Smok X-Priv 225W Kit

Smok X-Priv 225W Kit

225W MOD met een 2,0” HD kleuren-scherm en de TFV12 Prince Cloud Beast Tank van 2ml.

€ 79,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Smok X-Priv is een 225W Box MOD die beschikt over een 2.0” HD glazen kleurenscherm, welke de gehele MOD beslaat. De batterijknop is verwerkt in de zijkant. Door als het ware te knijpen in het apparaat, wordt de batterijknop geactiveerd. De kit wordt geleverd met de 2ml TFV12 Prince clearomizer.

SMOK TFV12 Prince clearomizer

Deze Smok TFV12 Prince clearomizer beschikt over een inhoud van 2ml en kan via de bovenkant gevuld worden. Door het schuifsysteem behoort het demonteren van onderdelen tot het verleden. Door de top cap te verschuiven komt het reservoir open te staan en kunt u de tank bijvullen met e-liquid. De TFV12 Prince beschikt tevens over airflow control. Hiermee kunt u de luchttoevoer naar wens instellen. Dit kunt u doen door aan de ring te draaien welke zich aan de onderkant van de clearomizer bevindt.

Smok X-Priv HD glazen kleurenscherm

Het menu van de Smok X-Priv is te bedienen met de knoppen die zich in de rechterhoek van het 2,0” HD kleurenscherm bevinden. Het display is bedekt met een glazen laag, waardoor de informatie in high definition wordt weergegeven.

Temperature Control (TC)

In de TC modus kunt u onder andere het type gloeidraad van de coil kiezen, de temperatuur instellen en de weerstand op slot zetten. Door de temperatuur regeling wordt de gloeidraad in de atomizer altijd op dezelfde temperatuur gehouden. Dit is mogelijk door gebruik te maken van atomizers met een gloeidraad van Nikkel, Titanium of RVS. Deze materialen hebben als eigenschap dat de weerstand verandert als de temperatuur toeneemt. In TC modus kunnen coils worden gebruikt met een weerstand tussen de 0,05Ω en 2,0Ω. De temperatuur kan worden ingesteld van 100 tot en met 315 graden Celsius.

Variable Wattage (VW)

Naast de TC modus, kan er ook gebruik gemaakt worden van de VW modus. Het wattage van de X-Priv is instelbaar van 1W tot en met 225W. De VW modus is enkel te gebruiken in combinatie met coils van Kanthal of RVS. In de VW modus kunnen coils worden gebruikt met een weerstand tussen de 0,1Ω tot en met 2,5Ω.

    • Het opladen van de batterij dient u altijd te doen met opladers en adapters die daarvoor bedoeld zijn. Of het nu gaat om een ego batterij of een losse (18650) batterij voor in uw MOD, veiligheid voorop! (Meer informatie)

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok X-Priv 225W MOD
1x Smok TFV12 Prince Cloud Beast Tank
1x 0,4Ω TFV12 Prince Q4 Coil
1x 0,12Ω TFV12 Prince T10 Coil
1x Reserve onderdelen
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Smok X-Priv 225W Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Smok
Batterij 2x 18650 (niet inbegrepen)
Variabel Wattage 6 - 225W
Temperatuur Control 100 - 315°C / 200 - 600℉
Weerstand 0,1Ω-2,5Ω (VW) / 0,05Ω-2Ω (TC)
Output VW / TC (Ni,Ti,SS,TCR-M1,M2,M3)
Afmeting 88mm (h) x 30,4mm (d) x 46,5mm (b)
Aansluiting 510 spring loaded

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee