Cloud Chasers Inc Phalanx Mech Mod

Cloud Chasers Inc Phalanx Mech Mod

Cloud Chasers Inc Phalanx Mech Mod
€ 149,95
OF
Beschrijving

Details

Direhoek gevormde mechanische boxmod van Cloud Chasers Inc. De Phalanx heeft een prachtig uitgesneden logo van Cloud Chasers Inc op de magnetische battery cap. Groot van formaat en beschikt over de capaciteit om maar liefst 3x een 18650 batterij te plaatsen! Hiermee kunnen gigantis che hits worden gedaan! Ideaal voor de liefhebber. Ligt goed in de hand en is strak afgewerkt. Voorzien van een 510 aansluiting. Alle contactpunten zijn af te stellen en voorzien van een zilver plating. Op de mechanische switch (firebutton) zit een schroefdraad zodat de Phalanx handmatig op slot kan worden gezet.

Specificaties

Merk Cloud Chasers Inc
Aansluiting(en) 510 springloaded
Afmetingen (LxBxH) 42mm x 39mm x 111,5mm
Gewicht 189gr

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee