Vaporesso Renova Zero Pod Kit

Vaporesso Renova Zero Pod Kit

Een 650mAh e-sigaret met navulbare pods van 2ml.
€ 24,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Vaporesso Renova ZERO pod kit is een pod systeem dat u kunt gebruiken zonder dat u een knopje in hoeft te drukken. De Renova ZERO Kit wordt geleverd met één navulbare pod met daarin een vaste coil. Deze pod dient u te vullen met e-liquid. De Renova ZERO beschikt over een batterij van 650mAh en is in twee standen te gebruiken.

DE BATTERIJ

De Vaporesso Renova ZERO pod kit werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 650mAh. Door gebruik te maken van de meegeleverde Micro USB oplaadkabel, kan de batterij worden opgeladen. De Vaporesso Renova ZERO beschikt over een aan- en uit knop. Door drie keer binnen twee seconden op de knop te drukken, kunt u de output modus waarin u wilt dampen kiezen.

In het knopje vindt u een LED lampje welke als batterij indicator dient. Wanneer u het knopje ingedrukt houdt, zal het lampje groen, blauw of rood oplichten. Wanneer de batterij voor meer dan 70% vol is, kleurt het lampje groen. Brandt het lampje blauw? Dan is de batterij voor 30%-69% vol. Wanneer de resterende batterijcapaciteit minder dan 30% is, kleurt het lampje rood.

Deze Vaporesso Renova Zero Pod Kit maakt gebruikt van van een 2ml Pod welke met e-liquid kan worden gevuld. U kunt inhaleren zonder een knopje in te hoeven drukken. De batterij van de Renova Zero Pod heeft een capaciteit van 650mAh en kan middels een micro USB oplaadkabel worden opgeladen. Het volledig opladen van de batterij neemt ongeveer 45 minuten in beslag.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vaporesso Zero Mod (650mAh)
1x Navulbare Pod (1,0Ω)
1x Leeg 10ml flesje
1x USB Oplaadkabel
1x E-liquid*


* Deze Vaporesso Renova Zero Pod Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Vaporesso
Batterijcapaciteit 650mAh
Tankinhoud 2ml
Weerstand van Coil 1,0Ω
Afmetingen 80mm x 31mm x 13,5mm
Aansluiting Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee