Wismec Sinuous P80 Kit

Wismec Sinuous P80 Kit

80W MOD. Geleverd met de 2ml ELABO Mini Tank en twee 0,2Ω sub-ohm coils.

€ 67,50

Beschrijving

Details

Deze Wismec Sinuous P80 Kit heeft een vermogen van 80W en werkt op één 18650 batterij. Naast de Sinuous P80 MOD wordt deze kit geleverd met de Wismec ELABO Mini Tank van 2ml, coils en onderdelen.

Sinuous P80 MOD

De MOD heeft een instelbaar vermogen tot 80W, welke met de knopjes onder het 0,96" Inch OLED scherm kan worden ingesteld. Op dit scherm zijn naast het wattage ook de weerstand, de resterende batterijcapaciteit en de temperatuur af te lezen. De vuurknop beslaat de gehele zijkant van de Sinuous P80 MOD, waardoor u deze als het ware dient in te knijpen in plaats van een knopje in te drukken.

De Wismec Sinuous MOD maakt gebruik van één 18650 batterij, die eenvoudig aan de onderkant kan worden geplaatst. Het opladen van de batterij kunt u doen terwijl de batterij in de MOD zit via de meegeleverde Micro USB kabel. Onder het logo op de MOD wordt er middels verlichting aangegeven hoeveel capaciteit de batterij nog bevat en wanneer u deze dient op te laden. U kunt de kleur van deze verlichting zelf instellen in de kleuren groen, geel of rood.

De Wismec ELABO Mini

De Wismec ELABO Mini Tank heeft een inhoud van 2ml en is via de bovenkant bij te vullen met e-liquid. U dient hiervoor de topcap te verschuiven. Ook beschikt de ELABO Mini over een airflow control. Hiermee kunt u zelf de luchttoevoer naar wens instellen.

    • Let op: Om deze manier van het bijvullen van de clearomizer kindveilig te maken, dient u eerst het mondstukje van de clearomizer te halen, alvorens deze open gaat.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Sinuous P80 MOD
1x Wismec ELABO Mini Tank
2x 0,2Ω WS01 Triple Coil
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Wismec Sinuous P80 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Wismec
Batterij 1x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Tankinhoud 2ml
Variabel Wattage 1 - 80W
Weerstand VW Mode 0,1 - 3,5Ω
Temperatuur Control 100 - 315°C
Weerstand TC Mode 0,05 - 1,5Ω
Output Standen VW, Bypass, TC-Ni, TC-Ti, TC-SS, TCR
Afmeting 33,5mm (l) x 28,5mm (b) x 125mm (h)
Gewicht 157,5g
Aansluiting Spring Loaded 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee