OneHit Wonder Rocket Man

OneHit Wonder Rocket Man

OneHit Wonder
Zoetzure bosbessen parfait.
€ 4,95

* Vereiste velden

OneHit Wonder Rocket Man

Details

One Hit Wonder staat bekend om zijn smaakexplosie van 100% Amerikaanse kwaliteit. Ontdek de smaak van Rocket Man. Verkrijgbaar in verschillende sterkes nicotine met een verhouding van 20% PG / 80% VG.

Let op: De mengverhouding van OneHit Wonder e-liquids is 20%PG / 80%VG. Dit maakt de vloeistof wat dikker en dus ook niet geschikt voor coil units en atomizers met kleine openingen voor de vloeistof.

Specificaties

Merk Smaak Inhoud Nicotine Verhouding
One Hit Wonder Rocket Man 10ml 0mg, 3mg, 6mg 20%PG / 80%VG

Beoordelen
Totaal score 4.3 van 5 na 1 reviews
Review by Ziplight on 15-02-2016
Lekker zoet
Smaak
Damp
Gier (gevoel in de keel)
Totaal
Bosbessen! Niets meer en niets minder. Intens en zoet zoals alle liquids van One Hit Wonder. Hier geen vage smaakjes maar met gesloten ogen het idee dat je een flesje bosbessensaus van Tielse Flipje over je tong uitgiet. Hoewel Flip niet van die prachtige dikke wolken damp produceert, welke te danken zijn aan het hoge vg gehalte van deze liquid. Zacht, romig, zoet en lekker. Een aanrader!

Schrijf een review over de Rocket Man

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Smaak
Damp
Gier (gevoel in de keel)
Totaal