Eleaf OPPO RTA

Eleaf OPPO RTA

Top-filling RTA met een ruim deck en 2ml tankinhoud.
€ 29,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

Eleaf OPPO RTA

De Eleaf OPPO rebuildable tank atomizer (RTA) heeft een tankinhoud van 2ml welke via de bovenkant is bij te vullen. Het ruim opgezette deck maakt het mogelijk om onder andere dual coils te bouwen. De posts bevatten beide twee plus- en minpunten waarmee nagenoeg elk type coil gebouwd kan worden.

Daarbij beschikt de Eleaf OPPO RTA over een airflow control aan de onderkant, zodat de hoeveelheid lucht welke geïnhaleerd wordt naar eigen voorkeur kan worden ingesteld. De Eleaf OPPO is gemaakt van roestvrij staal met Pyrex glas en is verkrijgbaar in het zwart en zilver.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf OPPO RTA
2x Clapton Coil (prebuilt)
1x Pure Cotton (wick materiaal)
1x Inbussleutel
1x Siliconen ringetje
1x Handleiding (Engels)

Specificaties

Merk Eleaf
Tankinhoud 2ml
Diameter 22mm
Hoogte 49,5mm
Gewicht 180g
Materiaal Roestvrijstaal, pyrex glas
Aansluiting 510
Kleuren Zwart en zilver

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee