Smok TFV8 Baby Beast Tank Los

Smok TFV8 Baby Beast Tank Los

Dit product bevat alleen de complete tank. Zonder doosje, extra coils en onderdelen.
€ 14,95
Beschrijving

Details

Deze Smok TFV8 Baby Beast Tank heeft een inhoud van 2ml en maakt gebruik van een eenvoudig vulsysteem. Door de bovenste ring (topcap) namelijk naar links te schuiven komt het reservoir open te staan. Op deze manier is de kans op lekkages uitgesloten en is het bijvullen sneller en eenvoudiger.

Daarbij beschikt de TFV8 Baby Beast Tank over Airflow Control welke u kunt instellen door aan de onderste ring te draaien. Zet u de Airflow helemaal open dan zal de damp koeler zijn dan wanneer u deze zo goed als dicht draait. Ook heeft dit invloed op het hoeveelheid damp die de TFV8 Baby Beast Tank afgeeft.

    • Wij raden bij deze tank aan om gebruik te maken van dikkere e-liquids waarbij het VG-gehalte minimaal 60% is.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok TFV8 Baby Beast Tank
1x 0,4Ω V8 Baby Q2 Coil (40 - 80W)

 

Specificaties

Merk Smok
Tankinhoud 2ml
Lengte 53mm
Diameter 22mm
Aansluiting 510

 

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee