Vaporesso Target Mini 2

Vaporesso Target Mini 2

MOD met een maximale output van 50W en een ingebouwde 2000mAh batterij. Beschikt over een 0,66” OLED display.
€ 59,95
Beschrijving

Details

De Vaporesso Target Mini 2 is een mod die beschikt over een maximale output van 50 Watt. De mod werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 2000mAh en wordt geleverd met de Vaporesso VM Tank, welke een inhoud van 2ml heeft.

VAPORESSO TARGET MINI 2 BODY

De body van de Vaporesso Target Mini 2 beschikt over een 0,66” OLED display, waarop alle benodigde informatie is af te lezen. De batterijknop van de Target Mini 2 bevindt zich boven het display. De knoppen om het menu mee te bedienen, vindt u onder het display. Het wattage van de Target Mini 2 is instelbaar en kan worden ingesteld van 5 Watt tot en met 50 Watt.

De Vaporesso Target Mini 2 beschikt over een ingebouwde batterij van 2000mAh. Middels het 0,66” OLED display kunt u de resterende batterijcapaciteit zien. Is uw batterij bijna leeg? Dan kunt u deze opladen via het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje.

VAPORESSO VM 22 TANK

De Vaporesso VM 22 Tank is een clearomizer die beschikt over een inhoud van 2ml en die u via de bovenkant kunt bijvullen. Door de top cap los te draaien van de clearomizer, komt de connector vrij. Middels het langwerpige gat aan de zijkant kunt u de clearomizer vullen. Het middelste buisje is voor de luchttoevoer. Hier mag geen e-liquid in komen.

De Vaporesso VM 22 Tank beschikt over bottom airflow control. Aan de onderkant vindt u een ring waar u aan kunt draaien. U kunt de luchttoevoer hiermee instellen. Wanneer u de luchttoevoer vergroot, komt er meer lucht mee waardoor er meer damp uit de elektrische sigaret komt. Wanneer u de luchttoevoer verkleint, zal de damp geconcentreerder zijn.

Het verwisselen van de coil doet u via de onderkant. Door de tank op zijn kop te houden en de atomizer base los te halen van de clearomizer, kunt u de coil verwisselen. Dat betekent dat u niet in het compartiment waar de e-liquid zich bevindt hoeft te komen. Op deze manier gaat er geen e-liquid verloren wanneer u de coil verwisselt.

De Vaporesso Target Mini 2 wordt geleverd met de Vaporesso EUC CCELL 1,0Ω coil en de Vaporesso EUC MESHED 0,6 Ω coil.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vaporesso Target Mini ll MOD
1x Vaporesso VM Tank 22 (2ml)
1x 0,5Ω EUC Meshed Coil
1x Extra Tankglaasje
4x Rubberen O-ringen
1x USB Oplaadkabel
1x E-liquid*


* Deze Vaporesso Target Mini 2 wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Vaporesso
Batterijcapaciteit 2000mAh
Tankinhoud 2ml
Wattage 5W - 50W
Weerstand 0,03Ω - 5Ω
Afmeting 37,2mm (l) x 25,7mm (b) x 107,1mm (h)

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee