire PockeX Pocket AIO set worden geleverd hebben een redelijk lage weerstand van 0,6Ω. De gloeidraad in deze atomizers is gemaakt van 316L Roestvrijstaal. Deze coils komen het beste tot zijn recht tussen de 18 en 23 watt.

Een atomizer is het onderdeeltje dat zorgt voor de verdamping van e-liquid. Tussen de gloeidraad bevindt zich katoen dat de e-liquid absorbeert. Na gemiddeld één tot drie weken raakt het katoen verzadigd, waardoor het de e-liquid niet meer goed opneemt. Dit is merkbaar door een branderige smaak of veel minder damp dan in het begin. Op dit moment is het raadzaam om de atomizer te vervangen.

Aspire PockeX Batterij

De batterij van de Aspire PockeX Pocket AIO heeft een capaciteit van 1500mAh en heeft één batterijknop. Het opladen van de batterij gebeurt via de meegeleverde Micro USB kabel. U kunt de batterij ver- en ontgrendelen door vijf keer snel, binnen één tot twee seconden, achter elkaar op de vuurknop te drukken.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire PockeX Pocket AIO
2x 0,6Ω Aspire U-tech PockeX Atomizer (18-23W)
1x PockeX Tank tube
1x Micro USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Aspire PockeX Pocket AIO wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 117,7mm
Diameter 19,7mm
Aansluiting Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee