eGo King Batterij

eGo King Batterij

Rookwinkel
eGo batterij afgewerkt met diverse zwarte reliëf prints op een verchroomde onderlaag.
€ 9,95

* Vereiste velden

eGo King Batterij

Details

De eGo King batterijen zijn afgewerkt met diverse zwarte reliëf prints op een verchroomde onderlaag. De batterijen zijn voorzien van een standaard eGo aansluiting. U kunt deze gebruiken in combinatie met diverse clearomizers waaronder de CE5 clearomizer en Innokin iTaste16 clearomizer.

Heeft het lampje een witte kleur dan is de batterij meer dan 50% vol. Is het lampje lichtblauw dan is de batterij 10% tot 50% vol. Brand het lampje donker blauw dan is de batterij bijna leeg. U kunt de standaard eGo USB oplader gebruiken om de batterij op te laden.

De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet in uw broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen drukt u 5x snel achter elkaar op het knopje. U kunt de Joyetech eGo ketting gebruiken om de eGo King batterij aan uw nek te hangen.

Specificaties

CapaciteitAansluitingLengteDiameter
650mAh eGo/510 60mm 14mm
900mAh eGo/510 75mm 14mm

Beoordelen
Totaal score 4.5 van 5 na 2 reviews
Review by Marion on 24-04-2017
Mooie batterij!
Waardering
Mooie en fijne batterij, ik heb de 900 mAh genomen. Doe je lekker lang mee.
Review by Queen on 03-07-2015
King G
Waardering
Niet overdreven, maar subtiel. Batterij gaat niet zo heel lang mee.. bij mn zn 4 uurtjes maar ik ben dn ook wel een stevige damper.
Maar heb genoeg reserve liggen die ik dan afwissel.

Schrijf een review over de eGo King Batterij

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering