Vaporesso GEN Kit

Vaporesso GEN Kit

Een kit van Vaporesso met een 220W Mod en een tank met topfill systeem.

€ 64,95

  • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Vaporesso GEN Kit heeft een mod die ingesteld kan worden tot 220 Watt. De mod werkt op twee losse 18650 batterijen en beschikt over een 0,91” OLED display. De Vaporesso GEN Kit wordt geleverd met de SKRR-S tank, welke over een inhoud van 2ml beschikt. Bij deze set worden twee coils geleverd.

DE BODY

De body van de Vaporesso GEN 220W beschikt over een 0,91” OLED display, waarop u alle relevante informatie af kunt lezen. Op de body vindt u tevens de knoppen waarmee u uw instellingen kunt wijzigen. De Vaporesso GEN 220W beschikt over een Variabel Wattage functie. Dat betekent dat u het wattage naar wens in kunt stellen. Het wattage van de Vaporesso is instelbaar van 5 tot en met 220 Watt. Andere modi waarover de Vaporesso GEN beschikt zijn:

 • Pulse mode
 • Power ECO
 • Smart Temperature Control
 • DIY

Onder de knoppen waarmee u uw instellingen kunt wijzingen, vindt u een Micro USB poort. Door gebruik te maken van het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje, kunt u de batterijen van uw Vaporesso opladen. Door het 2,5A Fast Charging systeem, zijn de batterijen van de Vaporesso binnen 60 minuten volledig opgeladen.

VAPORESSO SKRR-S TANK

De Vaporesso SKKR-S Mini Tank is een clearomizer die beschikt over een inhoud van 2ml. De clearomizer beschikt over een Pyrex glazen tank en kan bijgevuld worden door de top cap een stukje met de klok mee te draaien, en deze daarna los te halen van de tank. Aan de onderkant van de tank vindt u een draairing. Door deze ring met de klok mee of tegen de klok in te draaien, kunt u de luchttoevoer naar wens instellen. De Vaporesso Luxe Nano Kit wordt geleverd met één QF Strip Coil 0,15Ω (al geïnstalleerd) en één losse QF Meshed Coil 0,2Ω.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vaporesso GEN Mod
1x Vaporesso SKRR-S Mini Tank
1x 0,15Ω Vaporesso SKRR Strips Coil
1x 0,2Ω Vaporesso SKRR Mesh Coil
1x Setje Reserve Onderdelen
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Vaporesso GEN Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Vaporesso
Batterij 2x 18650 batterij (niet inbegrepen)
Tankinhoud 2ml
Afmetingen 53mm (l) x 27mm (b) x 146mm (h)
Aansluiting 510

Reviews
  • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

   Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee