Aspire PockeX Pocket AIO

Aspire PockeX Pocket AIO

Aspire
Een All In One 1500mAh e-sigaret met sub ohm coils en een 2ml tank welke eenvoudig via de bovenkant is te vullen.
€ 27,95

* Vereiste velden

Aspire PockeX Pocket AIO

Details

De Aspire PockeX Pocket AIO bestaat uit één geheel en is via de bovenkant te vullen. De batterij van de Aspire heeft een capaciteit van 1500mAh. Bij deze all-in one elektrische sigaret worden twee atomizers met een weerstand van 0,6 Ohm geleverd. De Aspire PockeX Pocket AIO is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, rosé goud en wit.

Aspire PockeX Tank

De 2ml tank is onderdeel van de e-sigaret en is bevestigd aan de batterij middels een rubberen O-ring. Het vullen van het apparaat of het verwisselen van de atomizer, kunt u doen via de bovenkant. U draait dan de bovenste ring (top cap) los van de tank, waardoor ook de U-tech atomizer uit de tank komt. Als deze bovenste ring met de U-tech atomizer is losgedraaid kunt u de tank bijvullen met e-liquid tot het streepje. Indien u de U-tech atomizer wilt vervangen kunt u deze losdraaien en vervangen voor een nieuwe.

    • Let op: Wanneer u een coil voor het eerst gebruikt in de Aspire PockeX Pocket AIO, is het belangrijk om de e-liquid 10 tot 15 minuten in te laten trekken. Hierdoor gaat de coil langer mee en voorkomt u dat er in het begin een brandige smaak ontstaat.

De tank is gemaakt van RVS met Pyrex glas. Het ronde Delrin mondstukje zorgt ervoor dat deze tijdens het dampen niet te heet wordt. Dit mondstukje is afneembaar.

Aspire U-tech PockeX Atomizer

De twee U-tech atomizers die bij deze Aspire PockeX Pocket AIO set worden geleverd hebben een redelijk lage weerstand van 0,6Ω. De gloeidraad in deze atomizers is gemaakt van 316L Roestvrijstaal. Deze coils komen het beste tot zijn recht tussen de 18 en 23 watt.

Een atomizer is het onderdeeltje dat zorgt voor de verdamping van e-liquid. Tussen de gloeidraad bevindt zich katoen dat de e-liquid absorbeert. Na gemiddeld één tot drie weken raakt het katoen verzadigd, waardoor het de e-liquid niet meer goed opneemt. Dit is merkbaar door een branderige smaak of veel minder damp dan in het begin. Op dit moment is het raadzaam om de atomizer te vervangen.

Aspire PockeX Batterij

De batterij van de Aspire PockeX Pocket AIO heeft een capaciteit van 1500mAh en heeft één batterijknop. Het opladen van de batterij gebeurt via de meegeleverde Micro USB kabel. U kunt de batterij ver- en ontgrendelen door vijf keer snel, binnen één tot twee seconden, achter elkaar op de vuurknop te drukken.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire PockeX Pocket AIO
2x 0,6Ω Aspire U-tech PockeX Atomizer (18-23W)
1x PockeX Tank tube
1x Micro USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Aspire PockeX Pocket AIO wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 117,7mm
Diameter 19,7mm
Aansluiting Micro USB

Andere klanten kochten ook:

Andere klanten kochten ook

Beoordelen
Totaal score 4.7 van 5 na 3 reviews
Review by Midas Nagy on 02-03-2017
Top e-sigaret
Waardering
Nu 3 maanden in bezit. Hiervoor een justfog gehad, maar de aspire is stukken beter!
Review by Emilie on 17-01-2017
Super
Waardering
Zeer tevreden reeds 4 maanden, andere aangekocht maar dees blijft toch de nr 1
Review by Tom on 02-12-2016
Top
Waardering
Zeer tevreden over.in vergelijking met de joytech ego aio(wat ook een goed toestel is) is de pockex wel beter.meer damp meer smaak betere coils.betere batterij.joytech aio 8/10 aspire pockex 9/10.

Schrijf een review over de Aspire PockeX Pocket AIO

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering