Kanger eVod USB Lader

Kanger eVod USB Lader

USB oplader voor de Kanger eVod.
€ 5,95
OF
Beschrijving

Details

USB oplader voor de Kanger eVod.
Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 2 reviews
Review by Gert on 06-12-2018
Uitstekend!
Waardering
Na vele (merkloze) laders nu eens deze besteld. Wat een verademing! Veel voorgaande exemplaren mankeerden altijd wel iets. Was het geen kabelbreuk, dan pasten alle batterijen er wel niet op. Bovendien heeft deze lader een schroefdraad die volledig bloot ligt en dus zeer simpel te reinigen is. Mooie grote, felle LED ook. En dat voor een schijntje meer qua prijs...
Review by Bianca on 08-11-2018
Fijne en reinste USB-lader
Waardering
Dit is de beste lader tot nu toe. Sterke verbetering ten opzichte van de oudere modellen. Het laadcontactje steekt uit en is daarom eenvoudig schoon te maken. Bij de oudere modellen zit het laadcontactje in een kunstof hulsje en daar gaat veel rommel en viezigheid (damp vloeistof, stof en kruimels) in zitten van de batterij en de omgeving. Daar was ik altijd lange tijd met een wattenstaafje, keukenrol, een satéprikker en WD40 mee aan het schoonmaken. Je hoorde dat er vuil inzat als je de batterij aan de lader draaide. Dit is vele malen beter!

Schrijf een review over de Kanger eVod USB Lader

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering