Vaporesso Luxe Nano TC Kit

Vaporesso Luxe Nano TC Kit

Een complete kit met een touchscreen MOD van 80W en Mesh coil met 2ml tank.
€ 89,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Vaporesso Luxe Nano Touch Screen Kit is een MOD die beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 2500mAh en een output heeft van 80 Watt. Deze kit wordt geleverd met een SKRR-S Mini Tank die beschikt over een inhoud van 2ml.

Vaporesso Luxe Nano MOD

De Vaporesso Luxe Nano heeft een 2,0” OLED touchscreen waarmee u het gehele menu kunt bedienen. Op het OLED display kunt u alle gegevens zoals het wattage, de weerstand, temperatuur en de resterende batterijcapaciteit zien.

De Vaporesso Luxe Nano beschikt over verschillende instellingen waarmee u de elektrische sigaret geheel naar wens in kunt stellen. De verschillende modi waarover de MOD beschikt zijn:

 • Variable wattage
 • Variable temperature control
 • Super Player mode
 • Custom Curve of Wattage mode
 • Bypass mode
 • Temperature Coefficient of Resistance
 • Smart on/off
 • Auto on/off

De Vaporesso beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 2500mAh en is op te laden via de meegeleverde Micro USB kabel. Indien u een adapter gebruikt welke een output van 2,5A gebruikt, is de Luxe Nano in 1,5 uur volledig opgeladen. De resterende batterijcapaciteit wordt op het touchscreen weergegeven.

  • Let op: De batterij van de Luxe Nano is van het type pass through. Dat betekent dat u de elektrische sigaret tijdens het opladen gewoon kunt gebruiken.

Vaporesso SKKR-S Mini Tank

De Vaporesso SKKR-S Mini Tank is een clearomizer die beschikt over een inhoud van 2ml. De clearomizer beschikt over een Pyrex glazen tank en kan bijgevuld worden door de top cap een stukje met de klok mee te draaien, en deze daarna los te halen van de tank.

Aan de onderkant van de tank vindt u een draairing. Door deze ring met de klok mee of tegen de klok in te draaien, kunt u de luchttoevoer naar wens instellen. De Vaporesso Luxe Nano Kit wordt geleverd met één QF Strip Coil 0,15Ω (al geïnstalleerd) en één losse QF Meshed Coil 0,2Ω.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vaporesso Luxe Nano MOD 80W
1x SKRR-S Mini Tank (2ml)
2x 0,15Ω QF Strips Coil
1x 0,2Ω QF Meshed Coil
1x Reserve Tankglaasje
1x Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Vaporesso Luxe Nano TC Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Vaporesso
Batterijcapaciteit 2500mAh
Tankinhoud 2ml
Wattage 1,0W - 80,0W
Afmetingen 40,3mm (l) x 26,2mm (b) x 123mm (h)
Aansluiting 510

Reviews
  • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

   Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee